Angelika_Roser Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Wredny kocie złaż mi z futra! :cool3: Już chyba po nim... :evil_lol: (mina aniołka :loveu:) Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 mały rekin :evil_lol: http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/k.jpg poknonałem kiciusia..:cool3: http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/k8.jpg kapitalny maluch :loveu: A. Quote
lirael Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/k7.jpg Wyraz pyszczka Ginusia wyraźnie sugeruje, że losy kotka są już przesądzone! :diabloti: A tak w ogóle to Wasz piesek jest jednym z najbardziej fotogenicznych czworonogów, jakie widziałam. Rewelacja i uczta dla oczu.:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 A swoją drogą Bonsai to jeszcze raz dziękuję za książki są rewelacyjne! Z taką wiedzą Ginusisko szybko się nauczy różnych ciekawych rzeczy :loveu: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Fotki się pokazały - świetne są :loveu:... A że książki są dobre to wiem - właśnie dlatego chciałam wam je pożyczyć... może wam pomogą w wychowaniu Ginusia i nauczeniu paru fajnych sztuczek [jak wskakiwanie na ręce - Wilczkowi się przyda :evil_lol:] Quote
Angelika_Roser Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Hahahahah Wilczuś ma już dość, po nocnym niesieniu Gina na rękach przez cały las do domu ma dziś zakwasy :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No proszę i całą moją socjalizację Ginusia z kotami diabli wzięli :mad::evil_lol: Super fotki-kotki :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 A tam newet ten kot nie miałczał :roll: :lol: nie obawiaj się póki co do kotów nie startuje i oby tego nie robił :loveu: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kasia to ja Ginusia pochwalę - mojego kota dzisiaj olewał idealnie i doskonale :loveu:... Swoją drogą olewał tak skutecznie, że nie jestem pewna, czy Angelika z Wilczusiem go zauważyli [Bzik bez powodu się nie rusza] :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Angelika, super zdjęcia Ginusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Mmmm pyszna...ale zapach :loveu: delektuję się... I już nikomu nie oddam :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Obraz207-1.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Angelika_Roser Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Przypomniało mi się,że mam fajny tryb w aparacie! Moja piękna Srebrna Spadająca Gwiazda w wydaniu czarno białym :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Hmmm... a może jeszcze trochę? Eeee lepiej pozaczepiam kocurka :loveu: Quote
AngelsDream Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Niesamowity jest. My też mamy koteczka, ale żywego - długa historia. Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 AngelsDream napisał(a): My też mamy koteczka, ale żywego - długa historia. od kiedy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A. Quote
Angelika_Roser Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Postanowiłam sobie po raz setny zobaczyć dziś mój ukochany miusical Upiór w Operze. Ku mojemu zaskoczeniu Ginusiowi się spodobało i wlazł na krzesło żeby pooglądać :loveu: Wiedział jakie sceny najlepsze :lol: Ej no nie pstrykaj, bo jak mam oglądać? :mad: Idę na inne miejsce jak taka jesteś... No koło fotela lepiej się ogląda :loveu: Siedział tam do końca :loveu: Jest niesamowicie ciekawski, czasem to irytujące kiedy nawet do kibelka za mną lezie... :evil_lol: żeby przypadkiem czegoś nie przegapić. Quote
lirael Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ginuś prześliczny, i w wersji black & white, i w kolorze!:thumbs: Quote
Angelika_Roser Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Spacerkowo było, Ginuś się wybiegał :) Quote
Angelika_Roser Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Patyczek, pyszny patyczek! Obraz427.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ginuś oglądający miusical - rewelacyjna fota! :roflt: http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/u.jpg MAKI - specjalnie dla Ginusia od babci :lol: Quote
Agappe Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 sesja zdjęciowa z z kością super!!!!! qrcze nie rozumiem tego zachwytu Upiorem w operze.. jakoś miesiąc temu byłam z Romie (teatrze muzycznym w wwie) własnie na upiorze - scenografia super, kostiumy też, aktorzy dobrze grali, główna bohaterka ładna i prześlicznie śpiewała.. wszystko byłoby super, gdyby ten miuzikal miał fabułę - ale nie miał:shake: kilka dni temu mój Michał chciał koniecznie zobaczyć film (jego opinia po miuzikalu była podobna).. ja po pierwszej godzinie poszłam spać (późno było), bo miuzikal w teatrze i filmowy praktycznie niczym się od siebei nie różnily:roll: Quote
Recommended Posts