vadliszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witam! od razu zaznaczam, że jestem kociarą i o psach,a tym bardziej o adopcji psów nie mam pojęcia... dostałam info od znajomej rodziców, że przygarnęli suczkę husko-podobną błąkającą się po ulicy od dłuższego czasu. wzięli ją do domu i ona zrobiła im niespodziankę- powiła dziewięć maluchów- było to dokładnie w drugi dzień Świąt Wielkanocnych. ludzie zbudowali kojec i zaopiekowali się gromadką- matka strasznie chorowała i nadal choruje, więc zostaje u nich. maluchy są do adopcji, mam jedno kiepskie zdjęcie, czekam na więcej i jak dostanę to od razu wrzucę. podaję nr telefonów do ludzi, którzy zajmują się psiakami: 604541192 602635219 pozdrawiam! Quote
vadliszka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 wrzucam foty: [img=http://img341.imageshack.us/img341/7006/psiaki2.jpg] Quote
Helga&Ares Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Czy istnieje możliwość zrobienia zdjęcia każdemu pieskowi z osobna, plus opis: płeć, wiek itp.? Wtedy łatwiej będzie je ogłaszać. Quote
vadliszka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 spróbuję podjechać i zrobić ładne foty. dostałam sporo fotek na mejla, ale wszystkie w ruchu, pewnie ciężko uchwycić takie małe rozbiegane psiaki podrzucam, może ktoś wypatrzy! Quote
vadliszka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 zapomniałam dopisać- jest 5 psiaków i 4 suczki. maluchy będą do oddania jakoś w wieku 3 miesięcy (z psiakami tak jak z kotami jest? 12 tygodni przy mamie powinny być?) póki co mają wybudowany kojec i rosną zdrowe i radosne. cały dom postawiony na głowie, bo to dom zakocony... Quote
Recommended Posts