Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bartiśkowa dziękuje za linki, intersujące, zastanowimy się nad tym :razz:

Kasiuuuuuuuuuuu ja też chcę taki ogródek ośnieżony :shock:
:loveu::loveu::loveu:

my wróciliśmy właśnie z lasu, ależ tam pięknie, a nie mamy czym robić zdjęć, chlip....
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Widziałam ten film jakiś czas temu, niezwykle wzruszająca historia psów i człowieka. Łzy cisną się do oczu... polecam zobaczyć :loveu:
"Przygoda na Antarktydzie"
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]Dwóch odkrywców rozpoczyna wyprawę na Antarktydę w poszukiwaniu meteorytu. Niestety zostają zmuszeni do pozostawienia swoich psów i powrotu. Reporter National Geographic wyrusza ich tropem razem z ratownikami. Opowieść oparta na faktach.[/FONT]

[video=youtube;0D8cuwL2Y2Q]http://www.youtube.com/watch?v=0D8cuwL2Y2Q[/video][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

Angelika, mam nadzieję, że mi wybaczysz...

Ludzie... pilnie potrzebuję pomocy.

Jest mi potrzebna klatka dla ptaka - na już, na wczoraj!
Właśnie złapałam ptaka [chyba drozd] któremu na moich oczach cholera mojej matki [zwana kotem] uszkodziła skrzydło. Ptak nie może latać - na dworze długo by nie przeżył .

W tej chwili siedzi w klatce po myszach - jakby chciał to by dosięgnął dziobem "sufitu" .

Informacje jak się Katastrofą [bo już nazwałam ] zająć tak, żeby mogła wrócić na dwór jak się wykuruje albo chętny domek na czas leczenia bardzo mile widziane .

Guest Madziadalena
Posted

Angeliko, slajdy Ginusia są zachwycające :loveu:w dodatku ten piękny podkład muzyczny...cudo :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Niesamowite, sam stoi, nieruchomo..:crazyeye: uściski dla Gina :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][quote name='bonsai_88']Przyszłam się pochwalić - ptaszyna dzisiaj poleciała w siną dal... fruwała mi już ładnie po pokoju, więc ją wypuściłam :)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bardzo się cieszę !!:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] [quote name='Madziadalena']Niesamowite, sam stoi, nieruchomo..:crazyeye: uściski dla Gina :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]no stoi, ale jeszcze dużo trzeba ćwiczyć co by babcia i dziadek byli z nas dumni :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] [quote name='Uruwashii']Witamy, witamy:loveu::loveu: więcej zdjęć:mad::mad::mad:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]będzie, więcej! może dziś z ośnieżonego lasu coś wrzucimy :lol: ale to to dopiero jak wrócę z wykładów ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Marudziłam na swój zepsuty aparat, ale ten siotry to totalna porażka :roll: 90% zdjęć do niczego się nie nadaje :shake:
no ale jakieś nieliczne w miarę wyraźne udało się zrobić :lol:

zabawa oponą :lol:

Spotkaliśmy Gaje po drodze :loveu:

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Rozkminiłam troche tego dziada aparata i już troszku lepsze fotki wychodzą :loveu:
Mój dumny Samuraj

byczący się bałaganiarz :evil_lol:

"podchodzisz na własne ryzyko" :diabloti:

:loveu:

"no jak muszę to stoję..." :evil_lol:

[/FONT]