Angelika_Roser Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Kasia_Dawid']Ginuś to się nie nudzi :-) super, że ma taki dobry kontakt z innymi psiakami :-) [FONT=Comic Sans MS]Też się cieszę, że się tak fajnie dogaduje z innymi łobuzami :lol:[/FONT] [quote name='FredziaFredzia']No to super spacer mieliście! :) [FONT=Comic Sans MS]oby takich więcej :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kilka domowych foteczek :lol: śpioszek podłogowy :p prawie stójka :evil_lol:bo przecież nie można się przepracowywać i tak zrobię po swojemu i pychola nie pokażę :diabloti: miękko... za miękko? mina mówi za siebie :loveu: a potem na łąkę i znów będzie brudny, jak codziennie zresztą :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Klub Łączka :lol: największy burczybrzuch świata- Borys :loveu: Gini :lol: oraz Chucky na zawiasie :evil_lol: [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/P2040021.jpg ślicznie się prezentuje :loveu:a ten ogonek zakręcony najlepszy! Quote
Angelika_Roser Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę dziwny Gin :evil_lol: i jeszcze dziwniejszy :diabloti: stójka:lol: [/FONT] Quote
Matagi Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/P2040038.jpg a co on tutaj robi? Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Matagi']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/P2040038.jpg a co on tutaj robi? [FONT=Comic Sans MS]Jeden z pasiaków znalazł zabawkę- starą szmatę i pokazywał reszcie co ma fajnego, więc stadko go ścigało i Ginuś też chciał :evil_lol: a, że był akurat na smyczy to miał pecha :diabloti:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Moja słodka Śpiochencja :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na podłodze też dobrze :lol: :loveu: taki jestem leń królikowate uszki :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejszy spacer z Bladem i Ginem :lol: berneński pycholek :loveu: :lol: biegający Blade- wielka rzadkość :evil_lol::loveu: razem [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bo w wodzie fajnie jest :lol: :evil_lol: obserwator mmm co za pyszczna woda [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ginuchna chyba kocha wodę, pod warunkiem, że nie musi pływać :evil_lol: razem z małolatami :loveu: i z Samurajem widoczek [/FONT] Quote
KT Arts Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/P2040015.jpg jaki słodziak:loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/IMG_0629.jpg Hihi, świetny..!!!!:loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/IMG_0683.jpg Cudna fotka:loveu: Ile on ma latek?? Będziecie może w Katowicach na wystawie??? Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Latek? On dopiero 30.04 będzie mieć roczek :loveu: tak będziemy na wystawie w Katowicach :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Sylwia i łobuzy :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A co to? :evil_lol: :lol: Samuraj teraz to z dwoma- wyższa szkoła jazdy :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ciemno więc się zbieramy :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Blade wpadł w odwiedziny i na zabiegi kosmetyczne :lol: była też zabawa :lol: głasku zachęcał do zabawy :evil_lol: wymachiwał biedną myszka na prawo i lewo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wyczesywanie kołtunów :lol: czyli tak mi dobrze, tak mi rób :loveu: Gin tylko obserwował, i był bardzo zdziwiony, że to nie jego meczą :evil_lol: na wszelki wypadek poszedł do przed pokoju :evil_lol: dzielny był :lol: aż mu się główka większa zrobiła:loveu: [/FONT] Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cześć Angela !! Przepiękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bladzioch :evil_lol: kumple :lol: :evil_lol: modruchna wesoła :lol: cudo :loveu: i na tym koniec dzisiejszych przygód :lol: [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale ten ginuś ma się dobrze :razz: Świetne fotki. No ciężko takie dwa młodzieniaszki prowadzić :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Ale ten ginuś ma się dobrze :razz: Świetne fotki. No ciężko takie dwa młodzieniaszki prowadzić :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Taki trening dobrze mi zrobi za nim się u nas pojawi ruda Sakura :evil_lol: nie tak łatwo spacerować z dwoma potworami na raz, a myślałam naiwna, że będzie to proste ;) [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A ja się też wybieram jutro na wystawę, w prawdzie tylko jako widz bo my się już na ringach nie pokazujemy, ale zawsze to coś :D A co do dwóch bestji...ja przez prawie rok na treningi do Katowc jeździłam z dwójką hasiorków, i zawsze po wyjściu z pociągu bardzo prędko chciały znaleźć się na miejscu i już biegać...:D Ciężko było oj ciężko :D Łatwiej jak dwa psiaki grzecznie na smyczy spacerują...u mnie na to nei ma szans.. bieganie to życie....co tam spacer, co tam obolałe rączki od Pani.. ;D :P Quote
Angelika_Roser Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To mam nadzieję, że się spotkamy :lol:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Noooo, jutro to tam cała śmietanka będzie, tyyyle osób jutro mam spotkać że głowa mała :D Dzisiaj z Jurkami na malutki spacer może nam się uda wyrwać hihi :D Ale jutro na pewno będę was szukać... :D Quote
Recommended Posts