Korciaczki Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Może nowe zdjęcia, choć pewnie trudno o nie bedzie. Im więcej tym lepiej :oops: Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Jasza'] Rzeczywiście, piękny ogonek :loveu::multi: Quote
Gisic87 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta w sprawie naszej lisiczki. Pytała się czy ona przez ten swój strach jest jakoś agresywna w stosunku do ludzi. Pytała jak wygląda sprawa adopcji i gdzie ew suczkę trzeba odebrać. Powiedziałam że suczka jest po prostu sytuacją w jakiej się znalazła i jeśli zostanie adoptowana to będzie trzeba poświęcić jej sporo czasu by doszła do siebie ale że może być też tak że od razu po wyjściu ze schroniska będzie szaleć i brykać bo nigdy nie wiemy jak pies sie zachowuje poza nim bez stresu. Powiedziałam że by adoptować psa podpisuje się umowę adopcyjną i dostaje się bon na bezpłatną sterylizację. Pani podziękowała i powiedziała że się jeszcze odezwie. Nie mogłam też zbytnio rozmawiać bo się śpieszyłam i rozmowa była krótka ale mam nadzieje że jeszcze zadzwoni Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Gisic87 napisał(a):Dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta w sprawie naszej lisiczki. Pytała się czy ona przez ten swój strach jest jakoś agresywna w stosunku do ludzi. Pytała jak wygląda sprawa adopcji i gdzie ew suczkę trzeba odebrać. Powiedziałam że suczka jest po prostu sytuacją w jakiej się znalazła i jeśli zostanie adoptowana to będzie trzeba poświęcić jej sporo czasu by doszła do siebie ale że może być też tak że od razu po wyjściu ze schroniska będzie szaleć i brykać bo nigdy nie wiemy jak pies sie zachowuje poza nim bez stresu. Powiedziałam że by adoptować psa podpisuje się umowę adopcyjną i dostaje się bon na bezpłatną sterylizację. Pani podziękowała i powiedziała że się jeszcze odezwie. Nie mogłam też zbytnio rozmawiać bo się śpieszyłam i rozmowa była krótka ale mam nadzieje że jeszcze zadzwoni O, bardzo fajnie, trzymamy kciuki :) może maciaszek się dowie czegoś nowego o Tinie :roll: Quote
Jasza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Czytam i oczom nie wierzę! Czekamy na wieści Gisic! I trzymamy kciuki! Maciaszku, wiesz o niej coś więcej? Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Niech się ktoś jeszcze zakocha w Tince jak ta Pani! Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Napisałam do Maciaszka PW, żeby o Tinie pamiętała jutro w schronisku. czekamy.... I oby ta Pani jeszcze się odezwała... Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dzięki Jaszo :) Mnie od jutra nie ma, więc ewentualnie zaktualizuję wszystko po powrocie, w niedzielę albo poniedziałek. Quote
Jasza Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dzisiaj Maciaszek pojechała do schroniska! Może będą wieści o Tinie! Dobre wieści! Quote
Jasza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No i były dobre wieści, bo Tina została zabrana ze schroniska. Mam nadzieję, że trafiła do dobrego domu... Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Tina w nowym domku :multi: zmieniam tytuł wątku. Quote
Recommended Posts