lapis Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Dodzwoniłam się właśnie do ZK i potwierdzono mi - wystawy nie będzie Quote
blaira Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 no wiesci sa takie ze wystawa lipcowa warszawska bedzie walczyla o status miedzynarodowej. Oficjalnie ogloszenie na stronie ZK warszawa Quote
lapis Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Ktoś na forum w wystawy pisła o zamrożeniu katalogu, co to oznacza i czy jest możliwe? Quote
tunio Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 lapis napisał(a):Ktoś na forum w wystawy pisła o zamrożeniu katalogu, co to oznacza i czy jest możliwe? Oznacza to,ze obojetnie o ile zmienia sie termin,zarowno klasa i wykaz zgloszonych psow pozostaje taki sam jak gdyby wystawa odbyla sie terminowo.Niestety,ktos inny napisal,ze w FCI to niemozliwe. Quote
Sajko Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 I bardzo dobrze, że niemożliwe!!! Teraz mój Drago był w młodzieży, a jeśli wystawa będzie w lipcu, to już nie potrzeba mi Mł tylko w pośredniej/otwartej 8) Quote
Mokka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Sajko napisał(a):I bardzo dobrze, że niemożliwe!!! Teraz mój Drago był w młodzieży, a jeśli wystawa będzie w lipcu, to już nie potrzeba mi Mł tylko w pośredniej/otwartej 8) Poza kategoriami wiekowymi psy mogą zrobić championat, użytkowość itd, komuś wystawa może być potrzebna do hodowlanki lub championatu i do lipca może mieć już wszystko wyjeżdżone. Nie wspomnę już o sukach, które w tym czasie mogą być ciężarne lub mogą mieć cieczkę i właściciel w ogóle nie planował zgłoszenia w tym terminie. "Zamrożenie" katalogu na okres 3 miesięcy jest mało prawdopodobne. Quote
lapis Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Zamrożenie było by dziwne Lapidło do 30.04. to młodzież i jak miałby być oceniany gdy wiekowo to już nie pasuje Quote
Recommended Posts