Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

owczarek niemiecki o imieniu Dora miał klawe życie była dobrze
odżywiona biegała po posesji a jej opiekun był dla niej bardzo dobry
niestety zmarł a rodzina wypościła Dorę na ulice, dom zamknęła i
odjechała w nieznane biedna błąkała się była zdezorientowana ale
wracała pod dom opiekuna. Zabrałam ja stamtąd ale ponieważ nie mam
warunków żeby ja do siebie zabrać umieściłam ją tymczasowo u kuzynów
nie może tam przebywać długo ponieważ oni maja własne psy i Dora nie
może tam zostać.

Posted

taka piękna sucz co za los :shake: Funiu może Beka ja zauważy i coś wymyśli może państwo ,którzy pytali o Adę nie maja jeszcze psiaka i wzieliby Dorcię

Posted

Beka wiedziałam , że wpadniesz do Dorci ;) Popatrz na nią wypisz wymaluj owczarek niemiecki z dawnych lat z czasów mojej młodości , kiedy onki nie powłóczyły ogonami po ziemi . Lalka jest piekna szkoda ,że nie moge ją wziąć chocby na DT :-( ale ludziska wydziwiają jak przyłażą oglądać dom i jeszcze donosy piszą ( sąsiadka taka miła starsza pani ):angryy::mad:samo życie ...

Posted

wypatrzyła ją Funia ja mieszkam w łodzi to drugi koniec ;) ale jak widzę onka w potrzebie to mnie ciagnie jakieś zboczenie czy co :evil_lol: żałuję ,że nie mogę pomóc :shake: ale wiem ,że nie pozwolice jej zginąć jesteście kochane :loveu:

Posted

Sunia ma 5 lat i jest w Szczebrzeszynie to jest 10 km od Zamościa .
Jest bardzo łagodna ,tylko goni koty i ptaki :roll:

Moja robi to samo :oops:

Posted

moja rottka odgryzła mojemu kotu kawałek ogona i od razu spokorniał :evil_lol: a suka pewnie do ludzi łagodna i grzeczniutka taka cudna :loveu:muszę popytać może coś znajdę pod moim czujnym okiem :cool3:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a czy ktos o was nie moglby jej zrobic wyroznionego allegro - jest ladna wiec przy dobrej promocji pewnie domek by znalazla w miare szybko

Mam nadzieję że tak się stanie, ale najpierw musimy ja ciachnąc, zeby nikt nie widział w niej maszynki do rodzenia szczeniąt.