Bartiśkowa_ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Świetny spacerek Widze chłopaki się bardzo polubili. A taki most podobny to w Łebie był Quote
Angelika_Roser Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to my się zbieramy do wyjazdu do Berlina :loveu: więc życzymy wszystkim zdrowych wesołych i smacznych świąt :loveu::lol:[/FONT] Quote
Agappe Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]No to my się zbieramy do wyjazdu do Berlina :loveu: więc życzymy wszystkim zdrowych wesołych i smacznych świąt :loveu::lol:[/FONT] Ooo to się świetnie składa ;) za tyg pewnie zaczne wstawiać zdjęcia z Berlina (z 2008r), a już troche nie pamiętam co jest co, wiec jakby co to będzieś mnie poprawiac ;) Wesołego jajka:) Quote
zubelekm Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witaj Angelika!! Naprawdę przepiękny pies!! Miziaki dla Gina:loveu: Pozdrawiam! Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='zubelekm']Witaj Angelika!! Naprawdę przepiękny pies!! Miziaki dla Gina:loveu: Pozdrawiam! [FONT=Comic Sans MS]Witamy i zapraszamy :loveu: W końcu w domciu po pięknej wycieczce, padam więc fotorelacje później :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dostałam fotki od Tadzia i rodzinki z wystawy, bardzo dziękuję !!!!!!!! :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Póki co mam tylko połowę zdjęć z Berlina, ale na początek coś co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, budynki Berlina z czekolady :crazyeye::facelick:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] idealnie odzwierciedlenie starego kościoła zbombardowanego podczas nalotów, którego można zwiedzać :razz: Bundestag wieeeeelkie jajo :diabloti: i jeszcze jedno :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a jakie zapachy.... mmmm :evil_lol: więcej później :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To co chciałam zobaczyć najbardziej- Muzeum Egipskie i piękną Nefertiti, której nie można było robić zdjęć niestety.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] sarkofag cudo szkoda tylko, że światło ze względu na "lekkość i kruchość" wszystkich tych pięknych rzeczy musiało być odpowiednie dla nich, a nie dla aparatu więc mam dość mało fotek z tego muzeum aż ciarki z wrażenia przechodziły... choć czasem szkło z gablot dawało ciekawy efekt [/FONT] Quote
Agappe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 haha a ja mam zdjęcia Nefretiti ;) a budynki czekoladowe ....mmmm jami ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Świetne te budynki :) Ginuś był z wami ? My ostatnio spotkaliśmy śliczną akitkę na spacerku, Szkoda ze był agresywny bo Barti miał ochotę na zabwę xd Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Agappe']haha a ja mam zdjęcia Nefretiti ;) a budynki czekoladowe ....mmmm jami ;) [FONT=Comic Sans MS]A nam się nie udało bo 4 ochroniarzy stało obok... chlip :-([/FONT] [quote name='Bartiśkowa_']Świetne te budynki :) Ginuś był z wami ? My ostatnio spotkaliśmy śliczną akitkę na spacerku, Szkoda ze był agresywny bo Barti miał ochotę na zabwę xd [FONT=Comic Sans MS]Gin był u babci Alicji, cioci Wioli i wujka Pepelusia :evil_lol::loveu: ku mojemu zdziwieniu nawet zabrakło mu jedzenia i mama musiała dokupić :diabloti: a obstawiałam, że raczej nie będzie chciał jeść. No ale wszystko było ok, jadł był grzeczny, babcia go rozpieszczała :evil_lol: nawet z nim na działkę chodziła :crazyeye:podobno ładnie ją przeciągnął za pierwszym razem :evil_lol:. Ciocia i wujek głaskali, pieścili i do lasu zabierali. Nawet kleszcza wyłapał ;) co mnie zdziwiło, no ale zdarza się. Tylko biedny Toffik się podobno chował za firankę i kwiatka w doniczce żeby go nie było widać a Ginuchna jak sfinks leżał przed nim i czekał aż wylezie żeby się z nim pobawić :evil_lol: Jak przyjechałam to ze szczęście mi zerwał kolczyk w uchu, wylizał mi twarz, ciągał za nogawki, wąchał i znów lizał, właził na ręce i tak chyba z pół godziny :loveu: aż się zasapał z tej radości. Psa mi rozpieścili i tyle :eviltong: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mur Berliński hih... Muzeum Egipskie reszta później :lol: [/FONT] Quote
Agappe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 o widzisz to Ty jesteś od muzeów, a ja od budynków ;p a byliście w bunkrze "atomowym"? a to pierwszy Wasz wyjazd bez Gina?? Anata przy moich 2 pierwszych wyjazdach zrobiła głodówkę.. aż mama poszła do weta - rozpoznanie = tęskni :evil_lol: <a niby Niunia została w tym samym miejscu, w którym mieszkała i z tymi samymi ludźmi (moimi rodzicami), tylko mnie nie było> potem się już przyzwyczaiła do wyjazdów.. nie podoba jej się to, rozpacza chwile po moim wyjściu z walizkami, ale potem już zachowuje się normalnie ;) Quote
Angelika_Roser Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Agappe']o widzisz to Ty jesteś od muzeów, a ja od budynków ;p a byliście w bunkrze "atomowym"? a to pierwszy Wasz wyjazd bez Gina?? Anata przy moich 2 pierwszych wyjazdach zrobiła głodówkę.. aż mama poszła do weta - rozpoznanie = tęskni :evil_lol: <a niby Niunia została w tym samym miejscu, w którym mieszkała i z tymi samymi ludźmi (moimi rodzicami), tylko mnie nie było> potem się już przyzwyczaiła do wyjazdów.. nie podoba jej się to, rozpacza chwile po moim wyjściu z walizkami, ale potem już zachowuje się normalnie ;) [FONT=Comic Sans MS]W bunkrze nie byliśmy, wiele jeszcze zostało do zobaczenia, bardzo wiele :lol: Następnym razem nadrobimy. I tak dość dużo widzieliśmy i po każdym dniu 8 godzin chodzenia stania, zwiedzania itd. padałam ze zmęczenia, ale było oczywiście warto :loveu: To nie nasz pierwszy wyjazd bez Gina. Pierwszy raz był u Kasi i Łukasza na agro-wczasach :evil_lol::loveu: a my na weselu. Podobno był grzeczny, tylko Arashi miała go dość bo za bardzo ją męczył :evil_lol:. Ogólnie dobrze znosi zarówno pobyty w obcych miejscach jak i przy obcych ludziach. Na szczęście jadł i to lepiej niż w domu :cool3:, czasem mama mówiła, że miał smutną minę i leżał taki nie do życia ale potem wariował i się bawił z domownikami. [/FONT] Quote
KT Arts Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Nagareboshi1-1.jpg Cudownie się prezentuje:loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Super fotki :). A te cuda z czekolady mmmmm :). Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Niufciak']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Nagareboshi1-1.jpg Cudownie się prezentuje:loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]Też mi się podoba ta fotka :lol:[/FONT] [quote name='Błyskotka']Super fotki :). A te cuda z czekolady mmmmm :). [FONT=Comic Sans MS]Zaraz wrzucę pozostałe fotki, ale te z muzeów głowie, Daria u siebie dorzuciła wiele "budynkowych" więc nie będę tego powtarzać :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W końcu mi internet działa... Egipskie muzeum egpiski miałczuś [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Muzeum Pergamońskie Bramy Babilonu, piękne kolory, szkoda, że na zdjęciach tego nie widać ogromne i zachwycające makieta [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Persja Pergamon Atena i jej płaskorzeźba Grecja [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Greckie maski Perska rzeźba przeznaczenie tego przedmiotu mnie zastanowiło :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Muzeum Starożytności tą rybę znaleziono w Polsce :razz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę rzeźb i budynków [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze kilka [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę domowego Gina a potem ze spacerku :lol: :evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts