Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]MAM !!!!! wygłupy [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini na dole :diabloti: minki [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Moje ulubione :loveu::evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dobranocka :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]i ostatnie na dziś :loveu: [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cudni są :loveu: Ale się Zgrali Te powodzie to katastrofa :shake: Nieciekawea spraw. Życzymy Okame szybkiego i dobrego domku ;) Quote
lirael Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Śliczne zdjęcia.:iloveyou: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_3906.jpg Te uśmiechy mówią wszystko! Coś mi się wydaje, że sunia u Was zostanie na zawsze.;) Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Princess Nasai jak skończy 10 miesięcy jedzie do nowego domku, do Szwecji :lol: będę tęsknić... [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje w imieniu Kasi i Łukasza za dobre myśli Bartiśkowa :lol:[/FONT] Quote
KT Arts Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_3936.jpg Cudowna:loveu: Piekna :loveu: Słodka:loveu: Tez będziemy tesknić:loveu: Mam nadzieje ze z suńką będzie ok:roll: Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Takie było przywitanie ;) [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Śliczna jest :loveu: Masz teraz dwa białaski :lol: aż po oczach daje ;) Angiiiiiii, a mogę Was odwiedzic? :oops: :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W tej sytuacji to byś musiała bez Negajca niestety przyjechać, nie wiemy jak panowie do siebie po dłuższym czasie a teraz jeszcze mała jest. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Z Negajciem następnym razem się Gini by spotkał po prostu :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]. Zadzwoń to się umówimy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zdaję sobie sprawę, że bez Negajskiego :p Ni ma co ryzykowac, nie wiemy jak chłopcy by na siebie zareagowali, a tym bardziej przy Nasai, w końcu to dzieweczka :) Quote
bonsai_88 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Przyszłam się przywitać ;). Kiedy będziecie w Gliwicach? Bo się już bardzo dawno nie widzieliśmy.... :) Quote
Angelika_Roser Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Hania, damy znać :lol: rozrabiaki w lesie [/FONT][video=youtube;_x4wNRBLaBI]http://www.youtube.com/watch?v=_x4wNRBLaBI&feature=player_embedded[/video] Quote
lirael Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 :cool2: Filmik jest przepiękny!!! Jestem pod wrażeniem, jak Gin bacznie obserwuje otoczenie, tak jakby był bodyguardem maleńkiej. :cool1: Quote
Angelika_Roser Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini obrońca:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a teraz dzisiejsze fotki, jak to mówi Miłoszek "to jest mała Ginulka" :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kochana jest, aż zazdroszcze Gullbritt tego skarbeczka :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ginulka kochana:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 i jak wesolutko:-) Ginuś pewnie zachwycony towarzystwem Nasai :-) super, że jutro się widzimy :-) Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rozróbów ciąg dalszy :evil_lol: jak Princessa weszła do łóżka to Gini też się pofatygował, bo przecież zazdrośnik nie mógł inaczej :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Śpij słodko Królewno :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Fajnie mieć dwie kitki :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: hahaha ta mina:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts