MakS Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='zuzia63']Czy ktoś wspomoże grosikiem śliczną Kornelię? Bardzo prosimy! biedna sunia, tak bardzo spragniona uczucia:( ja mogę zadeklarowac 10 zł, ale dopiero od sierpnia, bo sama mam teraz problemy finansowe:shake: Quote
zuzia63 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 MakS napisał(a):biedna sunia, tak bardzo spragniona uczucia:( ja mogę zadeklarowac 10 zł, ale dopiero od sierpnia, bo sama mam teraz problemy finansowe:shake: Każda złotóweczka się liczy i w każdym momencie:lol: Quote
Jasza Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziewczyny, jestem w pracy i właśnie się dowiedziałam, że dwie osoby prawdopodobnie będą zwolnione.. Dostałam pasek z wypłatą...tak mi przycięli...nie wiem co będzie.. Jeżeli możecie moją deklarację zmniejszyć...nie wiem co powiedzieć.:shake: Tak mi strasznie przykro..Może będę mogla 10PLN. Mam jeszcze deklarowane 25 PLN na Dygusiową i nie mogę sobie na to pozwolić. Jeżeli coś się zmieni to poprawię. Kornelio, wybacz mi...:shake: Quote
zuzia63 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jasza, zdaża się... Trzymam kciuki, aby Ci się poprawiło na tyle, że będziesz tu stówkami rzucać:lol: Jakoś powoli, powoli będziemy 'wyrywać' kasę od Ciotek i Wujków Quote
maciaszek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jaszo, rozumiemy i trzymamy kciuki za poprawę sytuacji! Dlaczego na wszystko brakuje czasu...? Przydałoby się ściągnąć tu jeszcze trochę osób. Ale ja już nie mam kiedy się tym zająć... Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='maciaszek']Jaszo, rozumiemy i trzymamy kciuki za poprawę sytuacji! Dlaczego na wszystko brakuje czasu...? Przydałoby się ściągnąć tu jeszcze trochę osób. Ale ja już nie mam kiedy się tym zająć... Może irysek się tym zajmie? To taka dobra i uczynna dziewczyna, a energia wręcz ją rozpiera! Quote
irysek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja proponuje agate51, ma czas siedziec na dogo prawie do 4ej to i na to znajdzie czas. ja niestety jestem osoba zbyt zajeta. podobno od 5 roku zycia agato czytasz ze zrozumieniem, popatrz zatem wyzej, jaka pomoc oferuje kornelii. chodzi tu o nowe osoby, a nie o te, ktore juz pomoc zadeklarowaly. mam nadzieje, ze komputery przyciagaja pioruny i jakis w koncu strzeli tam gdzie trzeba ;) milej nocki. Quote
monika55 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moge wspomoc tylko grosikiem i przypominaniem. Pokaz sie suniu. Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Tak nieśmiało zapytam - czy jakaś Dobra dusza nie mogłaby wspomóc Kornelii? Tak malutko mamy pieniążków, a ona taka smutna...:-( Quote
maciaszek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zuzia63 napisał(a):Tak nieśmiało zapytam - czy jakaś Dobra dusza nie mogłaby wspomóc Kornelii?Szukamy też Dobrej Duszy, która porozsyła wątek do dogomaniaków.... Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Lara, proszę o nr konta na PW, jak tylko ruszy akcja zbierania pieniędzy. Quote
Jasza Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jakimi kryteriami kierować ię przy rozsyłaniu wątku? (nie tylko tego, ale w ogóle..) Ja do tej pory wysyłałam tym którzy mają najwięcej postów napisanych.. Ewentualnie w przypadku innych spraw, szukam użytkowników najbliższych "lokalnie"... Quote
Gisic87 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja np alfabetycznie wyszukiwałam sprawdzałam tych którzy mają najwięcej postów ale także sprawdzałam przy tym kiedy ostatnio byli na dogo bo też tak jest że ktoś ma multum postów a ost raz na dogo był w grudniu :roll: Quote
Jasza Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No, na to też zwracałam uwagę, ma się rozumieć, kiedy ktoś ostatnio zaglądał na Dogo... Quote
irysek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja wam moge podac na pw pare nickow, ktore mozecie zaprosic na watek :) Quote
ageralion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Macie jakis banerek? Ja nie znalazlam (moze slepota mnie dopada). Zawsze wiecej ludzi sciagnie na watek Quote
AngelsDream Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja na razie jednorazowo mogę dorzucić 20 zł. Więcej nie wyskrobię. Jak wyskrobię, to dam znać. :) Quote
maciaszek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dzięki dziewczyny, że jesteście :). Banerka nie ma. Quote
irysek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nie ma banerka to i ciotek nie ma chetnych do pomocy :) Quote
maciaszek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ktoś z Was potrafi zrobić banerek i mógłby? :) Quote
ageralion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mowisz i masz ;) Jesi sa jakies pomysly na inny teksty na bannerku, walcie smialo sie zrobi. Quote
Recommended Posts