Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Spodobała mi się karuzela do biegania :evil_lol::loveu: ciekawe czy moja Gwiazdeczka by w takie pobiegała :diabloti:[/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]Serce dla psów... :lol:[/FONT]
[video=youtube;ZQdOTD9BwkA]http://www.youtube.com/watch?v=ZQdOTD9BwkA&feature=player_embedded[/video]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Gin reaguje dobrze na wszystkie psy? :razz: Pytam, bo jak dobrze pamiętam, to Fukashi przestał się z niektórymi dogadywać dosyć wcześnie. Ba, ofukał Hemisia już pierwszego dnia! ;) Teraz to Hemiś jest jedynym tolerowanym samcem dla Niunia...

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Gin się dogaduje ze wszystkimi psami :lol:, z czego się bardzo cieszę.[/FONT]

No to szczęściara z Ciebie! :-) Chociaż wydaje mi się, że mu się to w końcu zmieni, ale... jak to mówią, "wyjątek potwierdza regułę", więc może akurat Ty będziesz miała to szczęście, że Gin nigdy nie wyrośnie z zabaw z psami. ;-) Czego Tobie i jemu bardzo życzę, bo znacznie ułatwi Wam to życie. :lol:
Zazdraszczam Ci troszeczkę, bo ja to muszę robić wielkie obchody każdej posesji gdzie jest pies, inaczej mi się od razu Fukash bojowo nastawia... No chyba, że to sunia, wtedy to już co innego. :eviltong:

Posted

INU napisał(a):
No to szczęściara z Ciebie! :-) Chociaż wydaje mi się, że mu się to w końcu zmieni, ale... jak to mówią, "wyjątek potwierdza regułę", więc może akurat Ty będziesz miała to szczęście, że Gin nigdy nie wyrośnie z zabaw z psami. ;-) Czego Tobie i jemu bardzo życzę, bo znacznie ułatwi Wam to życie. :lol:
Zazdraszczam Ci troszeczkę, bo ja to muszę robić wielkie obchody każdej posesji gdzie jest pies, inaczej mi się od razu Fukash bojowo nastawia... No chyba, że to sunia, wtedy to już co innego. :eviltong:

[FONT=Comic Sans MS]Poczekamy, zobaczymy jak to będzie dalej z tą tolerancją... Oby jak najdłużej i ile wlezie :diabloti:[/FONT]