Doda_ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Poproszę o tekst i ładne zdjecie Korneli, kontakt.. Quote
Doda_ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Cytuję.. Doda_ napisał(a):Poproszę o tekst i ładne zdjecie Korneli, kontakt.. :mad::mad::mad::diabloti: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Doda_']Cytuję.. :mad::mad::mad::diabloti: Hmmm... ładne zdjęcia niemożliwe :placz: tylko te :( Namiary: 506-493-005 Tekst...hmmm....zaraz! Takie znalazłam tylko zdjęcia Kornelii: http://www.katowice.schronisko.net/adopcja24434-12.html Tekst: [FONT=verdana]Owczarkowata spokojna i wystraszona suczka. Ma problem z włosami wyrastającymi z brzegu oka. Była już operowana, ale włosy odrastają. Ma około 5 lat. W schronisku jest od 15 maja 2008. Czyli już ponad rok...[/FONT] wciąż czeka na ten jeden jedyny dom :( Quote
Doda_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 A nie ma możliwości zrobic inne ładniejsze zdjęcie?? Quote
maciaszek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jak będę jakoś na dłużej w schronisku to spróbuję zrobić. Najbliższa moja wizyta będzie krótka, czyli nie tym razem... Quote
Doda_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 OK, to jak będą zdjecia, odezwijcie się do mnie na PW w sprawie alegratki.. :) Quote
maciaszek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Zapisałam sobie, coby nie zapomnieć, że mam zrobić fotki Kornelii. Może nawet jutro się uda? Ale nie obiecuję... Quote
maciaszek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kornelia to pies, który bardzo, bardzo, bardzo potrzebuje wyjścia ze schroniska! Ma bardzo fajny charakter, jeśli chodzi o ludzi. Jest łagodna, przylepna. Z psami nie dogaduje się zbytnio... W czym problem? W tym, że Kornelia potwornie boi się ludzi obcych, a takimi są wszyscy, którzy do schroniska przychodzą.... Nikt jej nie chce w związku z tym zaadoptować :(. Jak wejdzie się między boksy od wewnętrznej strony to ucieka na zewnętrzną, jak wejdzie się z zewnętrznej to ucieka do wewnętrznej. A jak już nie ma gdzie uciec to rozpłaszcza się na ziemi i ani drgnie :(. Pani Ania wyciągnęła ją z boksu. Do p.Ani machała ogonem i cieszyła się, bo ją już zna. Jak tylko zobaczyła mnie to się rozpłaszczyła... No to wsadziłyśmy ją z powrotem do boksu. Uciekła do drugiej jego części. Wlazłam za nią. Dała się pogłaskać (oczywiście zesztywniała, rozpłaszczona na ziemi), po czym uciekła pod podest drewniany, który jest w zewnętrznej części boksu. I nie wyszła. Nawet jak sobie poszłyśmy... :( Zrobiłam jej tylko 2 zdjęcia pod tym podestem. Nie chciałam jej stresować. I mam jeszcze takie, rozmazane. Trzeba ją stamtąd zabrać. Tam nikt jej nie adoptuje :(. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :placz::placz::placz: O nie, to Kornelia na cito potrzebuje dt :placz: Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Zrobiłam ogłoszenia Korneli: 1. www.bono-polska.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 5. www.animalia.pl 7. www.gielda.bai.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 11. www.autogielda.pl 14.www.adopcjapsa.pl 17. www.rozglos.net 18. www.anonseogloszenia.pl 19. www.najpewniej.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl 22. www.vendito.pl 23. www.e-zwierzak.pl 24. www.twoje-ogloszenia.pl 25. www.morusek.pl 26. www.adpedia.pl 27. www.ogloszenia.aleokazja.pl 28. www.olx.pl 29. www.szybko-sprzedam.pl 30. www.sprzedasz.pl 32. www.pchlitarg.info.pl 34. www.neeon.pl 35. http://ogloszenia.e-gratka.info/ Quote
agata51 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jestem. Jak mogę pomóc? Chyba hoteliku trzeba jej szukać. Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Jasza napisał(a):Podnosimy... Kornelio, może hotelik? Trzeba dla niej hotelu szukać, jest przerażona w schronisku z opisu maciaszek... a siedzi już tam ponad rok :placz: bidula :placz::-( żeby jej tylko nie uspali... :( Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Spokojnie. Pracowników schroniska zna i w stosunku do nich nie jest tak przerażona. Ona ma tak tylko do nieznanych sobie ludzi. I z tego powodu dobrze by ją było stamtąd zabrać. Bo nikt jej nie zaadoptuje jak będzie uciekać przed potencjalnym właścicielem... Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='maciaszek']Spokojnie. Pracowników schroniska zna i w stosunku do nich nie jest tak przerażona. Ona ma tak tylko do nieznanych sobie ludzi. I z tego powodu dobrze by ją było stamtąd zabrać. Bo nikt jej nie zaadoptuje jak będzie uciekać przed potencjalnym właścicielem... Dobrze, że chociaż pracowników jako taki toleruje... :roll: taki hotel/ dt to dla niej też będzie zupełna nowość, będzie się musiała przyzwyczaić. Bazarek na Kornelię: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-ksiazki-portfelik-na-hotel-dla-kornelii-do-6-07-godz-20-00-a-141264/ zaglądajcie i podnoście! (dziękujemy Jaszy za fanty :D :D :D) Quote
Korciaczki Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tyle ogłszeń- domek MUSI się znależć ! Konciu... :placz: Quote
Recommended Posts