ana666 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) Maja ma około 7 lat ale ma w sobie energię jak szczeniak, lubi biegać, pływać w schroniskowym basenie czy rzece, pies dla aktywnych. Jednak jej zwinność w schronisku skazuje ją na łańcuch, schroniskowy 2 metrowy płot to dla niej żadna przeszkoda, póki na wybiegu są wolontariusze Maja siedzi z nimi, wystarczy że wszyscy pójdą przeskakuje płot gotowa sama iść na spacerek. I tak już od 5 lat siedzi na łańcuchu, nie zawsze ma kto z nią wyjść do pobliskiego lasu na spacer. Jest przyjacielska i łagodna, może iść do domu z dziećmi i innymi psami. Jest wysterylizowana. Przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt Azorek w Obornikach Wielkopolskich Kontakt 661 941 076 Maja ma ogłoszenia na: kupiepsa adopcje.org przygarnijzwierzaka mojpupil nasipupile cafeanimal e-zwierzak adopcjapsa adpocjepsow.org Edited October 23, 2013 by ana666 Quote
asiak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ona tak przez te płoty przeskakuje w poszukiwaniu swojego człowieka...kochana, cudowna Majeczka :) Quote
ana666 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Ogłoszenia: Ogłoszenia - Adopcje - Maja od 5 lat w schronisku- to 2/3 jej życia! - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Maja od 5 lat w schronisku - Zwierzaki - cafeanimal.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=42199 Quote
Tola^^ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Co za miłe przywitanie :oops: Nie mam żadnych zdjęć Mai ale postaram się zrobić w najbliższym czasie :) Quote
Tola^^ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Niestety tak szybko nie zrobię jej zdjęć bo aparat mi się zepsuł :mad: Quote
Tola^^ Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kupiłam adapter i zdjęcia z komórki mogę wgrywać :multi::multi: Quote
siekowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aż nie mogę uwierzyć, że nikt tej cudownej suńki jeszcze nie pokochał. :( Na NK starszych psów już jest Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dziękuje:loveu: Mai nikt nie chce ponieważ przeskakuje płot, tak to nie jeden się o nią pytał ale jak ludzie słyszą że przeskakuje płot rezygnują:-(moim zdaniem nie będzie uciekać jak będzie mieć kontakt z człowiekiem i dużo zajęć no ale dla Mai to wręcz wyrok- dożywocie w schronisku:-( Quote
Daga&Maks Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 taka wspaniała sunia i nikt jej nie chce :-( Quote
ana666 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Daga & Maks napisał(a):taka wspaniała sunia i nikt jej nie chce :-( Najgorsze jest to że pełno takich wspaniałych psów, których nikt nie chce :shake::-( Quote
ana666 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Ja jej cały czas wznawiam ogłoszenia. Ma na: adopcje.org przygarnijzwierzaka mojpupil nasipupile cafeanimal e-zwierzak adopcjapsa adpocjepsow.org Quote
ana666 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Majka spędza koleje święta w schronie :( Quote
Recommended Posts