aneta355 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 To ja 20 złotników miesięcznie na Kornelię. Nic nie wygrałam w lotto szlag by to trafił, oszukują z tymi numerami :mad::mad: Quote
asiaf1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ja niestety mam kilka psów na utrzymaniu w hotelach i dlatego moge miesięcznie przeznaczyć tylko 30 pln proszę o nr konta Quote
asiaf1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 aneta355 napisał(a):To ja 20 złotników miesięcznie na Kornelię. Nic nie wygrałam w lotto szlag by to trafił, oszukują z tymi numerami :mad::mad: dochodzę do takiego samego wniosku-same 3-ki nie wystarczą:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 __Lara napisał(a):Wiadomo do jakiego hotelu jedzie, ale nie mogę Wam zdradzić, prośba osoby, która ma hotel - dodam tylko, że ta osoba jest na dogomanii. Przepraszam, że to wszystko takie tajemnicze, ale inaczej nie mogę... nie dobrze, że ta osoba postawiła taki warunek :shake: _Lara - ręczysz za ten hotel? Jest sprawdzony? Czy Kornelia będzie w kojcu czy domu? Czy są tam inne psy z dogo? Czy na transport też trzeba zbierać? Wiem... sporo pytań, ale jak mam się dołożyć do hoteliku Kormneli (choć już po raz tysięczny obiecywałam sobie,że już nic nie dołożę i tak przekroczyłam limit) to muszę być na 1 000% pewna, że trafi w super miejsce z dobrą opieką. Quote
maciaszek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ra_dunia napisał(a):nie dobrze, że ta osoba postawiła taki warunek :shake: _Lara - ręczysz za ten hotel? Jest sprawdzony? Czy Kornelia będzie w kojcu czy domu? Czy są tam inne psy z dogo? Czy na transport też trzeba zbierać?Hotel jest już przez nas sprawdzony. Był tam jeden z katowickich psiaków. Opieka bardzo dobra. Kontakt z hotelikiem również. Transport opłacimy z "katowickiego konta" :). Jeśli chodzi o to czy Kornelia miałaby mieszkać w kojcu czy w domu to nie wiem, musimy poczekać na Larę. Dziewczyny, dziękuję za kolejne deklaracje :loveu: :multi:. Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Ra_dunia, ręczę za ten hotel całą swoją osobą :loveu: to bardzo poważna osoba, ma Fundację. Kornelia trafi do kojca. Dziękuję cioteczki za chęć pomocy :loveu: zaraz rozsyłam nr konta :loveu: MakS i jola_li, ile deklarujecie miesięcznie? ;) Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To jak ręczycie i sprawdziłyście - to dawajcie numer konta :) Wieczorem prześlę 50 zł bo rzeczywiście nóż na gardle :shake: i szkoda jakby sunia z braku finansów straciła szansę. Kwota jednorazowa, ale obiecuję tu zaglądać i pamiętać o Kornelii ;) Kaskę przeleję wieczorem. Quote
zuzia63 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To Kornelia idzie bez pieniędzy? :crazyeye: Nie boicie się, że miesiąc zleci a kasy brak? Niby do odważnych świat należy, ale ja tam wolę dmuchać na zimne...:oops: Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jest bardzo mało stałych deklaracji :( ale ja np na razie nie mogę już nic deklarować - choć pomagać będę (np bazarkowo, albo jak mi kasa z delegacji wpadnie). Pewnie wszyscy wiedzą, że najlepsze są stałe deklaracje, ale czasami nie da się inaczej... DLATEGO PROSIMY WSZYSTKICH O CHOCIAŻ GROSIK NA KORNELIĘ!!! Lara - czy te finanse w pierwszym poście są aktualne? Chyba nie... Wpisz proszę bardzo wyraźnie ile brakuje stałych deklaracji. Cyfry często działają na wyobraźnię no i jest jakiś cel... Pamiętacie z wątku Elzy - jak Negrii na bieżąco podawała - "brakuje nam jeszcze 200 zł, brakuje nam 155..." itd... to ułatwia zbiórkę i motywuje do działania ;) Quote
scorpio133 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 witam Cie Ra - duniu oraz wszystkie cioteczki. Widze ze pieniazki na hotelik zbieracie. Moge dac jednorazowo kwote 20 zł i bede sledziła dalej watek suni. Czy pieniazki wysyłamy na konto Lary bo jak tak to mam jej numer konta. Kwote 20 zł wysle przekazem pocztowym w dniu 24 lipca . 24 lipca wpłyna rowniez pieniazki na stała deklaracje dla Dygusiowej:lol: Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Ra_dunia']jest bardzo mało stałych deklaracji :( ale ja np na razie nie mogę już nic deklarować - choć pomagać będę (np bazarkowo, albo jak mi kasa z delegacji wpadnie). Pewnie wszyscy wiedzą, że najlepsze są stałe deklaracje, ale czasami nie da się inaczej... DLATEGO PROSIMY WSZYSTKICH O CHOCIAŻ GROSIK NA KORNELIĘ!!! Lara - czy te finanse w pierwszym poście są aktualne? Chyba nie... Wpisz proszę bardzo wyraźnie ile brakuje stałych deklaracji. Cyfry często działają na wyobraźnię no i jest jakiś cel... Pamiętacie z wątku Elzy - jak Negrii na bieżąco podawała - "brakuje nam jeszcze 200 zł, brakuje nam 155..." itd... to ułatwia zbiórkę i motywuje do działania ;) Ra_dunia, w pierwszym poście wszystko jest aktualne, a zaraz dopisze Ciebie i scorpio :loveu::loveu::loveu: Ze stałych deklaracji mamy 120zł, nie wiem na ile deklaruje się MakS i jola_li, więc jak hotel jest za 450zł to brakuje 330zł... wciąż bardzo dużo :( zuzia63, nie pojedzie Kornelia póki nie będzie stałych wszystkich deklaracji, nie ma mowy o umieszczaniu psa w ciemno. Dla Kornelii wpłynie też troszkę pieniędzy z bazarków, ponad 100zł myślę. Wpłynęło na Kornelię od agaty51 :D 20zł :D dzięki kochana! :D Quote
scorpio133 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 lara pieniazki na Twoje konto z dopiskiem dla Kornelci ? Powiedz bo nie wiem Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 scorpio133 napisał(a):lara pieniazki na Twoje konto z dopiskiem dla Kornelci ? Powiedz bo nie wiem Tak, przepraszam, miałam wysłać nr konta i mi umknęło :oops: Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Scorpio - dziękuję, że zajrzałaś :loveu: W przelewie trzeba wpisać na Kornelię i nick z dogo ;) _Lara - serio będziecie czekać na 100% deklaracji? Oj to ciężko będzie to zebrać w tak krótkim czasie... Brakuje 330 zł - HOTELIK CZEKA!!! Prosimy, pomóżcie nam nie zmarnować szansy Korneli... Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Ra_dunia']Scorpio - dziękuję, że zajrzałaś :loveu: W przelewie trzeba wpisać na Kornelię i nick z dogo ;) _Lara - serio będziecie czekać na 100% deklaracji? Oj to ciężko będzie to zebrać w tak krótkim czasie... Brakuje 330 zł - HOTELIK CZEKA!!! Prosimy, pomóżcie nam nie zmarnować szansy Korneli... No ja nie wezmę na siebie tego, nie będę miała potem z czego opłacić hotel, staram się być odpowiedzialna. Quote
jola_li Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='__Lara'] MakS i jola_li, ile deklarujecie miesięcznie? ;) Tak jak pisałam 10 zł miesięcznie od mojego Ojca. Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 jola_li napisał(a):Tak jak pisałam 10 zł miesięcznie od mojego Ojca. Ok, 10zł :lol: Quote
MakS Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jola_li napisał(a):Tak jak pisałam 10 zł miesięcznie od mojego Ojca. tak, jak pisałam w poscie 164- deklaruję 20 zł co miesąc, ale dopiero od końca lipca- za bardzo szalałam w tym miesiącu:evil_lol: Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 MakS napisał(a):tak, jak pisałam w poscie 164- deklaruję 20 zł co miesąc, ale dopiero od końca lipca- za bardzo szalałam w tym miesiącu:evil_lol: Ok dziękuję :lol: Mamy już 150zł :D brakuje jeszcze 300zł... Quote
zuzia63 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='__Lara']Ok dziękuję :lol: Mamy już 150zł :D brakuje jeszcze 300zł... :placz::placz::placz: Quote
Ra_dunia Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 _Lara - w pełni Ciebie rozumiem... a teraz dawaj numer konta ;) bo mi nie wysłałaś. Brakuje 300 zł stałych deklaracji! Kornelia błaga o szansę!!! Quote
maciaszek Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 A gdyby do deklaracji stałych dodać te jednorazowe to ile by wyszło razem (nie chce mi się liczyć :eviltong:, poza tym dogo tak muli, że zanim dostanę się na 1 stronę sprawdzić kwoty, to umrę...)? Quote
zuzia63 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Biedna, smutna sunia...:-( Ale Elza też była smutna, a teraz powoli się uśmiecha i wraca do życia Kornelia też będzie szczęśliwa, oby szybko! Quote
__Lara Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 maciaszek napisał(a):A gdyby do deklaracji stałych dodać te jednorazowe to ile by wyszło razem (nie chce mi się liczyć :eviltong:, poza tym dogo tak muli, że zanim dostanę się na 1 stronę sprawdzić kwoty, to umrę...)? Razem to jest 289,50zł. Quote
Recommended Posts