KT Arts Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_5591.jpg Aaaaa, jakie kochane pysiątko:loveu: Jedziecie może jutro do Raciborza??;) Quote
Angelika_Roser Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cześć dziewczyny :loveu: My nie jedziemy do Raciborza, ale będzie Natsukashii Ginusiowy brat :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lirael tak, uśmiech to on ma :evil_lol::loveu:zabójczy Tatalka uściski dla Twojej kitki:loveu: Wilczusie my również pozdrawiamy :loveu: a za chwilkę fotki z łąki :eviltong::evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Upał okropny, ale na spacer trzeba. Poszliśmy do lasu i na łąke, i mam za swoje cała pogryziona ehh. Ale Gini szczęśliwy :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] przywitanie z Czakiem pieszczochy u Prezesa schłodziarka naturalna- trawa :evil_lol: największy psijaciel Gina :loveu: Czak i troche wkurzony akit :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Łąkowy piech z Zuzią :loveu: Diana :loveu: Diana i Sara :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]pies Prezesa :cool1::diabloti: [/FONT] Quote
KT Arts Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_5726.jpg Uuu, jaki czysciutki;):loveu: hihihi, kochany;) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_5748.jpg Ale on ma fajne gały:D:D Quote
Angelika_Roser Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czak to jedyny pies u którego widziałam zielone oko :-o:loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ginuś brudny ale za to0 jaki szczęśliwy :loveu: super sobię szaleją :razz: Quote
Angelika_Roser Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Brudas że hoho.. do tego sobie wczoraj nosa obdarł ciekawe czy zostanie ślad... na razie wygląda to śmiesznie bo kichol ma bardzo ciemny a na górze teraz różową plamke... :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a potem jade do Gliwic, jutro mam szkolenie przed wyborcze :cool3: zapraszamy do urn! tym czasem ide nadal się cieszyć Mł. Championatem Natsulka :loveu::multi: :loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]a potem jade do Gliwic, jutro mam szkolenie przed wyborcze :cool3: zapraszamy do urn! :loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] No proszę jaka obywatelska postawa, brawo!!!!!! Quote
KT Arts Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czak to jedyny pies u którego widziałam zielone oko :-o:loveu:[/FONT] U naszego sąsiada jest brązowy haszczak który ma jedno brazowe a drugie zielone oko;) Quote
Angelika_Roser Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Błyskotka napisał(a):Miłego dnia życzę :). Maks i Spark napisał(a):Cześć :) U nas leje.......beznadzieja Niufciak napisał(a):U naszego sąsiada jest brązowy haszczak który ma jedno brazowe a drugie zielone oko;) [FONT=Comic Sans MS]Cześć Laski :loveu: Błyskotko udanego wieczorka :loveu: Wilczusie u nas nie leje teraz a le w nocy-ulewa! ;)Teraz chłodno- to dobrze!! Gini się cieszy :cool3: Niufciak to fajnie, że macie Czaka 2 hihih :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ale Gin ma fajny długaśny jęzor :evil_lol: Podziwiam go za energię, bo w te upały Negajski i znajome piesy ledwo żywe były, a spacery ograniczały się do 15 minutowego maratonu załatwiania potrzeb i powrotu na łazienkowe kafle... Gini to wytrzymała kitka :lol: uściski dla Was :loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Madzia i Wilczusie pozdarwiamy :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kilka fotek z Gliwic więcej mi się na kolanach nie zmieściło :evil_lol: od lewej Sofi (Ciof Ciof) [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Bella [/FONT][FONT=Comic Sans MS]oraz Toffik :loveu: Miłoszek i jego ukochana CHI :loveu: skarpeciarz Toffik ja i Bella Ciof Ciof [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Moje słoneczka :loveu: ropzpychający się Gini :evil_lol: minki pozdrawiamy :lol: [/FONT] Quote
INU Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Trzeba było sobie też Ginusia wsadzić na kolana :evil_lol: Fukash by nie odpuścił takiej okazji ;) Quote
Angelika_Roser Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Ostkowna napisał(a):ale cuda :) [FONT=Comic Sans MS]:loveu: małe słodziaki rozrabiaki[/FONT] Błyskotka napisał(a):Śliczne :) [FONT=Comic Sans MS]:lol: szczególnie Miłosz i CHI[/FONT] tatalka2 napisał(a):Jaacie, ile piesiów :D Same przytulanki :) [FONT=Comic Sans MS]A to i tak połowa naszej psiej rodzinki :evil_lol:[/FONT] INU napisał(a):Trzeba było sobie też Ginusia wsadzić na kolana :evil_lol: Fukash by nie odpuścił takiej okazji ;) [FONT=Comic Sans MS]jemu dupa to się już dawno na kolanach nie mieści hihi :evil_lol: ale jak by się uprzeć to może następnym razem, bo wtedy Gini został w domu z Wilczusiem[/FONT] Quote
Recommended Posts