Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CASIA&ttb napisał(a):
jak nie oddaję to koniec,jak zaczyna "przerabiać na wykałaczki" patyka to ostro "zostaw", "puść" czy "pluj" do niej bierzesz za szmaty i idziecie dalej i jak próbuje wleżć nieproszona do wody to odwołujesz i "karniak" przy nodze-troche to potrwa ale zakuma że to nie ona decyduję kiedy się bawić i w jaki sposób ;)

już tyle rzeczy przy niej przerabiałam, że i z tym dam radę - dzięki :p

Posted

GameBoy napisał(a):
już tyle rzeczy przy niej przerabiałam, że i z tym dam radę - dzięki :p

a dużo jeszcze przed Wami ;) i to chyba najlepszy okres posiadania psa kiedy się widzi zmiany i owoce swojej ciężkiej niekiedy "urazowej" pracy ze szczylem :loveu:

Posted

CASIA&ttb napisał(a):
a dużo jeszcze przed Wami ;) i to chyba najlepszy okres posiadania psa kiedy się widzi zmiany i owoce swojej ciężkiej niekiedy "urazowej" pracy ze szczylem :loveu:

święta prawda - powoli "wychodzimy na prostą" i posiadanie psa staje się przyjemnością ;)

Posted

hhe , szukałam Maga znalazłam Wariatki heheh

Jawz dobry wynalazek , moje 2 latają , trzecia suka w zyciu widzi tylko zarcie , ale i za kababnosem badz chrupkiem doope z ziemi ruszy ,.
Za wiele on niej nie wymagam bo starowinka z niej ale nie oznacza to rowniez ze na siedziec i kapciec, miesnie trza pielegnowac na stare lata ze3by mi sie nie rozsypała hehe

Duzy i ciezki nie oznacza nie sprawny ;)
S w formie wazy 33 w porywach 34 a za talerzem hula i ma sie wspaniale ;]
tylko wiadomo o sup[plementacji trzeba pamieć ;]

Posted

z oddawaniem patyka od wczoraj prodziłam już sobie, mianowicie zamieniłam go na pilkę :evil_lol:

ciotka świetne skoki tak moj Mumin długo jeszcze nie będzie umiał :oops:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
na wszystko przyjdzie pora ;]
sie mumin rozwinie to bedzie hulał ;)

póki co ciągle ktoś mi PO MOIM a jak! temacie hula :evil_lol: tytuł znowu sam się zmienił :evil_lol:
szkoda tylko, że ten talerz nie pływa, wtedy mogłabym się już z nią bawić w wodzie nim a tak Mumia juz jedno nurkowanie zaliczyla :evil_lol:

Posted

CASIA&ttb napisał(a):
nie pływa niestety... zaopatrz się może w aporty pływające(tylko one dość delikatne :mad:) u mnie super zabawa ale prują się szybko

narazie się piłeczkujemy coby kundlica o patyczkach zapomniała :evil_lol: później pomysle o jakims sprzecie pływajacym :p

wczoraj Mumin polamal dysk jakims kolesiom, ktorzy rzucali go sobie pod blokiem :shake: zamiast poczekac az pies przejdzie rzucili - zeby pies nie zlapal w leb bym dostala :shake:

Posted

CASIA&ttb napisał(a):
za głupote panowie zapłacili strata talerza,mają szczęscie że tylko to stracili bo jakbyś oberwała nim to pewnie małe "kuku" byś im zrobiła :eviltong:

obawiam się, ze suka mogalby nawet za mnie :shake: ostatnio jakis dziad pijany na mnie wpadl i z geba do mnie - Mumin sie wnerwil strasznie :shake:

koles od talerza przeprosi,l nie powiem, co do friesbee, zabrali resztki i poszli dalej grac na automatach :evil_lol:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Game uwazaj co piszesz bo sa tacy co łaza , kopiują fotki i wypowiedzi jakcy to ludzuie od "ras" sa odpowiedzialni hehehe

wiesz co jak czytam watki o złych rasach to mi się krew gotuje i bardzo zal mi tych glupich ludzi

Mumin jest kopiowany wiec jest w worku psow zabojcow :roll:

a jak czytam ze "duzy", grozny (ttb lub w typie) pies POWINIEN WIEDZIEC, ze jak mały czy sredniak się na niego rzuca pod łapy ze szczekaniem to i tak mu nic nie zrobi to poprostu słów mi brakuje :shake: oczwiscie wszystko powinien wiedziec caly savoir - vivre niech jej uloza, przesla to dam jej do poczytania

Posted

Game uwazaj co piszesz bo sa tacy co łaza , kopiują fotki i wypowiedzi jakcy to ludzuie od "ras" sa odpowiedzialni hehehe a pozniej sie ciesza tym z ich rasa jest najepciejsza na swiecie ;]

kurde toz to tylko pies i nie mozna wymagac od niego ze bedzie prał , gotował, garnki lepił (a szkoda"

jak leci trza to mieć , jak nie jest jego - stanie sie jego ;]

az czasem mumin pewnie bedzie wiedzial co jego hehe

Jasio obcej ludzkiej pilki juz nie ruszy a ruszał ruszał ich wiele ;)