Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Domowy leń :evil_lol: minka :loveu: Toffik :loveu: z cyklu- UWAGA zły pies :diabloti: czyli my tu pilnujemy [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Było też troszkę ćwiczeń :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Spotkanie braci :lol: łobuzy :loveu: szybciej!! ścigamy się, kto ostatni ten stęchła ryba :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Lecimy dalej z fotorelacja :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 hehe fotki rewelacja :-) obrazują całe akitkowe szaleństwo :-) cieszę się, że bracia tak świetnie się bawili, pomimo że nie są już maluszkami, były gonitwy, skakanie, do tego woda - cóż im więcej trzeba było :-) :-) Quote
Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]szaleństwa Braci ciąg dalszy[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :loveu::loveu::loveu: to się nazywa wspólny język :evil_lol: Samurajów dwóch :lol: :loveu: mój :loveu:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja w Katowicach trafię tylko do Piotrowic na Ulice Chmielną i Łętowskiego, i na Ligotę na Śląską :D I na tym koniec mojej znajomości Katowickiej, noo i oczywiście w centrum parę miejsc hehe. Quote
Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ginuchna w swej białej postaci :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bracia :loveu: i koniec :lol: bardzo dziękujemy Natsu i Kasi za uroczą sobotę :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Angelika, bardzo Ci dziękuję za piękną fotorelację ze spotkania braci :loveu: Nie mogę w to uwierzyć, że bracia lada chwila obchodzić będą pierwsze urodzinki a nadal tak fantastycznie się dogadują :-o Nie obawiałyście się, że tak zgrani bracia puszczeni luzem po prostu Wam "zwieją"? :cool3: Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pewnie, że zwiali :diabloti: na pomost, u Kasi w galerii są fotki jak Natsu "namawiacz" zachęca Gina żeby polazł za nim, Kasia to zamarła na chwilkę. Ale we dwójkę trzymali się razem i na moje wołanie szybciutko pędem wrócili :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Widać było, że się cieszą swoim towarzystwem, takiego biegania to dawno nie widziałam :evil_lol: i psoty im były w głowie. Nawet zwrócili uwagę pięknego konia (bo tam jest stadnina) i koń sobie wyobraź wpadł w oko Ginowi i i Gin konikowi, kobieta która go prowadziła miała taki sam ubaw jak my z Kasią :loveu:. Ogólnie teren jest tam duży i ogrodzony, więc dlatego mogli swobodnie brykać :lol:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 To teraz już wszystko jasne :lol: Nigdy bym nie uwierzyła, że nie próbowali coś razem wykombinować :evil_lol: W końcu "cosik" wiem na temat dwóch akit puszczonych luzem ;) Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia z zeszłego tygodnia, Sylwia się bawiła w wystawiania a ja w fotografowanie :evil_lol: i powiedzieć trzeba, że jak na pierwszy raz poszło jej super :lol: i proszę, raz jej powiedzieć o co chodzi i taki rezultat :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Łąkowo ;) Gin oddawaj :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziś razem z Sylwią, Bladem i Ginem pojechaliśmy do Mysłowic na mały zlocik, pełno wielkich pasterskich psiaków i jedna akita :diabloti: oczywiście jak na akitę przystało już od samego początku przejął przewodnictwo nad nowo poznanym stadem :diabloti: stado za to Ginusia ładnie pasło, szczególnie wtedy kiedy Samuraj raczył się nieco oddalać :evil_lol: zaraz jakiś łaciaty go "przypasił" z powrotem :loveu: rozrabiaki :loveu: tym razem to białego było w przewadze :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zlotu ciąg dalszy Piękne potulne morduchy :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nasze stadko :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle uradowany Gin :loveu: spodobało mu się bycie "pasionym" :evil_lol: :evil_lol: i zaraz się wszystkie do wody zleciały :loveu: Uwaolnić Blada I :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Berneńczyk tez umie pokazać zęby :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A ja myślałam, że mam dużego psa :diabloti: po lewej Nemo :loveu: i Gin z prawej :loveu: całego stadka nie dało się uchwycić :evil_lol: [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 świetne fotki :) No no jakie Ginuś ma atrakcyjne spacerki. I widzę też że spacerowaliście sobię z Altusiem i Ozzikiem :) Czochranko dla Ginusia. Quote
Angelika_Roser Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']świetne fotki :) No no jakie Ginuś ma atrakcyjne spacerki.:loveu: I widzę też że spacerowaliście sobię z Altusiem i Ozzikiem :) Czochranko dla Ginusia. [FONT=Comic Sans MS]być może i z nimi, bo ja tam oczopląsu dziś dostałam, nie mówiąc już o zapamiętaniu imion ludzi i psów :loveu:[/FONT] [quote name='yulquen']cudne landseery :) [FONT=Comic Sans MS]prawda :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ginuś to się nie nudzi :-) super, że ma taki dobry kontakt z innymi psiakami :-) Quote
Recommended Posts