Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie się film podobał, wykonianie boskie, do Romy wybieram się we wrześniu mam nadzieję, że to będzie cudowny spektakl. Wiesz Dariu to zależy po prostu od tego co się lubi i co działa rozczulająco na naszą duszę :loveu: A ja jestem niepoprawną romantyczką!

P.S Sesja z kością też mi się podoba!
:lol:
No a tak swoją drogą to jak już się do tej warszawy przypełzniemy to może jakiś wypad z Anatką?!:evil_lol: Bardzo bym ją chciała wytłamsić :loveu:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
Mnie się film podobał, wykonianie boskie, do Romy wybieram się we wrześniu mam nadzieję, że to będzie cudowny spektakl. Wiesz Dariu to zależy po prostu od tego co się lubi i co działa rozczulająco na naszą duszę :loveu: A ja jestem niepoprawną romantyczką!

P.S Sesja z kością też mi się podoba!
:lol:
No a tak swoją drogą to jak już się do tej warszawy przypełzniemy to może jakiś wypad z Anatką?!:evil_lol: Bardzo bym ją chciała wytłamsić :loveu:

ale ja też i uwielbiam filmy kostiumowe (typu Duma i uprzenie, Tristan i Izolda, itd), wielkie suknie, itp.. od dawna twierdze, że w złym wieku się urodziłam:evil_lol: ale upiór do mnie nie przemówił..

na spacer bardzo chętnie zapraszamy jeśli tylko będziemy w warszawie, ale we wrzesniu raczej nigdzie się nie wybieramy.. dorzuce jeszcze do spaceru może ineczke (Akita u Izis YOKO, SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken), bo większosć znanych mi panów jest niezbyt przyjaźnie nastawiona do świata obcego:diabloti:..

Posted

dla mnie wilczak super :loveu::loveu::lol: mam 2 sąsiadów wilczaków (tak to się odmienia?:oops:) - obu panów.. jeden Czejtan był zgłoszony na warszawską teraz, drugi małolat kilkumiesięczny, ale zabijcie mnie nie pamiętam jak się nazywa.. też był na warszawskiej, ale towarzysko

Posted

Agappe napisał(a):

na spacer bardzo chętnie zapraszamy jeśli tylko będziemy w warszawie, ale we wrzesniu raczej nigdzie się nie wybieramy.. dorzuce jeszcze do spaceru może ineczke (Akita u Izis YOKO, SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken), bo większosć znanych mi panów jest niezbyt przyjaźnie nastawiona do świata obcego:diabloti:..

Jak będą same kobitki i jakiś męski szczylek, to może wilczego do towarzystwa zaprosicie...;):p

A.

Posted

Postanowiłam napisać skąd wzieła się u nas miłość do akit :razz:
Wilczuś jako dziecko dostał w prezencie bajkę video...o wspaniałym szczeniaku bezgranicznie kochającym małego chłopca, Nagareboshi Gin jako maluszek ''traci ojca'', postanawia pójść za głosem swego psiego serca i udać się w podróż swego życia... Zresztą sami sobie zobaczcie jak to było :loveu:

The Oringal Ginga Nagareboshi Gin Opening and Ending
http://www.youtube.com/watch?v=OSL8SIyN-9s
Epizod 1
YouTube - ginga nagareboshi gin episode 1 part 1

Guest Madziadalena
Posted

Zastanawiałam się właśnie, skąd pomysł na imię Nagareboshi Gin :lol: A ciąg dalszy filmiku będzie? bo wciągnęła mnie ta historia :):):)

Posted

Podobno niektórzy z pewnych rzeczy nie wyrastają :evil_lol:

Byli i są tacy dla których każdy gadżet jest ważny :lol:

Oto cała seria, Riki, Nagareboshi Gin, oraz Weedo czyli jego syn :loveu:

Srebrna Spadająca Gwiazda :razz:

Posted

Niestety nie Wilczusia... :placz: a szkoda :cool3:
Ta anima jest starsza ode mnie więc teraz uzbierać taką kolekcje to ohohoho....
A Wilczuś też był za mały, żeby ją skolekcjonować w kwiecie jej wieku :shake:
dostać teraz te pozostałe kasety video to masakra, my mamy tylko jedną część Nagareboshi Gina ...

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
Niestety nie Wilczusia... :placz: a szkoda :cool3:

Ta anima jest starsza ode mnie więc teraz uzbierać taką kolekcje to ohohoho....
A Wilczuś też był za mały, żeby ją skolekcjonować w kwiecie jej wieku :shake:
dostać teraz te pozostałe kasety video to masakra, my mamy tylko jedną część Nagareboshi Gina ...

Angelika, mnie bardziej chodziło o te wszystkie figurki...chociaż pewnie zdobycie ich teraz graniczy raczej z cudem :roll: Wy i tak jesteście w bardziej konfortowej sytuacji od tego kolekcjonera - macie jedyną, prawdziwą i najśliczniejszą "figurkę" Nagareboshi Gin :loveu::loveu::loveu: