__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jak lisek - Tina: [FONT=verdana][/FONT] [FONT=verdana]Bardzo wystraszona suczka średniej wielkości. Łagodna w stosunku do ludzi i psów. Ma ok. 2 lat. Ogłoszenia: [/FONT]gumtree.pl kupiepsa.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl ojej.pl 4lapy.pl eoferty.com.pl Dziękujemy cioteczce Gisic :D Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Tino kochana, lisku przestraszony... :( Quote
__Lara Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Tineczko, nikt do Ciebie nie zagląda :( Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Przepiękna i wystraszona liska :placz: Skacz piękna Tinko Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tinka- malutka liska prosi o dom !!! _Lara- prześlij nam spis Twoich watkow na PM ;) Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Korciaczki napisał(a):Tinka- malutka liska prosi o dom !!! _Lara- prześlij nam spis Twoich watkow na PM ;) Ok :loveu: z przyjemnością :lol: jak wszystko inne obrobię co mam na dogo to wysyłam :lol: Quote
Gisic87 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 I ja się przyłącze do podnoszących Tinkę nikt tu poza wami dziewczyny nie zagląda:shake: Czy Tinka ma jakieś ogłoszenia? Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Gisic87 napisał(a):I ja się przyłącze do podnoszących Tinkę nikt tu poza wami dziewczyny nie zagląda:shake: Czy Tinka ma jakieś ogłoszenia? Niestety, narazie żadnych :shake::-( Quote
Gisic87 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a jakieś lepsiejsze foty by się znalazły? to zaraz zabrałabym się za ogłoszenia a jak nie to takie też zrobię tylko wiadomo im "lepiej" pies się prezentuje tym więcej osób zagląda...niestety:roll: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Gisic87']a jakieś lepsiejsze foty by się znalazły? to zaraz zabrałabym się za ogłoszenia a jak nie to takie też zrobię tylko wiadomo im "lepiej" pies się prezentuje tym więcej osób zagląda...niestety:roll: Gisic, tu jest lepsze zdjęcie: adopcja - adopcje - psy - 603/09 - Schronisko Dla Zwierząt ale nie wiem jak ściągnąć :-( może maciaszek je tu wklei? Quote
Gisic87 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ściągnęłam, wystarczy nacisnąć na zdjęcie i szybko nacisnąć prawy przycisk myszy jak zrobisz to sprawnie to zdjęcie będzie normalne duże mi tak to wychodzi zarówno na stronie schronu jak i fundacji;) jutro zabiorę się za ogłoszenia bo dzisiaj padam cały dzień na nogach a spałam tylko 6 godzin:shake: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Gisic87 napisał(a):ściągnęłam, wystarczy nacisnąć na zdjęcie i szybko nacisnąć prawy przycisk myszy jak zrobisz to sprawnie to zdjęcie będzie normalne duże mi tak to wychodzi zarówno na stronie schronu jak i fundacji;) jutro zabiorę się za ogłoszenia bo dzisiaj padam cały dzień na nogach a spałam tylko 6 godzin:shake: Dzięki :loveu: Quote
Gisic87 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ogłoszenia Tinki: gumtree.pl kupiepsa.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl ojej.pl 4lapy.pl eoferty.com.pl Quote
Recommended Posts