__Lara Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 A co tu nikt nie zagląda do Kornelci :mad: Przelałam 6zł za ogłoszenie na telegazecie Kornelii. Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Może i nie zaglądam, ale za to kaskę wysłałam :eviltong: Doszła? Quote
asiaf1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Głosujcie na bloga dziewczyny z dogo-ma szanse na pieniądze Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk Quote
asiaf1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Głosujcie na bloga dziewczyny z dogo-ma szanse na pieniądze dla psiaków Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk Quote
Jasza Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Zaglądamy, zaglądamy, za ogłoszenia się też zabierzemy! Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Doszła agato51, 21.08, dzięki :p Obecnie na koncie Kornelci mamy: 541,17zł. Quote
MakS Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 __Lara napisał(a):A co tu nikt nie zagląda do Kornelci :mad: Przelałam 6zł za ogłoszenie na telegazecie Kornelii. mea culpa:oops: jedyne, co mnie usprawiedliwia to... patrz zdjęcie w avantarku;) Nikt się nie odzywał w sprawie Kornelci?- qrcze, ludzie to chyba oczu nie mają Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 MakS napisał(a):mea culpa:oops: jedyne, co mnie usprawiedliwia to... patrz zdjęcie w avantarku;) Nikt się nie odzywał w sprawie Kornelci?- qrcze, ludzie to chyba oczu nie mają Jeden Pan się dzisiaj odezwał, w telegazecie ją wypatrzył. Ale Pan mieszka w bloku ze schodami, więc odpada... poleciłam mu za to Vertera, zobaczymy czy się jeszcze odezwie. MakS, gratulacje :loveu: Quote
zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie wiem czy to już czas, ale wysłałam Kornelii pieniądze... nie było mnie kilka dni i jakoś nie mogą się ogarnąć:oops: Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 zuzia63 napisał(a):Nie wiem czy to już czas, ale wysłałam Kornelii pieniądze... nie było mnie kilka dni i jakoś nie mogą się ogarnąć:oops: Doszło, 50,00zł, dzięki :loveu: Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Ra_dunia']i co tam słychać u panny Korneli? Podczepiam się pod pytanie :p Edit: Słuchajcie, dzwoniła do mnie bardzo fajna Pani. Jest chętna zaadoptować Kornelcię :) mieszka ok. 70km za Zieloną Górą, w wiosce Raszyn. Sama ma w domu kundelka, przybłędę, ktoś wyrzucił ją. Kornelia miałaby podwórko, całą przetrzeń wokół domu do biegania :) Pani miała amstaffa, ale musiała go oddać, oddała kuzynowi, bo zaczął wykazywać agresywne zachowania, a ma malutkie dziecko. Potrzebna jest osoba na wizytę przedadopcyjną!!! To mógłby być fajny domek dla Kornelci :) Quote
Biafra Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='__Lara']Podczepiam się pod pytanie :p Edit: Słuchajcie, dzwoniła do mnie bardzo fajna Pani. Jest chętna zaadoptować Kornelcię :) mieszka ok. 70km za Zieloną Górą, w wiosce Raszyn. Sama ma w domu kundelka, przybłędę, ktoś wyrzucił ją. Kornelia miałaby podwórko, całą przetrzeń wokół domu do biegania :) Pani miała amstaffa, ale musiała go oddać, oddała kuzynowi, bo zaczął wykazywać agresywne zachowania, a ma malutkie dziecko. Potrzebna jest osoba na wizytę przedadopcyjną!!! To mógłby być fajny domek dla Kornelci :) Trochę się boję o tego kundelka przybłędę :shake: Kornelia jest nieugięta nawet w stosunku do duuuużych psów. Jeden człowiek-jeden pies = zestaw Tak przynajmniej uważa Kornelia :roll: Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hmmm wizytę i tak dobrze by było zrobić :) Jak domek fajny to może jeśli nie dla Kornelci to dla innej biedy... Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Ra_dunia napisał(a):hmmm wizytę i tak dobrze by było zrobić :) Jak domek fajny to może jeśli nie dla Kornelci to dla innej biedy... No właśnie, zobaczymy :) Biafro, a to ona agresywnie do innych psów podchodzi? Quote
Biafra Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 __Lara napisał(a):No właśnie, zobaczymy :) Biafro, a to ona agresywnie do innych psów podchodzi? Nie podchodzi ... leci cwałem i wyskakuje na głowę :motz: albo na plecy. Im mniejsza przestrzeń tym gorzej. Jakaś ulica, obce miejsce- jest tylko niespokojna. Ogród - nie ma szans na spacer z inną suką i puszczoną luzem Kornelią :shake: Ogród spory-ponad hektar, ale Kornelia szybko biega :evil_lol: W domu drugi pies = trup A w samochodzie skacze do szyby na widok każdego psa...i człowieka. I ciężko ją uspokoić. Dla mnie zrobi wszystko. Jest bardzo grzeczna i miła. Ja też mogę przy niej wszystko robić i nie ma żadnego problemu. Ona chyba myśli, że ja ją wybrałam z tego schronu :-( i dlatego tak mnie pilnuje :shake:. Trzeba jej jak najszybciej znaleźć dom... Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Kurcze, to dla Kornelii ten domek odpada... ale może inna bida skorzysta. Trzeba szukać dalej. Edit: Słuchajcie, dziś mija 1 miesiąc pobytu Kornelii u Biafry. W związku z tym przelewam 450zł za hotel. Pozostaje nam na koncie: 179,47zł. Edit: Nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/przepiekne-kolczyki-badz-piekna-na-kornelie-do-13-08-godz-22-00-a-145249/#post12867293 Quote
aneta355 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 __Lara napisał(a):Nowa wpłata: aneta455 20zł - jednorazowa ? stała tylko spóźniona:oops::oops: Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 aneta355 napisał(a):stała tylko spóźniona:oops::oops: Dzięki ;) zapiszę sobie. Quote
Biafra Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Bardzo dziękuję, pieniążki dla Kornelii dotarły. U nas w końcu megaupały odpuściły i Pani doktor podjęła męską decyzję o operacji. Sama sterylka nie jest takim problemem , tylko przez to oko trzeba przedłużać narkozę . Jesteśmy umówione na wtorek na godz. 15. Trzymajcie kciuki. Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 To jasne, że trzymamy! :lol: Kornelcio, trzymaj się dzielnie! Quote
Recommended Posts