Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dojdziemy, ale powiem wam jeszcze jedno - w rozmowie z tymi ludźmi nie wiem, czy cieciowa, czy karmicielka, nie pamiętam - usłyszała, że sunia jest na tą panią zapisana. no to jak może być własnością koleżanki? pies zniknął. co sie z nim stało, nie wiadomo. był adoptowany przez podpisanie umowy - inaczej ta babka nic by nie powiedziała o "zapisaniu na nią" psa. czy był z palucha? nie mamy nawet fotki, żeby to sprawdzić....

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzia63 napisał(a):
Chyba do zamknięcia... teraz już ani prawdy się nie dojdzie ani suni nie odnajdzie:shake:

Hm...tak zróbmy, by uniknąć zbędnego klepania pustych wpisów. Gdyby coś się nagłego wydarzyło, istotnego dla sprawy, dajcie mi proszę znać. Jeśli mod zamknie wątek poproszę go o powtórne otwarcie albo założycie wątek na nowo Dziewczyny, jako najbliżej będące miejsca zdarzeń.

Optymizmem nie powiało SBD, po tym, co napisałaś. :-(
Zmieniam tytuł.

Posted

[quote name='majqa']Hm...tak zróbmy, by uniknąć zbędnego klepania pustych wpisów. Gdyby coś się nagłego wydarzyło, istotnego dla sprawy, dajcie mi proszę znać. Jeśli mod zamknie wątek poproszę go o powtórne otwarcie albo założycie wątek na nowo Dziewczyny, jako najbliżej będące miejsca zdarzeń.

Witam.
Zgodnie z prośba w tytule zamykam wątek.
Jeżeli będzie potrzeba ponownego otwarcia wątku poproszę o PW.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...