Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki się pokazały - świetne są :loveu:...

A że książki są dobre to wiem - właśnie dlatego chciałam wam je pożyczyć... może wam pomogą w wychowaniu Ginusia i nauczeniu paru fajnych sztuczek [jak wskakiwanie na ręce - Wilczkowi się przyda :evil_lol:]

Posted

Kasia to ja Ginusia pochwalę - mojego kota dzisiaj olewał idealnie i doskonale :loveu:... Swoją drogą olewał tak skutecznie, że nie jestem pewna, czy Angelika z Wilczusiem go zauważyli [Bzik bez powodu się nie rusza] :lol:

Posted

Postanowiłam sobie po raz setny zobaczyć dziś mój ukochany miusical Upiór w Operze. Ku mojemu zaskoczeniu Ginusiowi się spodobało i wlazł na krzesło żeby pooglądać :loveu:
Wiedział jakie sceny najlepsze :lol:

Ej no nie pstrykaj, bo jak mam oglądać? :mad:

Idę na inne miejsce jak taka jesteś...

No koło fotela lepiej się ogląda :loveu:
Siedział tam do końca :loveu:

Jest niesamowicie ciekawski, czasem to irytujące kiedy nawet do kibelka za mną lezie... :evil_lol: żeby przypadkiem czegoś nie przegapić.

Posted

sesja zdjęciowa z z kością super!!!!!

qrcze nie rozumiem tego zachwytu Upiorem w operze.. jakoś miesiąc temu byłam z Romie (teatrze muzycznym w wwie) własnie na upiorze - scenografia super, kostiumy też, aktorzy dobrze grali, główna bohaterka ładna i prześlicznie śpiewała.. wszystko byłoby super, gdyby ten miuzikal miał fabułę - ale nie miał:shake:

kilka dni temu mój Michał chciał koniecznie zobaczyć film (jego opinia po miuzikalu była podobna).. ja po pierwszej godzinie poszłam spać (późno było), bo miuzikal w teatrze i filmowy praktycznie niczym się od siebei nie różnily:roll: