Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']Kornelko zapiszę się do Ciebie, i tylko mogę wysłać jednorazowa 10 zł bo już trochę mam bidulek :( gdzie domki dla naszych kochanych

Dziękuję za tyle cioteczko!!! każdy grosz się liczy :D

maciaszku
, sporo brakuje, mamy 74zł z groszami na koncie, a do zapłacenia 450zł... jak wpłacą "zapominalscy" to będzie na koncie... 224zł z groszami, czyli brakuje drugie tyle.... zaraz porozsyłam do zapominalskich i do innych ciotek z prośbą o pomoc.

Dziękuję wszystkim, którzy się tu pojawili!

Posted

Jasza napisał(a):
Teraz sprawdziłam kwitek z poczty.
20.11.09. ostatnia wplata.
W tytule napisałam: Jasza dla Kornelii.

Zacytuję samą siebie.
Laro, możesz potwierdzić?

Posted

[quote name='magenka1']Czy mogłabym dostać nr konta? Chyba, że sama gdzieś znajdę zaraz :)

Oj, już podaję, sorki ;)

Zaległości uregulowała narazie MyrkurDagur - wpłata 10zł - teraz mamy 104,17zł (wcześniej mi się pomyliło, że mamy 74zł - mieliśmy 94,17zł).

Od Jaszy też doszła, ale na inne konto, ale to nic ;) to przepraszam, jeszcze Jasza uregulowała swój rachunek, ale w połowie, wpłaciła 10zł, a wisi jeszcze 10zł :eviltong: więc mamy obecnie 114,17zł. Dziękuję Kochani!

Jednocześnie zwracam się z prośbą o kolejne wpłaty!!!

Posted

[quote name='__Lara']Oj, już podaję, sorki ;)

Zaległości uregulowała narazie MyrkurDagur - wpłata 10zł - teraz mamy 104,17zł (wcześniej mi się pomyliło, że mamy 74zł - mieliśmy 94,17zł).

Od Jaszy też doszła, ale na inne konto, ale to nic ;) to przepraszam, jeszcze Jasza uregulowała swój rachunek, ale w połowie, wpłaciła 10zł, a wisi jeszcze 10zł :eviltong: więc mamy obecnie 114,17zł. Dziękuję Kochani!

Jednocześnie zwracam się z prośbą o kolejne wpłaty!!!

__Laro, przelej mi proszę chociaż to co macie, zapłacę sobie częściowo za karmę.

Posted

Jasza napisał(a):
Ja wpłacam zawsze na konto Twoje, Laro...
To na jakie inne mam wpłacać?

No ja mam dwa konta :P ale może być też to, na które przelewasz ;) ja sobie potem przelewam wewnętrznie ;)

Biafra napisał(a):
Ogłoszenie z Kornelią dzisiaj w Gazecie Krakowskiej :loveu:
Trzymajcie kciuki

Super, i jaka reakcja??? ;)

Biafra napisał(a):
__Laro, przelej mi proszę chociaż to co macie, zapłacę sobie częściowo za karmę.

Biafro, termin mija jutro, narazie przelewam to co mamy. Musimy dozbierać kochani!!!! :(

maciaszek napisał(a):
Trzymam kciuki za odzew z ogłoszenia!

To kasy brakuje na już czy na następny miesiąc?!

Brakuje już na ten miesiąc... jutro powinien być przelew na 450zł, a mamy raptem 114,17zł...

Posted

__Lara napisał(a):
Brakuje już na ten miesiąc... jutro powinien być przelew na 450zł, a mamy raptem 114,17zł...
O cholera... Myślałam, że to na następny i że mamy jeszcze trochę czasu.
Co robić?! Oczywiście możemy wziąć kasę z katowickiego konta, ale 335 zł to, matko, strasznie dużo...

Posted

[quote name='Randa']A ja mam uregulowane czy nie?

Masz ;)

maciaszek, zaraz rozsyłam do wszystkich spóźnialskich Pw i będę prosić inne ciotki o deklaracje bądź wpłaty jednorazowe.