Kasia_i_Łukasz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zimowe pozdrowienia z rodzinnego domu Ginusia :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No jak taki zdolny to może zdecydujcie się na jakires sporty np. obiedience Albo dog dancing ;) podsyłam dwa linki do poczytania i poglądania. http://www.obedience.pl/page/0/3/0/ http://www.youtube.com/watch?v=YLLYBR9c4V8 Quote
Angelika_Roser Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bartiśkowa dziękuje za linki, intersujące, zastanowimy się nad tym :razz: Kasiuuuuuuuuuuu ja też chcę taki ogródek ośnieżony :shock: :loveu::loveu::loveu: my wróciliśmy właśnie z lasu, ależ tam pięknie, a nie mamy czym robić zdjęć, chlip.... [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Widziałam ten film jakiś czas temu, niezwykle wzruszająca historia psów i człowieka. Łzy cisną się do oczu... polecam zobaczyć :loveu: "Przygoda na Antarktydzie" [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Dwóch odkrywców rozpoczyna wyprawę na Antarktydę w poszukiwaniu meteorytu. Niestety zostają zmuszeni do pozostawienia swoich psów i powrotu. Reporter National Geographic wyrusza ich tropem razem z ratownikami. Opowieść oparta na faktach.[/FONT] [video=youtube;0D8cuwL2Y2Q]http://www.youtube.com/watch?v=0D8cuwL2Y2Q[/video][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pięknie nakręcony film[/FONT] [video=youtube;tuzY6szzcKg]http://www.youtube.com/watch?v=tuzY6szzcKg[/video] Quote
Nikita.. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zawsze jak oglądałam ten film płakałam jak bóbr :loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Film jest cudowny, ja sie od łez nie umiałam powstrzymać :lol: a tym czasem udało się nam ściągnąć Hachiko Monogatari:loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Miłość mojego życia :loveu: [/FONT][video=youtube;n3pnyfm9FfQ]http://www.youtube.com/watch?v=n3pnyfm9FfQ[/video] Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Angelika, mam nadzieję, że mi wybaczysz... Ludzie... pilnie potrzebuję pomocy. Jest mi potrzebna klatka dla ptaka - na już, na wczoraj! Właśnie złapałam ptaka [chyba drozd] któremu na moich oczach cholera mojej matki [zwana kotem] uszkodziła skrzydło. Ptak nie może latać - na dworze długo by nie przeżył . W tej chwili siedzi w klatce po myszach - jakby chciał to by dosięgnął dziobem "sufitu" . Informacje jak się Katastrofą [bo już nazwałam ] zająć tak, żeby mogła wrócić na dwór jak się wykuruje albo chętny domek na czas leczenia bardzo mile widziane . Quote
Guest Madziadalena Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Angeliko, slajdy Ginusia są zachwycające :loveu:w dodatku ten piękny podkład muzyczny...cudo :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to powracamy !! Siostra pożyczyła mi aparat, tylko na jak długo nie wiem :lol: więc Samuraj po przerwie: :loveu: "postawa bez trzymanki" :evil_lol: a kuku :diabloti: [/FONT] Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witamy, witamy:loveu::loveu: więcej zdjęć:mad::mad::mad: Quote
Guest Madziadalena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Niesamowite, sam stoi, nieruchomo..:crazyeye: uściski dla Gina :loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Przyszłam się pochwalić - ptaszyna dzisiaj poleciała w siną dal... fruwała mi już ładnie po pokoju, więc ją wypuściłam :) Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS][quote name='bonsai_88']Przyszłam się pochwalić - ptaszyna dzisiaj poleciała w siną dal... fruwała mi już ładnie po pokoju, więc ją wypuściłam :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo się cieszę !!:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [quote name='Madziadalena']Niesamowite, sam stoi, nieruchomo..:crazyeye: uściski dla Gina :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no stoi, ale jeszcze dużo trzeba ćwiczyć co by babcia i dziadek byli z nas dumni :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [quote name='Uruwashii']Witamy, witamy:loveu::loveu: więcej zdjęć:mad::mad::mad:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]będzie, więcej! może dziś z ośnieżonego lasu coś wrzucimy :lol: ale to to dopiero jak wrócę z wykładów ;)[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Marudziłam na swój zepsuty aparat, ale ten siotry to totalna porażka :roll: 90% zdjęć do niczego się nie nadaje :shake: no ale jakieś nieliczne w miarę wyraźne udało się zrobić :lol: zabawa oponą :lol: Spotkaliśmy Gaje po drodze :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Widoczek :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to ostatnia paczka :lol: już biegnę :loveu: obserwator :loveu: fajnie się bawił, nawet nie chciał iść dalej :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rozkminiłam troche tego dziada aparata i już troszku lepsze fotki wychodzą :loveu: Mój dumny Samuraj byczący się bałaganiarz :evil_lol: "podchodzisz na własne ryzyko" :diabloti: :loveu: "no jak muszę to stoję..." :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziś ślicznie swieci słońce :loveu: akici łeb :evil_lol: już biegnę :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Śniegowo cd.:loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle albo szaleje albo obserwuje, żadna minuta się nie może zmarnować :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Śniegowa mordka Hmm... :loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Teren trzeba zaznaczyć :evil_lol: i poszedł... Ginuchnowa kita :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Lecę :evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts