Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Ja też wstawiam do podpisu, ale jak wcześniej wstawilam bannerek Frani to został usunięty ...Wie ktoś dlaczego?

Pospis moze miex maksymalnie 500px dlugosci. Jesli banerek jest snadardowy 100x100 to miesci sie ich tylko 5 ;) Moze dlatego...

Posted

Jasza napisał(a):
Teraz wstawiłam, ale jest tylko obrazek, nie wiem , ja jestem niereformowalna...:oops:

To jak jestes w edycji podpisu, kliknij na obrazku i dodaj link do niego, tak jak bys wstawiala link do posta.

Sprobuje tez i oryginal podlinkowac, moze pomoze.

Posted

Jasza napisał(a):
Teraz wstawiłam, ale jest tylko obrazek, nie wiem , ja jestem niereformowalna...:oops:
Wejdź w "panel użytkownika", w "edytuj sygnaturę". Kliknij lewym klawiszem myszy na obrazek. Następnie kliknij na:
i wklej tam link do wątku Kornelii, czyli: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/kornelia-ma-szanse-na-hotel-potrzebne-stale-deklaracje-pomocy-139587/ Następnie zatwierdź całą operację i gotowe :).

Posted

jestem kasia mam 30 lat chę zasięgnąc troszkę ięcje ifno na teamt tego pieska.jesteśmy sześcioosobowa grupa która pomaga ziwerzętom jesteśmy również wolontariuszami:)prosze o podanie mi nr konta na jego hotelik:)i prosze mi go wysłać na ten nr gg 2338810 bardzo prosze dzikeuje

Posted

Dzięki :)!

Czyli na ten moment jest tak:

Stałe deklaracje:

Jasza - 10 zł
zuzia63 - 30zł
agata51 - 20 zł
fibi - 10 zł
Razem: 70 zł

Jednorazowo:

zuzia63 - 29,50 zł
AngelsDream - 20 zł
monika55 - 20 zł
Razem: 69,50 zł

Potrzebujemy 450 zł/miesiąc...
Miejsce w hotelu wolne od 17 lipca.

Posted

a czy musimy miec cala kwote deklaracji czy moze byc tak, ze uzbieramy 450zl i sunia pojdzie do hotelu.
a potem bedzie sie zbieralo na nowy miesiac?

bo czekac na deklaracje nie ma co. za nic sie nie uzbieraja, a tak to zawsze jakies wplaty jednorazowe beda. znajomych sie pomeczy, bazar sie zrobi ;)

brakuje jeszcze 300zl.

Posted

irysek napisał(a):
a czy musimy miec cala kwote deklaracji czy moze byc tak, ze uzbieramy 450zl i sunia pojdzie do hotelu.
a potem bedzie sie zbieralo na nowy miesiac?
Nie wiem, ale myślę, że na ten przynajmniej miesiąc trzeba mieć kasę zanim Kornelia do hotelu pojedzie, bo nie fajnie byłoby się znaleźć w sytuacji z psem w hotelu i opłaconym tylko np. tygodniem, a potem narastającymi na dzień dobry długami.