__Lara Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 scorpio133 napisał(a):Laruniu wysłałam dzisiaj pieniazki dla Dagusi i dla Kornelci- przekazem pocztowym Dzięki ;) jak dojdzie to odnotuję ;) Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To i ja się przyłączę i dorzucę suni 10 zł miesięcznie ;) Quote
Jasza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No i tak się majątek dla Kornelii zbierze! Laro, 10PLN za sierpień wpisz, jak przyjdzie wpłata ostatnia za bazarek.. Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Akcja zbierania trwa :multi: Już coraz mniej brakuje... Quote
zuzia63 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ra_dunia napisał(a):Akcja zbierania trwa :multi: Już coraz mniej brakuje... Powiem szczerze - sądziłam, że to dłużej potrwa:oops: że wszystkie Ciotki już bez pieniędzy, a tu proszę jak fajnie:multi: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='MyrkurDagur']To i ja się przyłączę i dorzucę suni 10 zł miesięcznie ;) Dziękuję, Kasiu. :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agata51 napisał(a):Dziękuję, Kasiu. :loveu: Cieszę się, że mogę pomóc :) Tylko o konto jakieś poproszę, bo o ile się nie mylę, zbieracie już pieniążki? ;) Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Już wysyłam. Żebyś się nie rozmyśliła. :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agata51 napisał(a):Już wysyłam. Żebyś się nie rozmyśliła. :evil_lol: A ja już wpłaciłam :eviltong: ...i jeszcze dorzuciłam Kornelię do mojego podpisu ;) Quote
maciaszek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 _Laro, myślę, że możemy powoli wysyłać Kornelię do hotelu :). Wiem, że brakuje nieco do stałych deklaracji, ale za to z wpłat jednorazowych i bazarków uzbierało się tyle, że spokojnie wystarczy na 2-miesięczne uzupełnienie deklaracji stałych. Na koncie katowickim mamy sporo kasy, więc i stamtąd pójdzie kasa na uzupełnienie. 2 miesiące to dużo czasu, dozbieramy deklaracje stałe, porobimy bazarki, a może Kornelia w tym czasie znajdzie dom? :) Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='maciaszek']_Laro, myślę, że możemy powoli wysyłać Kornelię do hotelu :). Wiem, że brakuje nieco do stałych deklaracji, ale za to z wpłat jednorazowych i bazarków uzbierało się tyle, że spokojnie wystarczy na 2-miesięczne uzupełnienie deklaracji stałych. Na koncie katowickim mamy sporo kasy, więc i stamtąd pójdzie kasa na uzupełnienie. 2 miesiące to dużo czasu, dozbieramy deklaracje stałe, porobimy bazarki, a może Kornelia w tym czasie znajdzie dom? :) maciaszku, jestem tego samego zdania :) Będziemy ciągle szukać stałych deklaracji. Teraz potrzebne jest transport. Masz pomysł jak go zorganizować? Może Reyes by pojechała pociągiem? Quote
maciaszek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zapytaj Reyes i Bounty. Może któraś z nich będzie mogła. Można też napisać na transportowym. Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 maciaszek napisał(a):Zapytaj Reyes i Bounty. Może któraś z nich będzie mogła. Można też napisać na transportowym. Muszę mieć jeszcze adres hotelu ;) jak go zdobędę to będę do nich pisać. Quote
zuzia63 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Z jednej strony dobre wieści, z drugiej strony obuchem w łeb! Jednej dogomanii za mało, żeby pomóc wszystkim potrzebującym:-( Kornelio, pakuj sie pomalutku i bądź radosnym psem. Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bardzo dobra decyzja :) Na pewno szybko dozbieramy resztę stałych deklaracji i myślę, że część osób, choć nic na stałe nie deklaruje, to też będzie regularnie jakieś pieniążki przesyłać :roll: Będzie dobrze. Ale cały czas przypominamy, że najważniejsze są stałe deklaracje, a tych jeszcze brakuje... (brakuje 185 zł). Quote
maciaszek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Strasznie jestem ciekawa ile czasu zajmie jej zaufanie człowiekowi, pokonanie strachu przed nim. Quote
maciaszek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Randa napisał(a):100zł miesięcznie się deklaruję:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :modla::modla::modla: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jasza Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Randa, skąd ty spadłaś? Z nieba?:crazyeye::loveu: Quote
__Lara Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Randa']100zł miesięcznie się deklaruję :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kochana :loveu: wysyłałam Ci już na pw nr konta, prawda? ;) Aha, zapomniałabym o najważniejszym :P Kornelia ma załatwiony transport, jedzie w poniedziałek :D Mogę już wszystkim wobec napisać, że jedzie do Biafry i Biafra ją zabiera w poniedziałek ze schronu :D Kornelio, szykuj się :D Doszła nowa wpłata od MyrkurDagur, 10zł dzięki:D A możecie mi powiedzieć kto to jest Danuta P. ? ;) nie napisała na jakiego psiaka 40zł??? Nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-roznosci-wejdz-zobacz-do-3-08-godz-20-a-142694/ Podnoście, kupujcie ;) Quote
Recommended Posts