Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Wilczusie wróciły :multi::multi::multi::multi:
ciesze się bardzo :loveu: pozdrawiamy !!
[/FONT]

Dzięki:)

A.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jeszcze trochę z dzisiejszej sesji. Tu jeszcze byli czyści i śliczni, na łące Nasai wytarzała się w błocie :p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]zjadły i śpią jak by w sen zimowy zapadły, takie wymęczone :evil_lol:[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Słodziaki białe kochane :loveu::loveu: brakuje mi dotyku puszystej sierści Nasai i jej buziaczków ;) Negajski nie jest tak hojny :eviltong:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Obrażona raczej bo smakołyki od Madzi się skończyły i musiała pozować za darmo [/FONT]:roflt::evil_lol:

Biedna, pewnie była zawiedziona:p:)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No cóż Princessy nie można za bardzo rozpieszczać :evil_lol: czasem za darmo trzeba strzelić pozę do zdjęcia[/FONT][FONT=Comic Sans MS], w końcu ma podbijać Szweckie ringi ( a oby wiele innych też :loveu:) to niech się uczy, że bycie Princessą wymaga poświęceń dla "paparaci" czy jak im tam :eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A tym czasem idę spać, tak mnie dziś wymęczyły, że padam... Tylko skrobią w drzwi, że niby na siusiu chcą a po drodzę 150 psów do zabawy zachęcają, gadka szmatka, wywrotki zabawa... i nagle sie okazuje, że juz godz minęła... i tak ze 3...4 razy dziennie :evil_lol:, do tego łacza, latanie po jedzenie, bo przecież dzieci wiecznie głodne- tzn to mniejsze bardziej :eviltong: a przecież trzeba też czas na zabawę w domu znaleźć i wtedy musze pilnować żeby stół nie latał :evil_lol:, sama nie jem bo nie mam kiedy, i tak oto czas nam mija beztrosko :loveu::loveu::loveu:
ufff chyba będa mi sie stada psów dziś śniły :diabloti:
jedna akita- dużo pracy, dwie akity- bardzo dużo pracy :loveu: naprawdę nie jest to takie proste.... trzeba się poświęcić żeby dać obojgu miłość i żadnego nie zaniedbać ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mnie to się nigdy nie nudzi, zawsze coś wymyśle...albo los coś z góry narzuci. Uczelnia, czasem jakieś zlecenie w pracy jednej i drugiej a obie na telefon, a jak nie to, to Ginuś dostarcza rozrywek.Albo gdzieś w rodzince jakiś szkrab mały woła o ciocie :evil_lol: Teraz chwilowo woooooooooolność i akitki :lol::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Poszliśmy na spacer do lasu a potem nad ślepotke

w zamiarze miały się tylko napić i zmoczyć ewentualnie łapki, ale....

ciekawska Nasai poszła w zarośla...

Gin nurkował po swojemu za patykAMI ( tzn ztoi w wodzie póki czuje dno i wtedy daje nura głową pod wodę :evil_lol:)

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ooo masz patyczek, a podziel się :evil_lol:

dopełnienie szleństwa... brudzenie się w dziurze :diabloti:

potem poszliśmy na łąkę wieczorem i Nasai zmieniła się w akitkę pręgowaną :diabloti:
[/FONT]

Posted

Jakież one są śliczne :) Na prawdę piękne psiaki :) Takie niedźwiadki :D
Pewno w domu było niezłe sprzątanie po takiej taplaninie w bajorku :)
Moja Rozi jak widzi wodę to chlapie łapkami aż pryska naokoło :P tak jakby w niej kopać chciała.. pociesznie to wygląda.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Lirael z dedykacja dla Ciebie
Kanapowce :loveu:

mam mnóstwo fotek z łąki, oraz filmików Nasai wygłupiającej się ze szczeniakami :evil_lol:
ale to jak mi się uda to odtworzyć bo kochana Princessa wczoraj mi nadgryzła kabel z laptopa i nie wiem czy będzie działać trzeba najpierw zaizolować :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Dzięki Tobie mam przepiękny początek dnia! :cunao::cunao::cunao::cunao:
Z całego serca dziękuję.
A to idealne zdjęcie na Walentynki! :iloveyou:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/swieta/r3.jpg
Trzymam kciuki za naprawę kabelka.Mała wykazała informatyczne pasje i chyba jest zazdrosna o czas spędzany przez Was online.:comp26:
A tak w ogóle to uwielbiam Twoje fotoreportaże i filmiki.
Życzę Wam pogodnej soboty.:cool1:

Guest Madziadalena
Posted

Boskie fotki znad Ślepotki :lol: nadal jestem w szoku, że Nasai pływa, a Gin nurkuje :evil_lol: