funia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 owczarek niemiecki o imieniu Dora miał klawe życie była dobrze odżywiona biegała po posesji a jej opiekun był dla niej bardzo dobry niestety zmarł a rodzina wypościła Dorę na ulice, dom zamknęła i odjechała w nieznane biedna błąkała się była zdezorientowana ale wracała pod dom opiekuna. Zabrałam ja stamtąd ale ponieważ nie mam warunków żeby ja do siebie zabrać umieściłam ją tymczasowo u kuzynów nie może tam przebywać długo ponieważ oni maja własne psy i Dora nie może tam zostać. Quote
funia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Przepraszam za jakość zdjęć ,ale takie dostałam od znajomej która prosiła o założenie wątku . Quote
funia Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 dzisiaj Magda była u Dory ,zjedli jej kupę nerwów bo powiedzieli ze maja dość i wypuszcza ja niech sobie idzie .... Quote
basia0607 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Piękna. Tacy są ludzie , zero wrażliwości ! Quote
Helga72 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 taka piękna sucz co za los :shake: Funiu może Beka ja zauważy i coś wymyśli może państwo ,którzy pytali o Adę nie maja jeszcze psiaka i wzieliby Dorcię Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 oj lepsze zdjecia by sie przydaly do ogloszen ile ona moze miec lat? i gdzie jest w jakim miescie? Quote
beka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Funia w jakim ona jest wieku?? Wiesz cos o jej charakterze?? \Jest śliczna..... Quote
Helga72 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Beka wiedziałam , że wpadniesz do Dorci ;) Popatrz na nią wypisz wymaluj owczarek niemiecki z dawnych lat z czasów mojej młodości , kiedy onki nie powłóczyły ogonami po ziemi . Lalka jest piekna szkoda ,że nie moge ją wziąć chocby na DT :-( ale ludziska wydziwiają jak przyłażą oglądać dom i jeszcze donosy piszą ( sąsiadka taka miła starsza pani ):angryy::mad:samo życie ... Quote
beka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sunia ma dwa wątki http://www.dogomania.pl/forum/f28/dora-prosi-o-domek-139607/ Helga to Ty ja wypatrzyłaś?? Quote
Helga72 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 wypatrzyła ją Funia ja mieszkam w łodzi to drugi koniec ;) ale jak widzę onka w potrzebie to mnie ciagnie jakieś zboczenie czy co :evil_lol: żałuję ,że nie mogę pomóc :shake: ale wiem ,że nie pozwolice jej zginąć jesteście kochane :loveu: Quote
funia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Sunia ma 5 lat i jest w Szczebrzeszynie to jest 10 km od Zamościa . Jest bardzo łagodna ,tylko goni koty i ptaki :roll: Moja robi to samo :oops: Quote
beka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 funia napisał(a): ,tylko goni koty i ptaki :roll: Moja robi to samo :oops: i moje też. Funia ile ona ma czasu? Quote
Helga72 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 moja rottka odgryzła mojemu kotu kawałek ogona i od razu spokorniał :evil_lol: a suka pewnie do ludzi łagodna i grzeczniutka taka cudna :loveu:muszę popytać może coś znajdę pod moim czujnym okiem :cool3: Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 moje tez goni wszytsko co sie rusza, ptaszki, wiewiorki, koty, muchy itd Quote
funia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 beka napisał(a):i moje też. Funia ile ona ma czasu? Po naszej dzisiejszej rozmowie Magda stanie na głowie i przetrzyma do oporu. Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a czy ktos o was nie moglby jej zrobic wyroznionego allegro - jest ladna wiec przy dobrej promocji pewnie domek by znalazla w miare szybko Quote
beka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):a czy ktos o was nie moglby jej zrobic wyroznionego allegro - jest ladna wiec przy dobrej promocji pewnie domek by znalazla w miare szybko Mam nadzieję że tak się stanie, ale najpierw musimy ja ciachnąc, zeby nikt nie widział w niej maszynki do rodzenia szczeniąt. Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 zawsze w ogloszeniu mozna napisac, ze sunia bedzie wysterylizowana i wydana do nowego domku po zabiegu - a mi szybciej zacznie sie szukac tym wieksza szansa na domek:lol: Quote
Recommended Posts