sleepingbyday Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ala, która ma przytulisko pod warką znów została uszczęśliwiona przez nieodpowiedzialnych gnoi z okolicy. powiesili jej na bramie karton ze szczeniakami!! nawet nie mieli odwagi cywilnej zrobić to jawnie!!! Ala ma ok 40 psów, zajmuje się tylko nimi od rana do nocy, ma czasem jakąś drobną pomoc w pracach, niemal zero pomocy finansowej (czasem, ale nic systemowego). na razie szczeniaki mogą u niej być, ale zrobi się niebezpiecznie. Ona ma psy nawet w łazience!!!! druga partia szczeniaków to dzieci zdziczałej już boksi, którą ktoś wywalił w okolicy z samochodu. powiła w lesie. były próby złapania jej do klatki, ale jest cwana. boi się starsznie ludzi. wychudzona nieludzko. szczeniaki do niedawna mieszkały wlesie, teraz sa u kogoś umieszczone, ale to awaryjne wyjście. CO JEST I BĘDZIE Z BOKSIĄ, BOJĘ SIE MYSLEĆ. prosimy o pomoc w ogłoszeniach, szukanie domów, o bazarki!!!!!!! szczeniaki na razie odrobaczyła, ale na szczepienia zwyczajnie nie ma pieniędzy. szczeniaki mają ok 5 tygodni. będą raczej małe. MGIE zrobiła ogłoszenia: z kartonu: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1976505_5tygodniowe_piekne_szczeniaczki_rozne.html 5tygodniowe,piękne SZCZENIACZKI. Różne umaszczenia -zobacz! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl 5tygodniowe,piękne SZCZENIACZKI. Różne umaszczenia -zobacz! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy szczeniaczki - Zwierzaki - cafeanimal.pl 5tygodniowe,pi�kne SZCZENIACZKI. R�ne umaszczenia - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Podrzucone szczenięta czekają na domki (663171600) - Aukcje internetowe Allegro po bokserce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1978574_szczeniaczki_po_bokserce_rozne.html SZCZENIACZKI po bokserce.Różne umaszczenia i wielkość Zobacz Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy SZCZENIACZKI po bokserce.Różne umaszczenia i wielkość Zobacz - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Szczenięta po bokserce czekają na domy (663363684) - Aukcje internetowe Allegro ZDJĘCIA: NAJPIERW SZCZENIAKI Z KARTONU: piesek, ze śmiesznym charakterystycznym "wąsem" po lewej stronie pyszczka. [FONT=Arial Unicode MS]Jest największy z rodzeństwa[/FONT]: [FONT=Arial Unicode MS]też piesek mniejszy od pierwszego , biało czarny w [/FONT][FONT=Arial Unicode MS]łatki , troszkę bojący.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][/FONT] Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 piesek, ten chyba ma zagwarantowany domek. (Marlenka wie, to niech się wypowie): sunia, ś[FONT=Arial Unicode MS]rednia według swojego rodzeństwa. Ma [/FONT][FONT=Arial Unicode MS]śmieszne (inne) uszy niż reszta szczeniaków .[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][/FONT] Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 szczeniaki po boksi, są różnej wielkości i umaszczenia. to jest piesek , kudłaty ( inny niż wszystkie) bardziej podobny do kaukaza , puszysty jak misio. Umaszczenie ma ciemne , bardzo miły piesio. to sunia najbardziej bokserowata , miła , była bardzo zaspana jak jej robiłam zdjęcia :) sunia cimniejsze umaszczenie ,wysokie łapki szczupłe , pyszczek jak u bokserka to jest najmniejsza sunia z rodzeństwa , mała ma coś chyba z łapkami, jest troszkę słaba napewno bardziej z wycieńczenia w lesie gdzie przebywała z matką . Może troche gorzej dokarmiona była niż reszta rodzeństwa . Jak byłam z Alą u Izy spała osobno ze względu na swoje osłabienie . Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [FONT=Verdana]Wszystkie opisy zdjęć pochodzą od marlenki, która była, widziała i fociła. Ona też zna aktualną sytuację i z nia najlepiej się kontaktowac. Tymbardziej że za godzinę zrywam się z pracy i nie będzie mnie na necie do poniedziałku, jadę na zamojszczyznę.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo proszę o pomoc!!!! ogłoszenia dla dzieci, a przede wszystkim bazarki na koszty związane ze szczeniakami. Ala naprawde całe towarzystwo utrzymuje i leczy sama, dramat to jest![/FONT] Quote
Anna_33 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Alez ladne...trzeba rozglosic wszem i wobec.Na razie podbijam. Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 która?? przecież ta z nózkami nie halo, oddzielona to ostatnie zdjęcie własnie :roll:. albo mi się juz pomerdało?? dzieci śliczne. ten kaukaz niezły - kawał psa... Quote
Abrakadabra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Anna_33 napisał(a):Alez ladne...trzeba rozglosic wszem i wobec.Na razie podbijam. Melduję się! Zapytam w jednym miejscu..., może chociaż połowę zgodzi się przechować osoba, o której myślę :roll: Marlenka, Sleep - na razie nic nie obiecuję. Są śliczne ... Musimy jakoś pomóc. Quote
marlenka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 donacja napisał(a):Śliczne szczeniorki. Tylko jak im pomóc... ??? Bokserom trzeba pilnie znaleźć DT w miejscu gdzie przebywają nie mogą długo zostać (są u znajomej Ali) Psiaki które są u Ali są w klatce , która narazie im wystarczy , ale za około 2 tygodnie będą same jadły pokarmy stałe , więc przydałby sie DS . Albo pojedyńcze DT. Ala nie da rady zapanować nad dorosłymi psami żeby maluchom sie krzywda nie stała. Zresztą ma i tak za wiele na głowie musimy jej pomóc . Do adopcji zostają 2 pieski i 2 sunie i 4 bokserkowate Quote
mgie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ogłoszenia offer.pl alegratka.pl petsy.pl petworld.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl ogloszenia.interpress.net.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1976505_5tygodniowe_piekne_szczeniaczki_rozne.html 5tygodniowe,piękne SZCZENIACZKI. Różne umaszczenia -zobacz! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl 5tygodniowe,piękne SZCZENIACZKI. Różne umaszczenia -zobacz! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy szczeniaczki - Zwierzaki - cafeanimal.pl 5tygodniowe,pi�kne SZCZENIACZKI. R�ne umaszczenia - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Quote
halbina Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 słodkie towarzystwo, ale trzeba zadbać, żeby szybko znalazły domki, bo komuś będzie gorzko... :roll: Quote
mtf zalesie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 w spisie domow tymczasowych guciek doszla oferta jamnior z okolic warki/sulkowice - nie napisane platne czy bezplatne -moze zapytasz marlenka Quote
mgie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Szczeniaczki mają dużo oglądalność ;) Wyróżniłam alegratkę o 1pkt : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1976505_5tygodniowe_piekne_szczeniaczki_rozne.html Quote
Panna_Emma Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 to sunia najbardziej bokserowata , miła , była bardzo zaspana jak jej robiłam zdjęcia :) Nie wiem może tylko ja to widzę ale ta "sunia" na zdjęciu wygląda mi na chłopaka :lol: juz jakis czas temu to zobaczyłam i zastanawiałam sie czy spytać ^^ sunia cimniejsze umaszczenie ,wysokie łapki szczupłe , pyszczek jak u bokserka A na tym zdjęciu niewiele widac niestety :sad: Quote
marlenka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Były 2 telefony o szczeniaczki , jedna Pani sie wycofała jak jej powiedziałam o umowie adopcyjnej , druga ma podać mi adres na wizytę przedadopcyjną sms , bo nie mogłam zapisac bo jechałam samochodem , czy ktoś w Wawie może się wieczorkiem któregos dnia pofatygować na " wywiad???" Quote
mgie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ogłoszenia (szczeniaczków po bokserce) offer.pl alegratka.pl petsy.pl petworld.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl warszawa.gumtree.pl ogloszenia.interpress.net.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1978574_szczeniaczki_po_bokserce_rozne.html SZCZENIACZKI po bokserce.Różne umaszczenia i wielkość Zobacz Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy SZCZENIACZKI po bokserce.Różne umaszczenia i wielkość Zobacz - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Rozjaśniłam zdjęcie szczeniaczka Quote
mtf zalesie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wizyta przedadopcyjna w warszawie - napisz dzielnice i wtedy poszukany kogos najblizej Quote
Chandler Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 A miłośnikom bokserów daliście znać odnośnie tych 4 boksiowatych szczeniaków? Może tam ktoś będzie mógł pomóc... http://www.bokserywpotrzebie.pl/ Quote
mgie Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='mtf zalesie']prosimy o oglaszanie szczeniakow Ogłoszenia offer.pl alegratka.pl petsy.pl petworld.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl ogloszenia.interpress.net.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1976505_5tygodniowe_piekne_szczeniaczki_rozne.html 5tygodniowe,piękne SZCZENIACZKI. Różne umaszczenia -zobacz! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl 5tygodniowe,piękne SZCZENIACZKI. Różne umaszczenia -zobacz! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy szczeniaczki - Zwierzaki - cafeanimal.pl 5tygodniowe,pi�kne SZCZENIACZKI. R�ne umaszczenia - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Ogłoszenia (szczeniaczków po bokserce) offer.pl alegratka.pl petsy.pl petworld.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl warszawa.gumtree.pl ogloszenia.interpress.net.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1978574_szczeniaczki_po_bokserce_rozne.html SZCZENIACZKI po bokserce.Różne umaszczenia i wielkość Zobacz Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy SZCZENIACZKI po bokserce.Różne umaszczenia i wielkość Zobacz - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Quote
Abrakadabra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mgie.... gdybym byla facetem - sypalabym Ci platki kwiatow pod stopy. I zanosilabym Cie do wanny pelnej piany kazdego ranka :) Quote
mtf zalesie Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 kurcze chyba najdluzsza lista ogloszen jaka widzialam na dogo-dziekujemy.marlenka mowila ze 4 juz zaklepane Quote
Recommended Posts