Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Madziadalena
Posted

Fajnie, że Gin nadal towarzysko nastawiony do samców, to rokuje nadzieję, że się nie zjedzą z Negajskim :evil_lol:

My też mamy takiego Blade'a w okolicy, tylko juz dorosłego i on bardzo chciał by się choc przez ogrodzenie zaprzyjaźnic, ale moja bestia ma odmienne chęci, niestety :p

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziadalena napisał(a):
My też mamy takiego Blade'a w okolicy, tylko juz dorosłego i on bardzo chciał by się choc przez ogrodzenie zaprzyjaźnic, ale moja bestia ma odmienne chęci, niestety :p

Właśnie sobie przypomniałam, że my też. :evil_lol: W sumie młodziak jeszcze, ale się z Fukim lubili tylko jak tamten był taki na prawdę tyci tyci...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ojej muszę Wilczusiowi powiedzieć, że są klony "rolad" tzn Blejdów :eviltong:[/FONT].[FONT=Comic Sans MS] Tak, właśnie tak mój kochany boyfrend zawsze wymyśla przezwiska dla kolegów Gina :evil_lol:. No miot N też ma swoje przezwiska. np Nastukany :diabloti:
hihi bernusie to akurat bardzo pokojowe psiaki, wiec Gin się z nim super rozumie,choć Blada jakos nie dominuje... po prostu się bawią, nie dzieje się wtedy nic nadzwyczajnego. Nawet sobie na głowy wchodzą jak jadą razem w samochodzie :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]
gdzie diabeł nie może, tam Blejdowy ogon pośle :diabloti: i po zdjęciu :evil_lol:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_3302.jpg[/FONT]

hah przypomniałam sobie jak to nasi znajomi mieli bernyjczyka i chłopak się kiedyś tak intensywnie cieszył, że złamał lampe ogrodową (ale taką dość potężną) machnięciem ogona ;)

a poza tym ci sami znajomi mieli jamniczka miniaturkę i zawsze się smiali, że mają psa obronnego i ogromnego ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Skoro on miał tak potężny ogonek... to nie pytam jaki był sam wielki :evil_lol::loveu:
no ale on sie przecież tylko cieszył :diabloti: a co by było gdyby się wkurzył.... :diabloti:....:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Powróciliśmy zmoknięci do reszty... ale lało i leje ciągle :angryy:

Ginuś lokata I ocena doskonała, Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie :loveu: huuuura!!! :loveu:
z ringu mam całe jedno zdjęcie, Wilczuś to totalne beztalencie jeśli chodzi o robienie zdjęć :eviltong:

nasza poczekalnia czyli samochód...

[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Kochani, jeszcze raz, gratulacje ogromne i równie ogromne uściski dla Ginusia :loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]u siebie też zamieszczam
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]UWAGA !!
[SIZE=3]Mam ważny komunikat, jak wszyscy wiedzą południe Polski nękają powodzie. Kasie i Łukasza fala kulminacyjna zastała o 2 w nocy, mają zalany dom musieli się ewakuuwać :-( Byliśmy dziś u nich, zabraliśmy Nasai do siebie. Mają wielką i gorąca prośbę do WAS.
PILNIE POSZUKUJEMY DOMU DLA OKAME !! Z uwagi na sytuacje nie mogą długo zwlekać. Sunia sprzedana będzie na warunkach hodowlanych, jeśli ktoś jest chętny na bycie właścicielem tej cudnej suni proszą o kontakt. Jeśli znacie kogoś chętnego dajcie znać !!!
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Co dwie akitki to nie jedna... :evil_lol: Gin i Nasai szaleją, dywany latają a one przeszczęśliwe :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]no chodź mała sie bawić[/FONT]

:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]a wypchaj się ty egoisto tym wredziolem...:evil_lol:[/FONT]