Javena Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Podnoszę watek.Kornelio ,choć tyle moge dla Ciebie zrobic. Chciałoby sie wiecej ale...........:multi::multi: chopaj w góre. Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='magenka1']Kornelko zapiszę się do Ciebie, i tylko mogę wysłać jednorazowa 10 zł bo już trochę mam bidulek :( gdzie domki dla naszych kochanych Dziękuję za tyle cioteczko!!! każdy grosz się liczy :D maciaszku, sporo brakuje, mamy 74zł z groszami na koncie, a do zapłacenia 450zł... jak wpłacą "zapominalscy" to będzie na koncie... 224zł z groszami, czyli brakuje drugie tyle.... zaraz porozsyłam do zapominalskich i do innych ciotek z prośbą o pomoc. Dziękuję wszystkim, którzy się tu pojawili! Quote
maciaszek Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jak będzie termin wpłacania kasy za hotel daj mi znać ile jeszcze brakuje. Staram się śledzić wątek na bieżąco, ale może mi coś umknąć... Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Pomocy!!! potrzebujemy wsparcia finansowego!!! Quote
Jasza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jasza napisał(a):Teraz sprawdziłam kwitek z poczty. 20.11.09. ostatnia wplata. W tytule napisałam: Jasza dla Kornelii. Zacytuję samą siebie. Laro, możesz potwierdzić? Quote
MyrkurDagur Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Przelałam właśnie moją miesięczną deklarację na Kornelię. Quote
magenka1 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czy mogłabym dostać nr konta? Chyba, że sama gdzieś znajdę zaraz :) Quote
__Lara Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='magenka1']Czy mogłabym dostać nr konta? Chyba, że sama gdzieś znajdę zaraz :) Oj, już podaję, sorki ;) Zaległości uregulowała narazie MyrkurDagur - wpłata 10zł - teraz mamy 104,17zł (wcześniej mi się pomyliło, że mamy 74zł - mieliśmy 94,17zł). Od Jaszy też doszła, ale na inne konto, ale to nic ;) to przepraszam, jeszcze Jasza uregulowała swój rachunek, ale w połowie, wpłaciła 10zł, a wisi jeszcze 10zł :eviltong: więc mamy obecnie 114,17zł. Dziękuję Kochani! Jednocześnie zwracam się z prośbą o kolejne wpłaty!!! Quote
Jasza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja wpłacam zawsze na konto Twoje, Laro... To na jakie inne mam wpłacać? Quote
Biafra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ogłoszenie z Kornelią dzisiaj w Gazecie Krakowskiej :loveu: Trzymajcie kciuki Quote
Biafra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='__Lara']Oj, już podaję, sorki ;) Zaległości uregulowała narazie MyrkurDagur - wpłata 10zł - teraz mamy 104,17zł (wcześniej mi się pomyliło, że mamy 74zł - mieliśmy 94,17zł). Od Jaszy też doszła, ale na inne konto, ale to nic ;) to przepraszam, jeszcze Jasza uregulowała swój rachunek, ale w połowie, wpłaciła 10zł, a wisi jeszcze 10zł :eviltong: więc mamy obecnie 114,17zł. Dziękuję Kochani! Jednocześnie zwracam się z prośbą o kolejne wpłaty!!! __Laro, przelej mi proszę chociaż to co macie, zapłacę sobie częściowo za karmę. Quote
Javena Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Trzymamy kciuki!!!!!!! w PRZYSZŁYM TYG. PRZYJEZDZA CÓRKA,MOZE COŚ WYSUPŁAMY DLA KORNELLI? NARAZIE HOPAJ DO GÓRY:multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Trzymam kciuki za odzew z ogłoszenia! To kasy brakuje na już czy na następny miesiąc?! Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Jasza napisał(a):Ja wpłacam zawsze na konto Twoje, Laro... To na jakie inne mam wpłacać? No ja mam dwa konta :P ale może być też to, na które przelewasz ;) ja sobie potem przelewam wewnętrznie ;) Biafra napisał(a):Ogłoszenie z Kornelią dzisiaj w Gazecie Krakowskiej :loveu: Trzymajcie kciuki Super, i jaka reakcja??? ;) Biafra napisał(a):__Laro, przelej mi proszę chociaż to co macie, zapłacę sobie częściowo za karmę. Biafro, termin mija jutro, narazie przelewam to co mamy. Musimy dozbierać kochani!!!! :( maciaszek napisał(a):Trzymam kciuki za odzew z ogłoszenia! To kasy brakuje na już czy na następny miesiąc?! Brakuje już na ten miesiąc... jutro powinien być przelew na 450zł, a mamy raptem 114,17zł... Quote
maciaszek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 __Lara napisał(a):Brakuje już na ten miesiąc... jutro powinien być przelew na 450zł, a mamy raptem 114,17zł...O cholera... Myślałam, że to na następny i że mamy jeszcze trochę czasu. Co robić?! Oczywiście możemy wziąć kasę z katowickiego konta, ale 335 zł to, matko, strasznie dużo... Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Randa']A ja mam uregulowane czy nie? Masz ;) maciaszek, zaraz rozsyłam do wszystkich spóźnialskich Pw i będę prosić inne ciotki o deklaracje bądź wpłaty jednorazowe. Quote
magenka1 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Moja dzisiaj poszła skromnie ale poszło trzymaj się Kornelio :) Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 magenka1 napisał(a):Moja dzisiaj poszła skromnie ale poszło trzymaj się Kornelio :) Dzięki wielkie :D :D :D Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 a.piurek napisał(a):Obiecuję po pierwszym coś wrzucić Dziękuję cioteczko :D Quote
Dzika_Figa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dostałam priv... Bradzo mi przykro, ale nie ejstem w stanie pomóc finansowo. Mogę tylko kibicować... Quote
Jasza Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 W przyszłym tygodniu wpłacę od razu za dwa miesiące. Quote
Recommended Posts