Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kornelko, ja o tobie pamiętam i od sierpnia kasę przelewam a jakby któryś z moim pozostałych podopiecznych znalazł swojego ludzia (bo byle komu takich fajnych chłopaków oddac nie można) to wtedy podniosę kwotę.
Cioteczki, ja mam teraz sporo zamieszania w prive life, więc chociaż podesłałyście mi nr konta dla Korneli to gdzieś mi się zapodział- wspomożecie biedną sklerotyczkę i podacie mi jeszcze raz?

Posted

MakS napisał(a):
:evil_lol:
Kornelko, ja o tobie pamiętam i od sierpnia kasę przelewam a jakby któryś z moim pozostałych podopiecznych znalazł swojego ludzia (bo byle komu takich fajnych chłopaków oddac nie można) to wtedy podniosę kwotę.
Cioteczki, ja mam teraz sporo zamieszania w prive life, więc chociaż podesłałyście mi nr konta dla Korneli to gdzieś mi się zapodział- wspomożecie biedną sklerotyczkę i podacie mi jeszcze raz?

Już podsyłam ;)

Posted

maciaszek napisał(a):
_Laro, wiesz już jaki jest dokładny adres hotelu? Może ktoś będzie jechał w tamtą stronę samochodem i mógłby Kornelię przewieźć?

maciaszku, na poprzedniej stronie napisałam, że Biafra sama przyjedzie po Kornelię, gdyż w poniedziałek będzie w Bytomiu ;)

MakS napisał(a):
dzięki:) mam nadzieję, że Kornelia odżyje w hoteliku:)

ja też mam taką nadzieję, że się zmieni nie do poznania! :D

Posted

Laruniu Danuta P. to ja scorpio133 wysłałam 40 zł. Jednorazowo na Kodlinke i stała deklaracje dla Dagusi - widocznie pani w okienku nie napisała wszystkiego jak nalezy - bo na przekazie pocztowym wszystko napisałam tak jak byc powinno. Mocno sciskam Kodlinke i cioteczki;)

Posted

__Lara napisał(a):
maciaszku, na poprzedniej stronie napisałam, że Biafra sama przyjedzie po Kornelię, gdyż w poniedziałek będzie w Bytomiu ;)
Aaaaa, to przepraszam. Umknęło mi :oops:. Wiesz może o której godzinie Biafra będzie w schronie? Mam ją zapowiedzieć? Może niech powoła się na mnie i powie, że bierze psa do domu tymczasowego, wtedy Kornelia powinna być wydana za darmo.

Posted

maciaszek napisał(a):
Aaaaa, to przepraszam. Umknęło mi :oops:. Wiesz może o której godzinie Biafra będzie w schronie? Mam ją zapowiedzieć? Może niech powoła się na mnie i powie, że bierze psa do domu tymczasowego, wtedy Kornelia powinna być wydana za darmo.

O, to powiem jej :) jak możesz to zapowiedz ją ;) możesz Ty powiedzieć, że bierze ją na dt, bo nie wiem czy tu Biafra jeszcze wejdzie i przeczyta moje Pw.

Cioteczki, tak się cieszę, że się udało, jutro wielki dzień Kornelci :loveu::loveu::loveu: wreszcie wyjdzie z boksu :loveu::loveu::loveu: dzięki Wam za to!!! :D

scorpio, już wiem, że to Ty, dzięki Ci kochana ciotko :loveu::loveu:

Ale się cieszę :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

maciaszek napisał(a):
Ok, spróbuję Biafrę zapowiedzieć. Chyba, że w schronie będzie z rana (czyli do 9.30), to wtedy z zapowiedzią może być kiepsko.

To zobaczymy, wysłałam pw Biafrze. Mam nadzieję, że będzie w schronie nieco później - najpierw ma pojechać do babci do szpitala.