Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe fotki rewelacja :-) obrazują całe akitkowe szaleństwo :-) cieszę się, że bracia tak świetnie się bawili, pomimo że nie są już maluszkami, były gonitwy, skakanie, do tego woda - cóż im więcej trzeba było :-) :-)

Posted

Angelika, bardzo Ci dziękuję za piękną fotorelację ze spotkania braci :loveu: Nie mogę w to uwierzyć, że bracia lada chwila obchodzić będą pierwsze urodzinki a nadal tak fantastycznie się dogadują :-o Nie obawiałyście się, że tak zgrani bracia puszczeni luzem po prostu Wam "zwieją"? :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Pewnie, że zwiali :diabloti: na pomost, u Kasi w galerii są fotki jak Natsu "namawiacz" zachęca Gina żeby polazł za nim, Kasia to zamarła na chwilkę. Ale we dwójkę trzymali się razem i na moje wołanie szybciutko pędem wrócili :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Widać było, że się cieszą swoim towarzystwem, takiego biegania to dawno nie widziałam :evil_lol: i psoty im były w głowie. Nawet zwrócili uwagę pięknego konia (bo tam jest stadnina) i koń sobie wyobraź wpadł w oko Ginowi i i Gin konikowi, kobieta która go prowadziła miała taki sam ubaw jak my z Kasią :loveu:. Ogólnie teren jest tam duży i ogrodzony, więc dlatego mogli swobodnie brykać :lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia z zeszłego tygodnia, Sylwia się bawiła w wystawiania a ja w fotografowanie :evil_lol:
i powiedzieć trzeba, że jak na pierwszy raz poszło jej super :lol:

i proszę, raz jej powiedzieć o co chodzi i taki rezultat :loveu:

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziś razem z Sylwią, Bladem i Ginem pojechaliśmy do Mysłowic na mały zlocik, pełno wielkich pasterskich psiaków i jedna akita :diabloti:
oczywiście jak na akitę przystało już od samego początku przejął przewodnictwo nad nowo poznanym stadem :diabloti:

stado za to Ginusia ładnie pasło, szczególnie wtedy kiedy Samuraj raczył się nieco oddalać :evil_lol: zaraz jakiś łaciaty go "przypasił" z powrotem :loveu:

rozrabiaki :loveu:

tym razem to białego było w przewadze :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']świetne fotki :) No no jakie Ginuś ma atrakcyjne spacerki.:loveu:
I widzę też że spacerowaliście sobię z Altusiem i Ozzikiem :)

Czochranko dla Ginusia.

[FONT=Comic Sans MS]być może i z nimi, bo ja tam oczopląsu dziś dostałam, nie mówiąc już o zapamiętaniu imion ludzi i psów :loveu:[/FONT]

[quote name='yulquen']cudne landseery :)
[FONT=Comic Sans MS]prawda :loveu:[/FONT]