Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Fotki już dawno obrobione, dgm mi nie działała...wr :angryy:[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]a teraz jak działa jestem w Gliwcach i nie wziełam pamięci przenośnej :placz:[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]jutro je wrzuce, a są świetne :diabloti::loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B] [/CENTER]

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Hahahahaha poryczałam się ze śmiechu prawie :evil_lol::loveu:
[/FONT][/B]
[/CENTER][/QUOTE]

umarłam ;) ja sie popłakałam ze śmiechu, bez prawie ;)

Anatka tez biega podczas snu, warczy i szczeka, ale nie tak intensywnie ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]hihi to masz wesoło Daria :evil_lol::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]u nas Gin to tylko minami rozśmiesza, przez sen prawie nic nie robie, czasem mu się opuszki ruszają albo wąsiki ;)[/FONT]

Posted

Taz to szok , że mężczyżni Akita tak dobrze sie dogadują- Gratulować !
Dzięki temu my wszyscy maniacy mamy co podziwiać na waszych fotach, są super- pozdrawiam.

Guest Madziadalena
Posted

Zdjątka super :loveu:i fajnie, że chłopaki się dogadują :) Ach, gdyby tylko nasza trójca N się tolerowała, to byłby widok :)

Posted

[quote name='adriatom']Taz to szok , że mężczyżni Akita tak dobrze sie dogadują- Gratulować !
Dzięki temu my wszyscy maniacy mamy co podziwiać na waszych fotach, są super- pozdrawiam.

[FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy, my też się cieszymy, że chłopcy się dogadują, dzięki temu możemy razem spędzać czas :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Kateczka']a gdzie siostrzyczka???

[FONT=Comic Sans MS]W domciu została, z dwoma kitkami na raz Kasia by nie dała rady, poza tym jak to? jedno by biegało a drugie nie? .... dwaj chłopcy to wystarczająco dużo żeby mieć oczy w okół głowy ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Ale chłopcy zgodni :loveu:
Naopatrzeć się nie mogę :cool3: żadnemu się pływac nie zachciało ?:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]Zgodni, zgodni, nawet Natsu Ginowi ustępował jak ten miał patyk :multi: ani razu nie burknęli.
Pływać? Phi a po co ? :evil_lol: przy brzegu weselej i nawet sunia do gonienia była :diabloti:
musiała by jakaś kaczka tam pływać żeby raczyli swoje japońskie tyłki bardziej zamoczyć:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Madziadalena']Zdjątka super :loveu:i fajnie, że chłopaki się dogadują :) Ach, gdyby tylko nasza trójca N się tolerowała, to byłby widok :)

[FONT=Comic Sans MS]Madziu my też się musimy nad wodę wybrać w końcu :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Kateczka']no ja uważam, ze biegałyby we trójkę :) jeden pies wiecej to juz nie taka wielka różnica :)

[FONT=Comic Sans MS]Nashi niestety lubi zwiewać... jak ucieknie jedno to reszta za nim. Lepiej problemów unikać :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tym bardziej, że obok mieszkają sobie koniki ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Może gdyby ludzi było więcej do pilnowania to by trójka pobiegała, ale po co się stresować[/FONT]

Posted

no tak zwiewanie to kłopot...ale nie działa to tak, ze jak przywołasz jednego to drugie słucha automatycznie...my na spacerach z tego korzystamy....jak kumpel Tana chce zwiać alebo nie ma ochoty przyjść to wołam mojego rudego :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kateczko działa, ale jak jest tylko Gin i Natsu, kiedyś byliśmy też razem z Nasheńką i mój brat musiał ją potem trzymać na smyczy. Ona ma " silny instynkt wolności"[/FONT] ;)[FONT=Comic Sans MS]. Na prawdę nie ma co się porywać z motyką na słońce. Na całkiem zamkniętym małym terenie to jeszcze ok. Ale teren na Czechowicach jest bardzo duży.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Są tam konie, paintball, ludzie z dziećmi, ośrodek szkolenia psów Wesoła Łapka itd :razz: czyli dużo powodów żeby zwiać. A trzy akity uciekiniery to już kłooooooooopot :evil_lol:[/FONT]