Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No i koniec :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze perełke znalazłam :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mały przerywnik :loveu: Poszperałam dziś w archiwum zdjęć. Znalazłam fajne różności :evil_lol: Miałczuś, Toffik i pędzel- czyli remont :evil_lol: Z Safirą :loveu: z małym Ginusiem w parku Tofson :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przerywnika ciąg dalszy. Miałczuś Wiola i tłamszony Toffik :loveu: foto- Witalis Szołtys :loveu:, obróbka- Miałczuś :evil_lol: Moje yorusiowate maleństwo :loveu: [/FONT] Quote
Kateczka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 zdjęcia super :0 tylko małe pytanko...czy to czrne śliczne małe psisko ma kolczatkę :( ? Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kateczka chodzi Ci o Safirę- te czarną? Miała, ale ja nie miałam wpływu na to co jej zakładano, mimo, że mówiłam,że kolczatka to straszne paskudztwo :shake:[/FONT] Quote
Kateczka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 pewnie ciągnęła?? czy w zoologicznym poradzili :angryy:??? głupie są ludzie czasem...a tyle ładnych obroży w koło:p to jak jutro też spacerek??? ja się wybieram:cool3: coprawda mam jeszcze zaległe foty z zeszlego tygodnia...ale moze zrobię nowe:roll: Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jutro też spacerek, a w niedziele zlot Kazoku Kanshin :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 a no faktycznie :D zazdroscimy zadzroscimy ;) Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to przerywnika dziś ciąg dalszy, przeboleć nie mogę mojego popsutego aparatu- robił takie ładne fotki.. a ten jeszcze starszy jeszcze lepsze :-( A teraz taki badziew robią :mad: Gucio, kundelek z Wilczusiowego domu:loveu: Safirka szczeniaczkowa i jej pierwszy wypad na jezioro :evil_lol: Studniowkowo teraz.. więc i my na mojej :lol: Ciociusiowy wampirek :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wilczuś i Miałczuś czyli wakcję na morzem i zwiedzanie zamków gdzie się tylko da :lol: zabawa z fotografią z Tofsonem :loveu: z cyklu przeróbki :lol: dawno temu latem ;) [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Malutka Ciof Ciof okupujaca koszyk toffika, nie był tym faktem wtedy zachwycony :evil_lol:[/FONT] :evil_lol: :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Ośmio tygodniowy Toffik, wyglądał bardziej jak kundelek niż rasowy york :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Fajnie tak powspominać dawne czasy kiedy to sie było młodym i pięknym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Młoda Miałi i maleńki Olivier :loveu: Oluś :loveu: pokaż cioci ząbki :evil_lol::loveu: a to inny mały łobuz, Miłoszek :loveu: Klaudia i szczeniaczek Toffik :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tofson i jego urodzinowa kość :loveu: Safira Ciof Ciof i Toffik ciągle nie zachwycony obecnością suczki, nie znosił jej do momentu jak dostała cieczkę- oj teraz to jej wszystko oddaje :loveu: malutka Sofii na działce [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nasz kochany szczurek Penti, chlip szkoda, że tak szybko odszedł ... Psi agent 007 :loveu: nasz działkowy tulipanik :lol: Wilczuś i Gucio [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Toffikow[/FONT][FONT=Comic Sans MS]a[/FONT][FONT=Comic Sans MS] miłoś[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ć[/FONT][FONT=Comic Sans MS] czy[/FONT][FONT=Comic Sans MS]li ska[/FONT][FONT=Comic Sans MS]rpetki :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gucizna, teraz ma 15 lat i ledwo chodzi biedaczek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] :loveu: po kąpieli :diabloti: nie mogę przeboleć że on jest bez rodowodu, cud miód i malinka z niego :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mmmm jakie dobre mi Pancia dała :loveu: "ukłoń się" pychotka :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bo bez nauki ani rusz :evil_lol: uśmiech :lol: "wstydź się" :loveu: :lol: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 słodko Toffik wygląda z tymi skarpetkami :-) :-) Quote
Kasia_Dawid Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 a Ginuchnę jutro wymiziam :-) zasłużył dziś na smakołyki :-) Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pozwolę sobie tutaj zacytować wiersz o akitach, który przeczytałam na stronie Akit w [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Potrzebie. Jest piękny :lol: [SIZE=2]To była chwila, taka jedna z wielu, Gdy sercem widzę, widzę bohaterów I tak też było -oczy me w zachwycie, Ujrzały jego. Jasne płowe życie. Dostojne futro, w oczach mądrość płonie, Niebo zawisło w skręconym ogonie. Godność i siła zaklęta w sylwetce, Spojrzenie żywe oraz pewne wielce, Odwrócił głowę, słońce uszy myło, W końcu pan świata, więc dobrze czyniło. Ludzie zaś stali w niemym zachwycie Chłonąc piękno i to dumne życie. A pies spojrzeniem kocim ich ogarniał I wciąż pozował, rozpraszając marność. W końcu tłum ucichł, choć płynęło życie Pokłon świat oddał złotemu Akicie. Duch zaś ze smutkiem spojrzał w ludzkie oczy Zapłakał rzewnie, i w żar słońca skoczył. I tą ofiarą opłacił śmierć wielu, Akit samurajów, akit bohaterów. Które chociaż dumne i oddane skrycie, Skazane przez ludzi na życie –niebycie. Marianna Piątek [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Było przepięknie,widoki, że aż trudno opisać :loveu: Kochani to kiedy następny zlot? :evil_lol: My i nasze kity najcudniejsze na świecie :loveu: z moim Ginuchną :loveu: :loveu: Młodzieniec piękny :loveu: reszta później, a jest tego sporo :evil_lol: :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Samochodowe widoczki :lol: lód na drzewach :crazyeye: Śliczny Natsulek :loveu: Biały Gin na białym śniegu :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to w drogę! Masshiro i Gin czyli zabawa :lol: Natsulkowa rodzinka [/FONT] Quote
Recommended Posts