yulquen Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 e, ja oglądam odcinek po odcinku, już szósty leci. dzieciństwo mi się przypomniało :lol: [quote name='Angelika_Roser']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC02533.jpg[/QUOTE] rozwalają mnie te akicie uśmiechy... Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wciąga, prawda?! Zobaczy się jeden odcinek i chce się następny :evil_lol: potem jest kontynuacja Weedo :loveu: czyli o białym synku Gina i Sakury :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejszy wypad na spacer :loveu: obserwator tam jest ptaszek! słyszę go! mniam :evil_lol: :lol: Samurajowy Gin [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A tak wygląda padnięta akita po 10 minutowej pogoni, nie wiem czego :evil_lol:, ale wrócił taki zziajany i zmęczony, że padł na śnieg i go zajadał :diabloti: na świeżym śniegu dużo świeżych tropów :lol: po drodze spotkaliśmy Gaję :loveu: oczywiście zabawy końca nie było :eviltong: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A na koniec wyszło słoneczko :loveu: więc i lepsze zdjęcia, bo ten dziad aparat to bez światła fałszuje obraz rzeczywistości :angryy: :loveu: :eviltong: rozglądanie się to jedna z jego ulubionych czynności :evil_lol: tak ładnie umiem się zaprezentować :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A my dziś mamy wyruszyć do Gliwic, a tam będzie pierwsza przygoda Ginusia z ciągnieciem sanek z Miłoszkiem na pokładzie :loveu:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A ja widzialam filmik Gina z sankami ;)... i samego Gina też :P. Na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :) Quote
Angelika_Roser Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [FONT="Comic Sans MS"] Bonsai spacer byl super! Jutro wstawie filmik z ciagniecia sanek :loveu:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cierpliwość Gina do Birmy też była super ;)... Quote
Angelika_Roser Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Obiecana fotorelacja z wypadku sankowego :loveu: rewelacja! Ginuś jak na pierwszy raz był genialny, na koniec padł na śnieg i ani rusz :lol: odpoczął i w drogę powrotną, potem w nagrodę został spusczony naszalał się po raz drugi a w domu spał :loveu: :loveu: dwa łobuzy miały radochę pamiątkowa fotka :multi: ciąg ciąg!! :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Chwilowy odpoczynek- dla mnie :evil_lol: bo sił już nie miałam krzyczeć "dalej DALEJ !!" no i biegać w tym śniegu też nie było mi łatwo a do tego robić fotki i filmy :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :lol: rozglądamy się poza to zdjęcia :evil_lol: "i co mały fajnie?" :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zabawy ciąg dalszy :loveu: ciągniemy :lol::loveu: moje cukieraski dwa :loveu: :evil_lol: Gin padł :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Panowie uśmiech! :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Filmik sankowy :loveu: Hej! pada śnieg, pada śnieg! Dzwonią dzwonki sań! :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niestety jakość filmików nie jest za dobra, ale lepsze to niż nic :lol:[/FONT] [video=youtube;E2AWhiNHDMw]http://www.youtube.com/watch?v=E2AWhiNHDMw[/video] Quote
Angelika_Roser Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Byliśmy też na spacerku z Birma Bonsai i Smokiem :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Birma i Gin spotkaliśmy po drodze piękną białą Yoko :loveu: oczywiście Gin podrywał, ale zza ogrodzenia za wiele nie można :evil_lol: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Widzę, że zabawa była przednia :D i Ginuś i Miłoszek bardzo zadowoleni :D http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC02752.jpg a filmik zaraz dorzucę do moich ulubionych na YouTube :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Miłoszkowo Ginusiowe foteczki :lol: kumple :razz: głasku głasku :loveu: misia pysia :loveu: [/FONT] Quote
*Jot* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witam. Wpadamy z rewizytą.Piękne zdjęcia i przepiękny pies :loveu::loveu::loveu: Na pewno będziemy tu często zaglądać. Pozdrawiam :multi: Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS][quote name='jot11']Witam.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Wpadamy z rewizytą.Piękne zdjęcia i przepiękny pies :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Na pewno będziemy tu często zaglądać.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Pozdrawiam :multi: Zapraszamy :loveu: Dzisiejsze poranne rozruby Wilczusia i Ginusia :loveu: :lol: :loveu: słodkie obrazki :multi: :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zabawa z pandą :evil_lol: od Babci i Dziadka :razz: uwaga zdjęcie :evil_lol: dumny :razz: pogryzę troszkę bo za mało zniszczona ta maskotka :diabloti: aportujemy :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ooo jakie ładne akitki mamy na ścianie :loveu: :diabloti: gin gdzie jest kotek?! :diabloti: - i poszedł gapić się przez okno :evil_lol: ja się chce z nim pobawić :loveu: pora na przerwę :diabloti: [/FONT] Quote
iwa63 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wpadłam z rewizytą Jestem olśniona twoim psiakiem istne cudo Quote
*Jot* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC02810.jpg cudo :loveu::loveu: Mam pytanko,gdzie znajdę foteczki Twojego yorka? Wczoraj nie przejrzałam galerii strona po stronie (dzisiaj to nadrobię) i byc może przeoczyłam foteczki Toffika :roll: Quote
Angelika_Roser Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Toffikową galerie to trzeba dopiero założyć :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts