GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 CASIA&ttb napisał(a):jak nie oddaję to koniec,jak zaczyna "przerabiać na wykałaczki" patyka to ostro "zostaw", "puść" czy "pluj" do niej bierzesz za szmaty i idziecie dalej i jak próbuje wleżć nieproszona do wody to odwołujesz i "karniak" przy nodze-troche to potrwa ale zakuma że to nie ona decyduję kiedy się bawić i w jaki sposób ;) już tyle rzeczy przy niej przerabiałam, że i z tym dam radę - dzięki :p Quote
CASIA&ttb Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):już tyle rzeczy przy niej przerabiałam, że i z tym dam radę - dzięki :p a dużo jeszcze przed Wami ;) i to chyba najlepszy okres posiadania psa kiedy się widzi zmiany i owoce swojej ciężkiej niekiedy "urazowej" pracy ze szczylem :loveu: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 CASIA&ttb napisał(a):a dużo jeszcze przed Wami ;) i to chyba najlepszy okres posiadania psa kiedy się widzi zmiany i owoce swojej ciężkiej niekiedy "urazowej" pracy ze szczylem :loveu: święta prawda - powoli "wychodzimy na prostą" i posiadanie psa staje się przyjemnością ;) Quote
Apbt_sól Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 hhe , szukałam Maga znalazłam Wariatki heheh Jawz dobry wynalazek , moje 2 latają , trzecia suka w zyciu widzi tylko zarcie , ale i za kababnosem badz chrupkiem doope z ziemi ruszy ,. Za wiele on niej nie wymagam bo starowinka z niej ale nie oznacza to rowniez ze na siedziec i kapciec, miesnie trza pielegnowac na stare lata ze3by mi sie nie rozsypała hehe Duzy i ciezki nie oznacza nie sprawny ;) S w formie wazy 33 w porywach 34 a za talerzem hula i ma sie wspaniale ;] tylko wiadomo o sup[plementacji trzeba pamieć ;] Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 z oddawaniem patyka od wczoraj prodziłam już sobie, mianowicie zamieniłam go na pilkę :evil_lol: ciotka świetne skoki tak moj Mumin długo jeszcze nie będzie umiał :oops: Quote
Apbt_sól Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 na wszystko przyjdzie pora ;] sie mumin rozwinie to bedzie hulał ;) Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Apbt_sól napisał(a):na wszystko przyjdzie pora ;] sie mumin rozwinie to bedzie hulał ;) póki co ciągle ktoś mi PO MOIM a jak! temacie hula :evil_lol: tytuł znowu sam się zmienił :evil_lol: szkoda tylko, że ten talerz nie pływa, wtedy mogłabym się już z nią bawić w wodzie nim a tak Mumia juz jedno nurkowanie zaliczyla :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nie pływa niestety... zaopatrz się może w aporty pływające(tylko one dość delikatne :mad:) u mnie super zabawa ale prują się szybko Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 CASIA&ttb napisał(a):nie pływa niestety... zaopatrz się może w aporty pływające(tylko one dość delikatne :mad:) u mnie super zabawa ale prują się szybko narazie się piłeczkujemy coby kundlica o patyczkach zapomniała :evil_lol: później pomysle o jakims sprzecie pływajacym :p wczoraj Mumin polamal dysk jakims kolesiom, ktorzy rzucali go sobie pod blokiem :shake: zamiast poczekac az pies przejdzie rzucili - zeby pies nie zlapal w leb bym dostala :shake: Quote
CASIA&ttb Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 za głupote panowie zapłacili strata talerza,mają szczęscie że tylko to stracili bo jakbyś oberwała nim to pewnie małe "kuku" byś im zrobiła :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 CASIA&ttb napisał(a):za głupote panowie zapłacili strata talerza,mają szczęscie że tylko to stracili bo jakbyś oberwała nim to pewnie małe "kuku" byś im zrobiła :eviltong: obawiam się, ze suka mogalby nawet za mnie :shake: ostatnio jakis dziad pijany na mnie wpadl i z geba do mnie - Mumin sie wnerwil strasznie :shake: koles od talerza przeprosi,l nie powiem, co do friesbee, zabrali resztki i poszli dalej grac na automatach :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Apbt_sól napisał(a):Game uwazaj co piszesz bo sa tacy co łaza , kopiują fotki i wypowiedzi jakcy to ludzuie od "ras" sa odpowiedzialni hehehe wiesz co jak czytam watki o złych rasach to mi się krew gotuje i bardzo zal mi tych glupich ludzi Mumin jest kopiowany wiec jest w worku psow zabojcow :roll: a jak czytam ze "duzy", grozny (ttb lub w typie) pies POWINIEN WIEDZIEC, ze jak mały czy sredniak się na niego rzuca pod łapy ze szczekaniem to i tak mu nic nie zrobi to poprostu słów mi brakuje :shake: oczwiscie wszystko powinien wiedziec caly savoir - vivre niech jej uloza, przesla to dam jej do poczytania Quote
Apbt_sól Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Game uwazaj co piszesz bo sa tacy co łaza , kopiują fotki i wypowiedzi jakcy to ludzuie od "ras" sa odpowiedzialni hehehe a pozniej sie ciesza tym z ich rasa jest najepciejsza na swiecie ;] kurde toz to tylko pies i nie mozna wymagac od niego ze bedzie prał , gotował, garnki lepił (a szkoda" jak leci trza to mieć , jak nie jest jego - stanie sie jego ;] az czasem mumin pewnie bedzie wiedzial co jego hehe Jasio obcej ludzkiej pilki juz nie ruszy a ruszał ruszał ich wiele ;) Quote
Recommended Posts