Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Coś mi się z postami porobiło, więc jeszcze raz :lol: zbliżenia wystawowe na lekkim wyostrzeniu

uśmiechnięty jak trzeba :loveu:

i dwa domowe :lol:

i to by było tyle na dziś
[/FONT]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

No to niezłą mieliście dzisiaj gradową przygodę:lol: ... a powiedz Angii, jak Ginowi kaczka podchodzi?

Posted

[quote name='Uruwashii']Angelika widzę, że miałaś do mycia nie mniej niż ja po dzisiejszym spacerku:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Raczej wycierania, bo głownie sam deszcz na nim był, tylko trochę błotka, ale i tak trzeba było się poschylać :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Madziadalena']No to niezłą mieliście dzisiaj gradową przygodę:lol: ... a powiedz Angii, jak Ginowi kaczka podchodzi?
[FONT=Comic Sans MS]Zaczął w końcu ją jeść, ale początki były ciężkie...[/FONT]

[quote name='Niufciak']Śliczne:loveu:
:lol:

Posted

[quote name='Kasia_Dawid']kaczka :-) no to rarytasik :-) Nashi i Natsu uwielbiają :-) a jak Ginowi zasmakowało w końcu ? :-)

[FONT=Comic Sans MS]Je ale żeby był zachwycony to nie bardzo, on by wcinał same kurczaki ( i tym jest zachwycony) :angryy:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] a mu na to nie pozwalam, więc szybko zrozumiał, że trzeba jeść co dają bo inaczej zniknie w tajemniczych okolicznościach :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Muszę mu mówić, że ma iść do miseczki, albo pytam się czy ma mu zabrać jedzenie z dywanika :evil_lol: na co on szybko leci szamać, albo mnie olewa to potem ma peszka i pustą michę :razz: Pojął już o co chodzi i dzięki temu trochę więcej je, ale i tak ciągle mniej niż powinien.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Często robi mi takiego myka, że jak zje to przychodzi do mnie i mi beka :roflt:jak by chciał powiedzieć, że był grzeczny i zjadł co trzeba :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy poćwiczyć a on się wziął za rozrabianie, stwierdził, że te jajeczka to za ładnie sobie wiszą na komodzie :evil_lol: a potem prawie zalizał kominiarza :diabloti:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

mam cie!

fajne to...i wciąga :razz:

hih :loveu:

pompona tez zjem po co się rozdrabniać :evil_lol:[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Ginuś się rozbrykał i chyba sugeruje, że chciałby też dostawac jajeczka do jedzenia :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ha! Pewnie, że dostaje jajeczka do jedzenia i jak je lubi aż miska lata po całej kuchni :evil_lol:
on się wczuł w klimat świąteczny i chciał dać coś od siebie, wiec zredukował liczbę jajeczek co by nie było zbyt pstrokato :razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Oooo idzie jakiś peszek :loveu:[/FONT]

:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]minka :evil_lol:[/FONT]

:lol:

[FONT=Comic Sans MS]idziemy dalej łobuz w końcu nauczył się chodzić na smyczy po lesie :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] (dłuugiej smyczy:evil_lol:)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No chodź piesku, chodź... :evil_lol:

kocham ten duży uśmiech :loveu:

piesek przyszedł ale pani go zabrała bo burczał, ale za kilka minut spotkaliśmy czarnego misia :loveu::loveu::loveu::loveu:

miś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i ten był przyjazny ale jego dwie pańcie nie umiały go utrzymać :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Ładną macie ringówkę.

http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/P2110038.jpg słodki :loveu:
Ginuś chyba był zawiedzony ze zabawy nie było ?:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]Obroża robiona na zmówienie ;)
Oj bardzo zawiedziony, miś też, chcieli się pobawić, no ale... my już do domu a on dopiero wszedł do lasu. I panie miały problem żeby go utrzymać bo się tak cieszył :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Agappe']haha co za popyrtaniec ;) a nóg to chłopak gdzies po drodze nie zgubił?? albo chociaz ogon? ;)

[FONT=Comic Sans MS]rozum też zgubił gdzieś po drodze :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak szaleje to na całego, ledwo wyrabia żeby na drzewie nie wylądować :diabloti: ale to chwilowa głupawka na szczęście[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]rozum też zgubił gdzieś po drodze :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak szaleje to na całego, ledwo wyrabia żeby na drzewie nie wylądować :diabloti: ale to chwilowa głupawka na szczęście[/FONT]

dobrze, że chociaż te drzewa omija ;) Anatce nie zawsze się to w takich chwilach udawało ;) ze 2 drzewa zaliczyla;)