Bartiśkowa_ Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witanko :cool3: Ale macie fajną liczną psią rodzinkę :loveu: Tylko ginuś jeden przedstawiciel większej rasy :diabloti: Czy nikt nie planuje w niedalekiej przyszłości towarzysza w rozmiarach Gina ? Quote
Angelika_Roser Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mój chrześniak ma czarna labradorkę :evil_lol: oczywiście Gini już dawno ją przerósł ale dalej się super bawią :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ogólny spis psiaków: yorki: Toffik, Sisi i Sophi. CHI: Bella Gin i Safira z tych większych kundelek Gucio :loveu: który ma już ponad 15 lat[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Część Wilczusie :loveu: a my mamy dobre wieści, od września Gini startuje w psich zaprzęgach :multi: będzie wesoło i mam nadzieje, że mu się spodoba taka rozrywka :lol: póki co przez wakacje musimy kupić parę niezbędnych rzeczy, ale szczegóły dopiero będą mi podane [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 na pewno mu się spodoba :-) będziemy kibicować !! :-) Quote
Guest Madziadalena Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Psie zaprzęgi? :crazyeye: Super :loveu: Widac, że Was wkręciło ;) będziemy wiernie kibicowac :) Quote
Angelika_Roser Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Spokojnie, na razie bez emocji, zobaczymy czy się nadaje ;) Treningi zaczynają się we wrześniu. Pierwsze na pewno będą dla niego trudne bo musi się do wielu nie znanych mu rzeczy dostosować, Przede wszystkim do tego, że mnie nie będzie i musi się słuchać obcej mu osoby no i dogadać się z obcymi psami :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Na pierwsze zawody, jeśli kiedy kolwiek pojedzie to też beze mnie ;) potem to obowiązkowo będę mu kibicować. Będzie w dobrych rękach bo Kasie znam osobiście bo ze mną studiuje, a oni się zaprzęgami zajmują od bardzo dawna :loveu: Super, że wszystko jest w okolicy, bo śmigają po naszych okolicznych lasach. Mamy jakieś 20 min samochodem od centrum do nich. Już się nie mogę doczekać jak go zobaczę w uprzęży razem z innymi psiakami :evil_lol::multi: szalejącego z uśmiechniętym akicim pycholkiem :loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witanko No widze że Ginuś znalazł swoją spacjalizację ;):loveu: Quote
Angelika_Roser Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cieszyłabym się bardzo gdyby to sie okazało jego specjalizacją- ulubioną formą rozrywki :lol: Bo to super sprawa takie zaprzęgi. Ale zadowoli mnie samo to, że będzie sobie trenować, a czy przy okazji kiedyś jakiś wyścig zalicz to fajnie, a jak nie to nic się nie stanie. Ważne żeby miał się gdzie powyżywać :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i w psim towarzystwie. Dziś byłam u vetki bo chciałam witaminki kupić i spotkałam Pana z 2 malamutami, okaząło się, że też śmigają z psiakami, i to jeszcze bliżej bo gdzieś na Ligocie, czyli bliziutko od nas. Zaprosili nas do siebie żeby zobaczyć jak to wygląda, w któryś weekend się wybierzemy. W ten nie bo ja jestem w komisji wyborczej i musze się do Gliwic ewakuować.... Pan Ginusia pochwalił za otwartość i towarzyskość i zaproponował, żebyśmy jeszcze w te chłodniejsze dni ( do 17 stopni C ) przypinali mu opone do ciągnięcia żeby z samymi dziwnymi dźwiękami się oswoił bo to mu się przyda. Więc musimy coś skombinować ;) Powoli i systematycznie aż w końcu popędzi z wiatrem w sierści w dal jak matka natura karze :loveu: Mam nadzieje, że się uda. Trzymajcie kciuki za nasze póki co przygotowania :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Silesiana 2009 :lol: [/FONT][video=youtube;0RT4VKjn_As]http://www.youtube.com/watch?v=0RT4VKjn_As[/video] Quote
lirael Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Bardzo jestem ciekawa, czy Ginusiowi spodoba się nowa forma aktywności. Zawsze wyobrażałam sobie akity jako psy bardzo dumne i niezależne. Zastanawiam się, czy Ginuś zaakceptuje bycie częścią drużyny zaprzęgowej? Będę niecierpliwie czekać na relację. Oczywiście trzymam za Was kciuki! Quote
Angelika_Roser Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]parę fotek gliwicowych Klaudia Miłoszek Gini i Justyna wielki kisssssssss hihi:diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]hihi minki [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bella CHI użarła Gina w pychola :diabloti: rozrabiara, a on tylko popatrzył i poszedł dalej :evil_lol: [/FONT] Quote
tatalka2 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Uwielbiam ludzi, którzy kochają psy! :-) Jak dobrze, że są jeszcze tacy... Pozdrowionka :) aaa... i buziaki dla białego niedźwiadka :loveu: Quote
KT Arts Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ale mieliście super sesję:loveu: Boskie fotki, a jaki Ginuś zadowolony:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jak się wzieło psisko to trzeba teraz kochac aż z miłosci prawię się je zaściskuje :evil_lol: ta Gini zawsze się na sesyjkę załapie :evil_lol:;):loveu: [/FONT] Quote
M&S Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Doberek:multi: ale fajna sesja:lol::lol: i nowe sporty...brawo:multi: Quote
Angelika_Roser Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czasu nie ma gonią mnie z pracą... łeh. Ratunku :placz: Jakoś trzeba dac radę, nie? Po obronie już będzie luzik :roll: a tym czasem wydanie black&white :loveu: zdjęcie nie zbyt aktualne ale na razie nie mam nic nowego :eviltong: do popisania kiedyś tam, jak powrócę z czeluści uczelnianych :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Łąkowo za czasów Princessy :eviltong: :loveu: [/FONT][video=youtube;J-IiTdVch-g]http://www.youtube.com/watch?v=J-IiTdVch-g[/video] Quote
M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dzień dobry kitki:lol: Fajny filmik:multi: Dobrej niedzieli:p Quote
Recommended Posts