Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS] Szczęśliwa mordka :lol: jak zabaweczka [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze parę fotek ze spotkania ;) [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini u babci Ali ;) [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Obraz762.jpg ale grzeczni :loveu: To może u Nashi linka by się sprawdziła :cool3: Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z tym zapytaniem to do Kasi... ;)[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Justi dziękujemy za odwiedzinki :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Co do linki to ja mam mieszane uczucia. Być może zupełnie bezpodstawnie mi się wydaje, że linka może być niebezpieczna dla pa w czasie zabawy.... Jak się łapki zaplątają i pies pociągnie to może złamać... Linka fajna jak się chodzi z psem, chyba, że się mylę. Jakie macie doświadczenia z linkami? [/FONT] Quote
yulquen Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Co do linki to ja mam mieszane uczucia. Być może zupełnie bezpodstawnie mi się wydaje, że linka może być niebezpieczna dla pa w czasie zabawy.... Jak się łapki zaplątają i pies pociągnie to może złamać... Linka fajna jak się chodzi z psem, chyba, że się mylę. Jakie macie doświadczenia z linkami? [/FONT] i pozytywne, i negatywne :evil_lol: linka nic nie da, jeżeli pies nie jest nauczony przywołania, w trakcie nauki natomiast jest bardzo przydatna po to, żeby się uczeń z komendy nie wyłamał. co do zaplątywania się - szelki spacerówki + linka i heja. z obrożą sprawdzone, nie radzę. a z tym łamaniem kończyn to nie przesadzaj, najwyżej będzie zdziwko i pac na pupę :lol: Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje Miniutkowa :loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wspólne foty braci, rewelacja :loveu: Angii, chętnie rzucę Negajątko na głęboką wodę :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jesteś jeszcze w Żorach Madziu ?! Bo jak tak, to możesz do nas zawitać i pójdziemy na bardzo długi spacerek nad jeziorko na Giszowcu :loveu:[/FONT] Quote
*Jot* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Cześć Angie !! :multi: Ile pięknych zdjęć obejrzałam. :loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Obraz744.jpg cudownie wyglądają :loveu::loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Jesteś jeszcze w Żorach Madziu ?! Bo jak tak, to możesz do nas zawitać i pójdziemy na bardzo długi spacerek nad jeziorko na Giszowcu :loveu:[/FONT] Jestem jestem, jeszcze przynajmniej do końca maja :) długi spacerek brzmi ciekawie Angii :loveu: Wybierzemy się chętnie, tylko w najbliższym tygodniu nie dam rady chyba, że weekend. Daj znac, kiedy Wam pasuje :) Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W przyszły weekend będziemy na wystawie, więc może po 16-stym (w pon i wtorki mam zajęcia a potem jestem wolna)[/FONT]:loveu:[FONT=Comic Sans MS] tak więc zapraszamy na wycieczkę[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Aaa, to jedziecie do Jeleniej Góry, wystawowo, czy kibicowac? :) Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nie Kochana, do Częstochowy jedziemy na wystawę tzn "stękawe" jak to mówi Wilczuś :evil_lol:[/FONT] "będziemy się stękać" Quote
Guest Madziadalena Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No tak :) Częstochowa blisko, miałam nadzieję, że zaprezentuję Negajskiego, a tu nici, bo nochal ciągle niewybarwiony :roll: Quote
Angelika_Roser Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Już malutka kropeczka mu została, będzie dobrze :lol: Doczekacie się swojego debiutu na ringu, a ja to w ogóle będę z Was dumna :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bardzo wzruszające.... zobaczycie sami. [/FONT][video=youtube;Hzm-niVFCGs]http://www.youtube.com/watch?v=Hzm-niVFCGs&feature=watch_response[/video] Quote
Angelika_Roser Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czasem chyba każdy z nas ma chwile kiedy myśli tłoczą się blisko siebie i człowiek gubi się w pomieszaniu. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Na refleksje mnie wzięło, może i Wam się udzieli. Jeden z piękniejszych utworów jakie słyszałam, zawsze mnie po nim wypełnia dobra energia : )[/FONT] [video=youtube;1YXvNuzqkfw]http://www.youtube.com/watch?v=1YXvNuzqkfw&feature=related[/video] [FONT=Palatino Linotype](...) Jest takie miejsce w twoim sercu I wiem, że to jest miłość I to miejsce może być o wiele jaśniejsze niż jutro I jeśli naprawdę spróbujesz Dowiesz się, że nie ma co płakać W tym miejscu nie ma bólu ani żalu (...) Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego Jest miłość która nie może kłamać Miłość jest silna Zależy jej tylko na radosnym obdarowywaniu Jeśli spróbujemy Zobaczymy W tej błogości Nie możemy czuć strachu ani lęku Przestańmy istnieć zacznijmy żyć Wtedy poczujemy że zawsze Miłość nam wystarczy Więc stwórzmy lepszy świat Stwórzmy lepszy świat... (...) I marzenie które wymyśliliśmy Odsłoni radosną twarz I świat w który kiedyś wierzyliśmy Zaświeci znów z gracją Więc czemu nadal dusimy życie Ranimy tą ziemię Krzyżujemy jej duszę Mimo że jasno widać Że ten świat jest niebiańskim płomieniem Boga Możemy latać tak wysoko Pozwolić by nasze dusze nigdy nie umarły W sercu czuję że wszyscy jesteście moimi braćmi Stwórzmy świat bez strachu Razem wylejmy radosne łzy Spójrzmy jak narody chowają swoje miecze do lemieszy Naprawdę możemy się tam dostać Jeśli wystarczająco zależy ci na życiu Zróbmy trochę miejsca By stworzyć lepsze miejsce.. Ulecz świat Spraw żeby był lepszym miejscem Dla mnie i dla ciebie i całej rasy ludzkiej Ludzie umierają Jeśli wystarczająco zależy ci na życiu Stwórz lepsze miejsce dla mnie i dla ciebie (...) Dla mnie i dla ciebie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobranoc[/FONT] :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Już malutka kropeczka mu została, będzie dobrze :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Doczekacie się swojego debiutu na ringu, a ja to w ogóle będę z Was dumna :loveu:[/FONT] Jeszcze nie wiadomo, czy powód do dumy będzie :lol: bo prezentowanie akity to nie taka prosta sprawa. Ile razy wyobrażam sobie Negajątko na ringu, to widzę wybuch agresji i dyskwalifikację :evil_lol: Takie tam małe obawy ;) Quote
Angelika_Roser Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A ja się zawsze boje, że Gini skoczy na sędziego żeby mu twarz wylizać :diabloti: ten to potrafi się nagle do całowania zebrać :loveu: nie bój żaby Madziu, będzie dobrze :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini balkoniarz :diabloti: [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]łąkowo deszczowo [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z resztek zdjęć jakie jeszcze posiadam takie oto wyszperałam :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts