Biafra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jasza napisał(a):Piękna jest Kornelia! Od poniedziałku mogę zacząć z ogłoszeniami. Ktoś wymyśli jakiś tekst fajny? Ogłaszać ją jako psa do kojca? Czy do domu z ogródkiem? Bo do bloku to chyba nie za bardzo? Myślę, że blok też może być, tylko z windą :evil_lol: Kornelia zachowuje czystość i bardzo lgnie do człowieka. Kojec chyba odpada :shake: Quote
MakS Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 __Lara napisał(a):Ale Biafra napisała, że nie jest konfliktowa :) widocznie z psem się obwącha, ale na swój rewir to już nie wpuści :) rzeczywiście ma chyba silne poczucie własności :p e, poczucie własności- po prostu dziewczyna się szanuje- będzie pierwszego lepszego kawalera wpuszczała do swojego domu? dba o reputację:evil_lol: Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Biafro, dzięki za poprawki do ogłoszenia ;) dobra myśl, żebyś to Ty odbierała telefony w sprawie Kornelii, dzięki :) maciaszku, przydałoby się jeszcze przelać Biafrze ze 100zł z naszego katowickiego konta, bo nie wiem ile będzie kosztować ta sterylka i wycięcie narośli, pewnie więcej niż 200zł, więc pomyślałam, że możemy się dorzucić z katowickiego konta :oops: bo już trochę kasy poszło, narazie jest mniej niż 450zł, które potrzebujemy na opłacenie 1 miesiąca w hotelu Kornelii. Do tego ta narośl może pójść do badania i to wtedy też będzie kosztować. Dlatego prosiłabym o wsparcie dla Kornelci w postaci 100zł z katowickiego konta. Quote
Jasza Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Od poniedziałku albo wtorku zacznę robić ogłoszenia. Fajny, ciekawy tekst Laro, jak zwykle!:loveu: Quote
maciaszek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jestem za wsparciem. Odpisałam Ci na wątku katowickim. Quote
Jasza Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Co słychać u Kornelii w takie upały? Pewnie sobie wodę znalazła dla ochłody... Mój Reksio jest KO.:ekmm: Quote
maciaszek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 100 zł na Kornelię poszło, na konto Biafry, z dopiskiem "Kornelia". Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 To niesamowite jak psiak może się totalnie zmienić zaraz po wyjściu ze schroniska... :crazyeye: Nie dawajcie Kornelci do kojca... ona zasługuje na prawdziwy dom. Quote
__Lara Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Ra_dunia napisał(a):To niesamowite jak psiak może się totalnie zmienić zaraz po wyjściu ze schroniska... :crazyeye: Nie dawajcie Kornelci do kojca... ona zasługuje na prawdziwy dom. Tak myślisz Ra_dunia? :) to może w ostateczności, ja też bym wolała oddać ją do domu. Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja wiem, że kojec kojcowi nie równy... Ale mimo wszystko - jak Kornleka tak się garnie do ludzi i chce być blisko nich, to szkoda jej do kojca. Mi się marzy zdjęcie Kornelci na kołderce w łóżeczku w swoim nowym domku :roll: Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Więc nie oddajemy jej do kojca :) maciaszku, dzięki za ten przelew :lol: Quote
Biafra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bardzo Was proszę, zajrzyjcie do niej :oops::oops::oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/przejechal-ja-bus-wlasciciel-za-kare-ja-zamknal-143436/#post12732642 Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cieszę się, że Kornelia już bezpieczna i szczęśliwa u Biafry :loveu: Jeszcze jedno, zaglądałam do pierwszego postu i jestem wpisana w jednorazowych wpłatach, a tymczasem moje 10 zł będzie wpłacane dla Kornelii każdego miesiąca ;) Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Myrkurku, to po prostu błędzik się wkradł - już poprawiam ;) Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Gdyby ktoś mógł je zabrać do kontaktować się z : zuzlikowa, Lacrima, mosii!!!! Quote
zuzia63 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :placz::placz::placz: czy to się nigdy nie skończy? Mamy podobno XXI wiek i chrześcijańskim krajem ponoć jesteśmy...:-( Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='zuzia63']:placz::placz::placz: czy to się nigdy nie skończy? Mamy podobno XXI wiek i chrześcijańskim krajem ponoć jesteśmy...:-( Dokładnie zuzia63, 92% ludzi w tym kraju uważa się za wierzących.... wstyd i hańba. Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zuzia63 napisał(a)::placz::placz::placz: czy to się nigdy nie skończy? Mamy podobno XXI wiek i chrześcijańskim krajem ponoć jesteśmy...:-( Taaa... chrześcijański... Dziś byłam w małym przytulisku, w którym znajduje się sunia oddana przez samego księdza... :angryy: XXI wiek? To nie w Polsce... My tu głębokie średniowiecze mamy... :angryy: Szlag mnie trafia... Co to za kraj ??? Co za ludzie ??? :angryy: Quote
zuzia63 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Taaa... chrześcijański... Dziś byłam w małym przytulisku, w którym znajduje się sunia oddana przez samego księdza... :angryy: Bo już chyba nie ma księży z powałania... został tylko zawód-ksiądz. Ciesz się życiem Kornelio! :lol: i bądź grzeczną dziewczynką;) Quote
MakS Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zuzia63 napisał(a)::placz::placz::placz: czy to się nigdy nie skończy? Mamy podobno XXI wiek i chrześcijańskim krajem ponoć jesteśmy...:-( w mrokach średniowiecza ludzie byli bardziej światli:shake: Nasz kraj to zbiorowisko dewotów, hipokrytów i przymułów- nie wiem, skąd ta wiara w skuteczność psiego smalcu? Quote
Recommended Posts