Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
To my już zaczynamy trzymać...;)

[FONT=Comic Sans MS]No trzymajcie bo zapowiada się bardzo mocna konkurencja :lol:
a kibicować ma nam przyjść klub łączka na wystawę :loveu:
[/FONT]

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]No trzymajcie bo zapowiada się bardzo mocna konkurencja :lol:
a kibicować ma nam przyjść klub łączka na wystawę :loveu:
[/FONT]

To fajnie :)

Posted

chyba sopbie daruje jednak nadrabianie, bo zaległosci będa rosnąć i rosnąć, bo nigdy nie będzie dość czasu aby przelecieć przez te wszystkie strony.. niektóre zdjęcia widziałam nawet jak nie komentowałam..

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Babcia wielce uradowana widząc tyle szczęśliwych paszczy :loveu::loveu::loveu: Szczerze przyznać muszę, że z "identyfikacją" białasków na niektórych fotach miałam mały problem ;) Negajski wypisz wymaluj młody Asztar :lol:

ja bym za to powiedziała, że Gin to Arashi w wersji męskiej ;)

[FONT=Comic Sans MS]Hehe najlepsze zdjęcie :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03565.jpg
[/FONT]

rewelka!!!!:loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]i kończymy wesołym akcentem... Wilczuś kontra Negai, czyli czy da się go udźwignąć :evil_lol:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03611-1.jpg
[/FONT]

a co to za problem? ;> ja Anatke podnosze bez problem ;)

[FONT=Comic Sans MS]Czasem też zdarza mi się udawać posąg albo lwa... :loveu:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/2-1.jpg
[/FONT]

Czemu chcesz powiesić Gina?? :mad::mad:

Czyżby Negai próbuje dominować nad Ginem? :roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiejszy spacerek...[FONT=Comic Sans MS] błotko chlapa... ale słoneczko za to świeciło :loveu:[/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]

ale wy się guzdracie :evil_lol:

ooo znowu piesek tak szczeka :evil_lol:

i z pańcią [/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Spotkaliśmy uroczą rudą damę :loveu:, ale niestety tylko wyła i wyła...

czaiła się dość długo żeby podejść, pewnie się zawstydziła, takiego przystojniaka to się rzadko widuje :evil_lol:

[/FONT]

Posted

Agappe napisał(a):
u Was przynajmniej słoneczko świeciło.. u nas szaro, buro..

a ta panienka to jakaś znajoma?? czy nowo poznana?

[FONT=Comic Sans MS]Okazuje się, że nowo poznana!! Fajnie, że odkrywamy nowe kitki, chciałam właścicieli zaczepić, ale nikogo nie było, więc nie wiem jaka się ruda nazywa [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:lol:. Kiedyś znów się tam przejdę to może się coś dowiem :loveu:[/FONT]

Bartiśkowa_ napisał(a):
U nas też tak dziś pięknie było. 15 stopni :)

http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03822.jpg chyba mu wpadła w oko hehe xd

[FONT=Comic Sans MS]on za suczkami to by w ogień poszedł, amant niedobry :evil_lol: teraz chodzi tylko na smyczy, nie spuszczam go bo ucieka za zapachem cieczki.... Mam nadzieje, że to szybko minie, bo muszę z nim teraz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo łazić żeby się zmęczył, a tak biegał luzem i było szybciej :evil_lol:[/FONT]

Posted

Agappe napisał(a):
chyba sopbie daruje jednak nadrabianie, bo zaległosci będa rosnąć i rosnąć, bo nigdy nie będzie dość czasu aby przelecieć przez te wszystkie strony.. niektóre zdjęcia widziałam nawet jak nie komentowałam..

ja bym za to powiedziała, że Gin to Arashi w wersji męskiej
Czemu chcesz powiesić Gina?? :mad::mad:
Czyżby Negai próbuje dominować nad Ginem? :roll:

[FONT=Comic Sans MS]Kasia i Łukasz tez mi tak powiedzieli :loveu: jedyne czego mu do poodobnieństwa brakuje to snieżno białej sierści, ale to już nadrabia, przy obecnej wylince zmienia kolorek na intensywnie bielusi :loveu: co bardzo mnie cieszy[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A tam od razu powiesić, chłopak sam się poddaje różnym pozom, ja go ciągać nie muszę :lol:

Hmm z tą dominacją Negaia... to raczej Gin go dominował. Obsikał krzesło na jego oczach w pokoju, a potem chciał obsikać jego głowę :evil_lol: w ostatniej chwili go odciągłam. Ogólnie byli spokojni, ale wymiana spojrzeń też była, czasem chodzili wokół siebie obrażeni tylko po to żeby za chwile oddać się szalonej zabawie. W całej tej przytgodzie jednak odoniosłyśmy z Madzią wrażenie, że to Gin rządził, szczególnie jak pokazał Negajowi, że w tym domu to Madzia należy do niego :diabloti: i spał bezczelnie na jej materacu nie dopuszczając brata.
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hmm z tą dominacją Negaia... to raczej Gin go dominował. Obsikał krzesło na jego oczach w pokoju, a potem chciał obsikać jego głowę :evil_lol: w ostatniej chwili go odciągłam. Ogólnie byli spokojni, ale wymiana spojrzeń też była, czasem chodzili wokół siebie obrażeni tylko po to żeby za chwile oddać się szalonej zabawie. W całej tej przytgodzie jednak odoniosłyśmy z Madzią wrażenie, że to Gin rządził, szczególnie jak pokazał Negajowi, że w tym domu to Madzia należy do niego :diabloti: i spał bezczelnie na jej materacu nie dopuszczając brata. [/FONT]

A to gagatek.....;):evil_lol:
A tak serio, to rośnie przywódca:cool3:.

Posted

Kateczka napisał(a):
niedługo kontakt z braciszkiem moze przebiegać groźniej niestety...Tano zaraz kończy rok...i juz nie lubi 90% samców ;(

Tak to bywa z chłopakami...wiem coś o tym

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dlatego korzystamy ile się da ze wspólnych spotkań, aby panowie się pamiętali, co zapewne wpływa na ich zachowanie kiedy są razem. Oby trwało to jak najdłużej, a jeśli się nie da to trudno. Co nie zmieni faktu, że będziemy starać się widywać nawet na spacery, przecież na smyczy się gryźć nie będą jeśli zachowa się ostrożność. A przyjemność ze spotkania i spacerku też będzie :lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Słoneczko i błękitne niebo, ale mi się za tym tęskniło :loveu:
łąkę nam normalnie zaleje i będzie jeziorko :evil_lol:

Gini

Aron czyli Picasso Lodowy Dotyk, kumpel Gina :loveu:

kiedy go pierwszy raz widziałam był jeszcze mały, urzekło mnie jego piękno :lol:

[/FONT]