Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko :cool3:

Ale macie fajną liczną psią rodzinkę :loveu:
Tylko ginuś jeden przedstawiciel większej rasy :diabloti: Czy nikt nie planuje w niedalekiej przyszłości towarzysza w rozmiarach Gina ?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mój chrześniak ma czarna labradorkę :evil_lol: oczywiście Gini już dawno ją przerósł ale dalej się super bawią :razz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ogólny spis psiaków: yorki: Toffik, Sisi i Sophi.
CHI: Bella
Gin i Safira z tych większych
kundelek Gucio :loveu: który ma już ponad 15 lat[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Część Wilczusie :loveu:

a my mamy dobre wieści, od września Gini startuje w psich zaprzęgach :multi: będzie wesoło i mam nadzieje, że mu się spodoba taka rozrywka :lol: póki co przez wakacje musimy kupić parę niezbędnych rzeczy, ale szczegóły dopiero będą mi podane
[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Psie zaprzęgi? :crazyeye: Super :loveu: Widac, że Was wkręciło ;) będziemy wiernie kibicowac :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Spokojnie, na razie bez emocji, zobaczymy czy się nadaje ;) Treningi zaczynają się we wrześniu. Pierwsze na pewno będą dla niego trudne bo musi się do wielu nie znanych mu rzeczy dostosować, Przede wszystkim do tego, że mnie nie będzie i musi się słuchać obcej mu osoby no i dogadać się z obcymi psami :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Na pierwsze zawody, jeśli kiedy kolwiek pojedzie to też beze mnie ;) potem to obowiązkowo będę mu kibicować. Będzie w dobrych rękach bo Kasie znam osobiście bo ze mną studiuje, a oni się zaprzęgami zajmują od bardzo dawna :loveu: Super, że wszystko jest w okolicy, bo śmigają po naszych okolicznych lasach. Mamy jakieś 20 min samochodem od centrum do nich. Już się nie mogę doczekać jak go zobaczę w uprzęży razem z innymi psiakami :evil_lol::multi: szalejącego z uśmiechniętym akicim pycholkiem :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cieszyłabym się bardzo gdyby to sie okazało jego specjalizacją- ulubioną formą rozrywki :lol: Bo to super sprawa takie zaprzęgi. Ale zadowoli mnie samo to, że będzie sobie trenować, a czy przy okazji kiedyś jakiś wyścig zalicz to fajnie, a jak nie to nic się nie stanie. Ważne żeby miał się gdzie powyżywać :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i w psim towarzystwie.

Dziś byłam u vetki bo chciałam witaminki kupić i spotkałam Pana z 2 malamutami, okaząło się, że też śmigają z psiakami, i to jeszcze bliżej bo gdzieś na Ligocie, czyli bliziutko od nas. Zaprosili nas do siebie żeby zobaczyć jak to wygląda, w któryś weekend się wybierzemy. W ten nie bo ja jestem w komisji wyborczej i musze się do Gliwic ewakuować.... Pan Ginusia pochwalił za otwartość i towarzyskość i zaproponował, żebyśmy jeszcze w te chłodniejsze dni ( do 17 stopni C ) przypinali mu opone do ciągnięcia żeby z samymi dziwnymi dźwiękami się oswoił bo to mu się przyda. Więc musimy coś skombinować ;) Powoli i systematycznie aż w końcu popędzi z wiatrem w sierści w dal jak matka natura karze :loveu: Mam nadzieje, że się uda. Trzymajcie kciuki za nasze póki co przygotowania :lol:[/FONT]

Posted

Bardzo jestem ciekawa, czy Ginusiowi spodoba się nowa forma aktywności.
Zawsze wyobrażałam sobie akity jako psy bardzo dumne i niezależne. Zastanawiam się, czy Ginuś zaakceptuje bycie częścią drużyny zaprzęgowej?
Będę niecierpliwie czekać na relację. Oczywiście trzymam za Was kciuki!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czasu nie ma gonią mnie z pracą... łeh. Ratunku :placz: Jakoś trzeba dac radę, nie? Po obronie już będzie luzik :roll: a tym czasem wydanie black&white :loveu: zdjęcie nie zbyt aktualne ale na razie nie mam nic nowego :eviltong:

do popisania kiedyś tam, jak powrócę z czeluści uczelnianych :evil_lol:
[/FONT]