Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzia63']Czy ktoś wspomoże grosikiem śliczną Kornelię?

Bardzo prosimy!

biedna sunia, tak bardzo spragniona uczucia:( ja mogę zadeklarowac 10 zł, ale dopiero od sierpnia, bo sama mam teraz problemy finansowe:shake:

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MakS napisał(a):
biedna sunia, tak bardzo spragniona uczucia:( ja mogę zadeklarowac 10 zł, ale dopiero od sierpnia, bo sama mam teraz problemy finansowe:shake:

Każda złotóweczka się liczy i w każdym momencie:lol:

Posted

Dziewczyny, jestem w pracy i właśnie się dowiedziałam, że dwie osoby prawdopodobnie będą zwolnione..
Dostałam pasek z wypłatą...tak mi przycięli...nie wiem co będzie..
Jeżeli możecie moją deklarację zmniejszyć...nie wiem co powiedzieć.:shake:
Tak mi strasznie przykro..Może będę mogla 10PLN.
Mam jeszcze deklarowane 25 PLN na Dygusiową i nie mogę sobie na to pozwolić.
Jeżeli coś się zmieni to poprawię.
Kornelio, wybacz mi...:shake:

Posted

Jasza, zdaża się... Trzymam kciuki, aby Ci się poprawiło na tyle, że będziesz tu stówkami rzucać:lol:

Jakoś powoli, powoli będziemy 'wyrywać' kasę od Ciotek i Wujków

Posted

Jaszo, rozumiemy i trzymamy kciuki za poprawę sytuacji!

Dlaczego na wszystko brakuje czasu...? Przydałoby się ściągnąć tu jeszcze trochę osób. Ale ja już nie mam kiedy się tym zająć...

Posted

[quote name='maciaszek']Jaszo, rozumiemy i trzymamy kciuki za poprawę sytuacji!

Dlaczego na wszystko brakuje czasu...? Przydałoby się ściągnąć tu jeszcze trochę osób. Ale ja już nie mam kiedy się tym zająć...

Może irysek się tym zajmie? To taka dobra i uczynna dziewczyna, a energia wręcz ją rozpiera!

Posted

ja proponuje agate51, ma czas siedziec na dogo prawie do 4ej to i na to znajdzie czas. ja niestety jestem osoba zbyt zajeta.

podobno od 5 roku zycia agato czytasz ze zrozumieniem, popatrz zatem wyzej, jaka pomoc oferuje kornelii.

chodzi tu o nowe osoby, a nie o te, ktore juz pomoc zadeklarowaly.

mam nadzieje, ze komputery przyciagaja pioruny i jakis w koncu strzeli tam gdzie trzeba ;) milej nocki.

Posted

Jakimi kryteriami kierować ię przy rozsyłaniu wątku? (nie tylko tego, ale w ogóle..)
Ja do tej pory wysyłałam tym którzy mają najwięcej postów napisanych..
Ewentualnie w przypadku innych spraw, szukam użytkowników najbliższych "lokalnie"...

Posted

Ja np alfabetycznie wyszukiwałam sprawdzałam tych którzy mają najwięcej postów ale także sprawdzałam przy tym kiedy ostatnio byli na dogo bo też tak jest że ktoś ma multum postów a ost raz na dogo był w grudniu :roll: