M&S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Wilczusie wróciły :multi::multi::multi::multi: ciesze się bardzo :loveu: pozdrawiamy !! [/FONT] Dzięki:) A. Quote
Angelika_Roser Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze trochę z dzisiejszej sesji. Tu jeszcze byli czyści i śliczni, na łące Nasai wytarzała się w błocie :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zjadły i śpią jak by w sen zimowy zapadły, takie wymęczone :evil_lol:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Słodziaki białe kochane :loveu::loveu: brakuje mi dotyku puszystej sierści Nasai i jej buziaczków ;) Negajski nie jest tak hojny :eviltong: Quote
Angelika_Roser Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Taaa buziaczki, całuśnica mała z niej :evil_lol: gorzej jak te buziaczki to śledziowe są :diabloti: fuuuj [/FONT] Quote
KT Arts Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/S5000050j.jpg Słodziaczki:loveu: Nasai jakas taka znudzona sesyjką:P:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Obrażona raczej bo smakołyki od Madzi się skończyły i musiała pozować za darmo [/FONT]:roflt::evil_lol: Quote
KT Arts Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Obrażona raczej bo smakołyki od Madzi się skończyły i musiała pozować za darmo [/FONT]:roflt::evil_lol: Biedna, pewnie była zawiedziona:p:) Quote
Angelika_Roser Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No cóż Princessy nie można za bardzo rozpieszczać :evil_lol: czasem za darmo trzeba strzelić pozę do zdjęcia[/FONT][FONT=Comic Sans MS], w końcu ma podbijać Szweckie ringi ( a oby wiele innych też :loveu:) to niech się uczy, że bycie Princessą wymaga poświęceń dla "paparaci" czy jak im tam :eviltong:[/FONT] Quote
KT Arts Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Hehe, no tak:loveu: Życzymy sukcesów dla malutkiej:loveu: i mamy nadzieje ze jak juz bedzie w szwecji to jakieś foteczki też beda z nowego domku:) Quote
Angelika_Roser Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A tym czasem idę spać, tak mnie dziś wymęczyły, że padam... Tylko skrobią w drzwi, że niby na siusiu chcą a po drodzę 150 psów do zabawy zachęcają, gadka szmatka, wywrotki zabawa... i nagle sie okazuje, że juz godz minęła... i tak ze 3...4 razy dziennie :evil_lol:, do tego łacza, latanie po jedzenie, bo przecież dzieci wiecznie głodne- tzn to mniejsze bardziej :eviltong: a przecież trzeba też czas na zabawę w domu znaleźć i wtedy musze pilnować żeby stół nie latał :evil_lol:, sama nie jem bo nie mam kiedy, i tak oto czas nam mija beztrosko :loveu::loveu::loveu: ufff chyba będa mi sie stada psów dziś śniły :diabloti: jedna akita- dużo pracy, dwie akity- bardzo dużo pracy :loveu: naprawdę nie jest to takie proste.... trzeba się poświęcić żeby dać obojgu miłość i żadnego nie zaniedbać ;)[/FONT] Quote
KT Arts Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Są tego też plusy:) nie nudzi ci się:) I dostarczasz nam super fotek:loveu: Quote
Kateczka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 to tylko się ciesz, ze nie pracujesz :) i że są tylko dwa.... Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dobrze, że mam już wolne na uczelni, więc mam dla nich czas :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mnie to się nigdy nie nudzi, zawsze coś wymyśle...albo los coś z góry narzuci. Uczelnia, czasem jakieś zlecenie w pracy jednej i drugiej a obie na telefon, a jak nie to, to Ginuś dostarcza rozrywek.Albo gdzieś w rodzince jakiś szkrab mały woła o ciocie :evil_lol: Teraz chwilowo woooooooooolność i akitki :lol::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejsze leniuchy na balkonie Gini robi mi łapki na ścianie... chyba sama biała przestała mu się podobać :evil_lol: więcej łobuziaka [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Poszliśmy na spacer do lasu a potem nad ślepotke w zamiarze miały się tylko napić i zmoczyć ewentualnie łapki, ale.... ciekawska Nasai poszła w zarośla... Gin nurkował po swojemu za patykAMI ( tzn ztoi w wodzie póki czuje dno i wtedy daje nura głową pod wodę :evil_lol:) [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]no i Princessa stwierdziła, że przy brzegu sobie popływa!!!!!!!! własnym oczom nie umiałam uwierzyć :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nasai w zaroślach może upoluje jakąś rybcie :evil_lol: nie ruszam się stąd, tu mi chłodno :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ooo masz patyczek, a podziel się :evil_lol: dopełnienie szleństwa... brudzenie się w dziurze :diabloti: potem poszliśmy na łąkę wieczorem i Nasai zmieniła się w akitkę pręgowaną :diabloti: [/FONT] Quote
lirael Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Nowa rasa - akitki błotno-szuwarowe! :grins: Śliczne zdjęcia, zapachniało latem! Quote
tatalka2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jakież one są śliczne :) Na prawdę piękne psiaki :) Takie niedźwiadki :D Pewno w domu było niezłe sprzątanie po takiej taplaninie w bajorku :) Moja Rozi jak widzi wodę to chlapie łapkami aż pryska naokoło :P tak jakby w niej kopać chciała.. pociesznie to wygląda. Quote
Angelika_Roser Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Lirael z dedykacja dla Ciebie Kanapowce :loveu: mam mnóstwo fotek z łąki, oraz filmików Nasai wygłupiającej się ze szczeniakami :evil_lol: ale to jak mi się uda to odtworzyć bo kochana Princessa wczoraj mi nadgryzła kabel z laptopa i nie wiem czy będzie działać trzeba najpierw zaizolować :evil_lol: [/FONT] Quote
lirael Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzięki Tobie mam przepiękny początek dnia! :cunao::cunao::cunao::cunao: Z całego serca dziękuję. A to idealne zdjęcie na Walentynki! :iloveyou: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/swieta/r3.jpg Trzymam kciuki za naprawę kabelka.Mała wykazała informatyczne pasje i chyba jest zazdrosna o czas spędzany przez Was online.:comp26: A tak w ogóle to uwielbiam Twoje fotoreportaże i filmiki. Życzę Wam pogodnej soboty.:cool1: Quote
Angelika_Roser Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A dziękuje za miłe słowa :oops: potem postaram się wrzucić fotki :lol: a tym czasem trzeba po raz kolejny już dziś wyprowadzić stękitki :evil_lol: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Boskie fotki znad Ślepotki :lol: nadal jestem w szoku, że Nasai pływa, a Gin nurkuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts