Biafra Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 maciaszek napisał(a):A co tam u Kornelii słychać? :) Oj słychać, słychać :cool1: Biegała sobie dzisiaj tu i ówdzie i rzuciła się na koleżankę :nono: Na szczęście jak podbiegłam i krzyknelam to od razu pobiegła do siebie. Koleżankę zna bardzo dobrze :roll: Ale każdego dnia czuje się coraz bardziej jak Pani na Włościach... Mam już jeden taki egzemplarz :shake: To, że domek ma być BEZ zwierząt już wiemy. Kornelia potrzebuje człowieka na własność i na wyłączność. Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jak przyjadę to zrobię Kornelii ogłoszenie na telegazecie, bo nawet wiele ludzi się zgłasza. Oj Kornelcia, nieładne ;) ale się tam rozpańczyłaś u Biafry :diabloti: Quote
maciaszek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Czyli jednak zgadza się to, co w schronie mówili... _Laro, zauważyłam Twój podpis. Kontakt ze mną, do 27.08. może być różny, bo od jutra zaczynam urlop i nie wiem co się będzie działo, co będę robić - nie mam planów, ale wszystko może się zmienić... Quote
Biafra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='zuzia63']Jak tam Kornelio, Biafra nie dokucza?:mad: Nie dokucza, tylko ciągle roboty dokłada :diabloti: Wczoraj jakiś doktorek przyjechał ,psa zbadać :stupid: No to musiałam działać ;). Ta Biafra to obcych wpuszcza, jeszcze sama im bramę otwiera :smhair2::lying: Mało gardła nie zdarłam, przewrocilam miskę i wylałam wodę, prawie zęby na bramce sobie wybiłam :shake: Czy ta Biafra nie rozumie, że obcych trzeba mordować !!!!!!!:-x Quote
zuzia63 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Pilnuj, pilnuj, bez ciebie to ta Biafra zginie... dobrze, że tam jesteś i jakoś możesz to całe towarzystwo do porządku przywołać:evil_lol: Quote
MakS Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Biafra']Nie dokucza, tylko ciągle roboty dokłada :diabloti: Wczoraj jakiś doktorek przyjechał ,psa zbadać :stupid: No to musiałam działać ;). Ta Biafra to obcych wpuszcza, jeszcze sama im bramę otwiera :smhair2::lying: Mało gardła nie zdarłam, przewrocilam miskę i wylałam wodę, prawie zęby na bramce sobie wybiłam :shake: Czy ta Biafra nie rozumie, że obcych trzeba mordować !!!!!!!:-x Kornelciu, musisz wziąc tą Biafrę na poważną damsko-damską rozmowę:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A taka bida miała być:evil_lol: a to diabełek jeden.:loveu: Quote
Biafra Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mysza 1 napisał(a):A taka bida miała być:evil_lol: a to diabełek jeden.:loveu: Zupełnie inny pies, niż ten, którego nie dało sie w schronie odkleić od podłogi i wyciągnąć z boksu. Jak sobie pomyslę ile jest jeszcze takich Kornelii w schronach :-( Normalnych, wesołych , kontaktowych psów...tylko w potwornej depresji :shake: Quote
maciaszek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mam nadzieję, że jak ludziska z urlopów zaczną wracać to coś się ruszy z adopcjami... Quote
zuzia63 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pusto... ale zapewne i Kornelia nia ma czasu, bo ona musi Biafrę szkolić w temacie wpuszczania obcych do domu:lol: Quote
Jasza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='zuzia63']Pusto... ale zapewne i Kornelia nia ma czasu, bo ona musi Biafrę szkolić w temacie wpuszczania obcych do domu:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No cóż... jak psa stróżującego lepiej jej nie reklamować ;). Quote
zuzia63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I tutaj też nikogo nie ma...:mad: wszystkie ciotki się pochowały Quote
agata51 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Czasu brakuje, żeby wszystkie wątki obskoczyć! Quote
zuzia63 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 agata51 napisał(a):Czasu brakuje, żeby wszystkie wątki obskoczyć! No, akurat Tobie to nie powinno sprawiać problemu... Ty się szybko poruszasz na tej miotle:evil_lol: Quote
Jasza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Zaglądamy. Co z ogłoszeniami? Robi je ktoś? Potrzebna pomoc? Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ja jej strzelę ogłoszenie w telegazecie, dużo ludzi się odzywa :cool1: kurcze, już nie wiem czy odnawiałam jej ogłoszenia czy nie... muszę sprawdzić. Edit: nowe wpłaty: waldi481 15zł asiaf1 30zł mysza1 30zł - jednorazowa ? Fibi 10zł Razem mamy: 526,67zł. Quote
Recommended Posts