MakS Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Randa napisał(a):100zł miesięcznie się deklaruję Jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Randa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 numer konta już dostałam na PW i przelałam kasę Korni fajna suka jest Quote
MakS Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kornelko, ja o tobie pamiętam i od sierpnia kasę przelewam a jakby któryś z moim pozostałych podopiecznych znalazł swojego ludzia (bo byle komu takich fajnych chłopaków oddac nie można) to wtedy podniosę kwotę. Cioteczki, ja mam teraz sporo zamieszania w prive life, więc chociaż podesłałyście mi nr konta dla Korneli to gdzieś mi się zapodział- wspomożecie biedną sklerotyczkę i podacie mi jeszcze raz? Quote
__Lara Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 MakS napisał(a)::evil_lol: Kornelko, ja o tobie pamiętam i od sierpnia kasę przelewam a jakby któryś z moim pozostałych podopiecznych znalazł swojego ludzia (bo byle komu takich fajnych chłopaków oddac nie można) to wtedy podniosę kwotę. Cioteczki, ja mam teraz sporo zamieszania w prive life, więc chociaż podesłałyście mi nr konta dla Korneli to gdzieś mi się zapodział- wspomożecie biedną sklerotyczkę i podacie mi jeszcze raz? Już podsyłam ;) Quote
maciaszek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 _Laro, wiesz już jaki jest dokładny adres hotelu? Może ktoś będzie jechał w tamtą stronę samochodem i mógłby Kornelię przewieźć? Quote
MakS Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 __Lara napisał(a):Już podsyłam ;) dzięki:) mam nadzieję, że Kornelia odżyje w hoteliku:) Quote
__Lara Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 maciaszek napisał(a):_Laro, wiesz już jaki jest dokładny adres hotelu? Może ktoś będzie jechał w tamtą stronę samochodem i mógłby Kornelię przewieźć? maciaszku, na poprzedniej stronie napisałam, że Biafra sama przyjedzie po Kornelię, gdyż w poniedziałek będzie w Bytomiu ;) MakS napisał(a):dzięki:) mam nadzieję, że Kornelia odżyje w hoteliku:) ja też mam taką nadzieję, że się zmieni nie do poznania! :D Quote
scorpio133 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Laruniu Danuta P. to ja scorpio133 wysłałam 40 zł. Jednorazowo na Kodlinke i stała deklaracje dla Dagusi - widocznie pani w okienku nie napisała wszystkiego jak nalezy - bo na przekazie pocztowym wszystko napisałam tak jak byc powinno. Mocno sciskam Kodlinke i cioteczki;) Quote
scorpio133 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Lara na Kornelke nie dla Kodlinku pomyliłam sie - przepraszam na przekazie jest Kornela:oops: Quote
maciaszek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 __Lara napisał(a):maciaszku, na poprzedniej stronie napisałam, że Biafra sama przyjedzie po Kornelię, gdyż w poniedziałek będzie w Bytomiu ;)Aaaaa, to przepraszam. Umknęło mi :oops:. Wiesz może o której godzinie Biafra będzie w schronie? Mam ją zapowiedzieć? Może niech powoła się na mnie i powie, że bierze psa do domu tymczasowego, wtedy Kornelia powinna być wydana za darmo. Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 wow, posunelo sie tu w koncu cos do przodu. kornelia wyrusza po nowe zycie. wow. myslalam, ze juz na zawsze utknela w schronie :( Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No i superowo :) Wiedziałam, że jak tu się odpowiednie towarzystwo skrzyknie to małą do hoteliku szybciutko wyślecie :loveu: Uwielbiam takie akcje :multi: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 maciaszek napisał(a):Aaaaa, to przepraszam. Umknęło mi :oops:. Wiesz może o której godzinie Biafra będzie w schronie? Mam ją zapowiedzieć? Może niech powoła się na mnie i powie, że bierze psa do domu tymczasowego, wtedy Kornelia powinna być wydana za darmo. O, to powiem jej :) jak możesz to zapowiedz ją ;) możesz Ty powiedzieć, że bierze ją na dt, bo nie wiem czy tu Biafra jeszcze wejdzie i przeczyta moje Pw. Cioteczki, tak się cieszę, że się udało, jutro wielki dzień Kornelci :loveu::loveu::loveu: wreszcie wyjdzie z boksu :loveu::loveu::loveu: dzięki Wam za to!!! :D scorpio, już wiem, że to Ty, dzięki Ci kochana ciotko :loveu::loveu: Ale się cieszę :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
scorpio133 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 i ja sie tez ciesze:multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Mam nadzieję, że za jakiś czas zobaczymy Kornelcię uśmiechniętą i pełną życia :loveu::lol: Quote
maciaszek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ok, spróbuję Biafrę zapowiedzieć. Chyba, że w schronie będzie z rana (czyli do 9.30), to wtedy z zapowiedzią może być kiepsko. Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 maciaszek napisał(a):Ok, spróbuję Biafrę zapowiedzieć. Chyba, że w schronie będzie z rana (czyli do 9.30), to wtedy z zapowiedzią może być kiepsko. To zobaczymy, wysłałam pw Biafrze. Mam nadzieję, że będzie w schronie nieco później - najpierw ma pojechać do babci do szpitala. Quote
aneta355 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kornelio Kochana ja swoją wpłatę wyślę 01 sierpnia :oops: Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nie masz sie co czerwienic, lepiej pozno niz wcale ;) Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jedź, a potem to już do nowego domku, najlepszego na świecie!:loveu: Quote
maciaszek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dzwoniłam z rana do schroniska, zapowiedziałam Biafrę. Quote
Recommended Posts