ana666 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 maja wraca na pierwszą strone po domek ;) Quote
ana666 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 dziś Majunia mnie odwiedziła, spotkalam ja w lesie jak wracałam od weta, niby za mną nie szła, ale jak byłam już w domu przybiegła pewnie po śladach, wpuściłam ja na podworko, napila sie, biegała z moimi psami ale szczekała troche na Lucky'ego, potem sie położyła w domu na kocyku, kilka godzin była i musze powiedzieć ze bardzo grzeczna, tylko zaczeła swirować jak zobaczyla kota :/ popoludniu kiero ją odebrał :) Quote
Tola^^ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 U naszej Mai cicho na wątku domku jak nie ma tak nie ma :( A ona taka kochana :( I musi siedzieć na tym łańcuchy przez 6i pół dnia :( Quote
ana666 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 W schronie zlikwidowali wolontariat wiec teraz Maja bedzie non stop na łańcuchu pewnie bo nie bedzie miał kto z nia wychodzić :( Quote
Tia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bardzo niedobrze:( Maja już nigdy nie pójdzie na spacer ani nie będzie puszczana... Całymi jej dniami będzie łańcuch, łańcuch i łańcuch:( Quote
Tola^^ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Biedna nasza Majka nie tak prędko pójdzie na spacer :( Quote
Tia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 To może ktoś zrobił by Majuni Allegro??? On teraz nawet z budy nie wychodzi, tak ją psy gryzą:( Nie dość że na łańcuchu to jeszcze z budy nawet nie może wyjść:(:( Quote
Tia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Domku do Maji nie widać...i pomocy też nie. Chyba wszyscy o niej zapomnieli:( A ona tak bardzo pragnie miłości i właściciela. Marzy by w końcu zrzucić ten łańcuch i zamieszkać ze swoim panem... Quote
ana666 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 ehh...wątek prawie wymarły:( tylko cioteczki Tia i Tola dzielnie zagladaja do Mai :) Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak została zapomniana:( Rozesłałam wątek ale nikt się nie zjawił:( Quote
Recommended Posts