Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm widze, że Ginowi się trochę łapki rozjeżdżają:roll::roll: (tzn, że nie ma ich prostych tylko dół jak u kaczuszki zaczyna sie robić)

niektórzy dają swoim pociechom jakieś specjały, które działają najbardziej u szczeniąt (chociaż czasami nic nie pomaga).. ale zabijcie nie pamiętam co.. poszukajcie czegoś na ten temat, bo wraz z wzrostem będzie tylko trudniej, a może być i gorzej..

Pooglądajcie sobie zdjęcia Taishi'ego jak był w podobnym wieku miał podobne łapki.. a teraz jest to bardzo widoczne :shake:

Posted

Agappe napisał(a):
hmm widze, że Ginowi się trochę łapki rozjeżdżają:roll::roll: (tzn, że nie ma ich prostych tylko dół jak u kaczuszki zaczyna sie robić)

niektórzy dają swoim pociechom jakieś specjały, które działają najbardziej u szczeniąt (chociaż czasami nic nie pomaga).. ale zabijcie nie pamiętam co.. poszukajcie czegoś na ten temat, bo wraz z wzrostem będzie tylko trudniej, a może być i gorzej..

Pooglądajcie sobie zdjęcia Taishi'ego jak był w podobnym wieku miał podobne łapki.. a teraz jest to bardzo widoczne :shake:

Strasznie ciekawa bylam i przejrzalam galerie Taishi'ego i slepa jestem powazne, Daria czy moze masz jakies zdjecie Taishi'ego, na ktorym to widac i moglabys mi [przeslac na maila, :lol: poprosze, zmartwilo mnie to, chociaz ja jakiego problemu u Shirai'a nie zauwazyla i wet tez..., ale ja sobie porownam to mi bedzie sie lepiej spalo ;)...

Posted

Gdzie Diabeł nie może tam Ginusia pośle :evil_lol:, szczenięca ciekawość nie zna granic.

Tak! Tutaj lepiej widać :lol: i sły6chać kto tak szczeka

Głębiej się już nie da....

"I po co ona się tak gapi?!" :lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Strasznie ciekawa bylam i przejrzalam galerie Taishi'ego i slepa jestem powazne, Daria czy moze masz jakies zdjecie Taishi'ego, na ktorym to widac i moglabys mi [przeslac na maila, :lol: poprosze, zmartwilo mnie to, chociaz ja jakiego problemu u Shirai'a nie zauwazyla i wet tez..., ale ja sobie porownam to mi bedzie sie lepiej spalo ;)...

haha właśnie też po napisaniu tego postu wpadłam do Tashikowej galerii:cool3:
i rzeczywiście na zdjęciach tego prawie nie widać :cool3: musicie mi uwierzyć na słowo :cool3: niestety straciłam wiele zdjęć - popsuł mi się dysk zewnętrzny z kilkuset GB danych - zdjęć, filmów :shake: w tym zdjęcia z tamtego okresu, więc nawet nie mam czego szukać..

Shirai ma proste łapki, nie martw się

Angelika przepraszam za offa w Twojej galerii

Posted

Wczoraj sama przegladalam Shirai'a wszystkie zdjecia od malego, ale mi napedzilas stracha, ze moza ja sama cos przeoczylam w jego zdrowiu, a tego bym sobie nie darowala. Biedactwo wczoraj poprzegladalam z kazdej strony. I jajeczka juz sa prawie na miejscu :lol:, to tak przez przypadek wyszlo. :evil_lol:
Angelika przepraszam, ze nie w temacie
:loveu: to dla Gina

Posted

Moze sie ąłpki rozjeżdżaja na paneach?? ja pod tym wzgledem jestem uczulona...jest Artloflex...są szyjki i inne specjały :D rodzice przebadani...mały po slizgim nie chodzi...ale nigdy nic pewnosci nie daje....
poza tym to maluch słodziutki...mój tano też taki był hehe jeszcze dwa miesiace temu.....teraz kawaler rosnie i jakos zatrzymać się nie moze :crazyeye:
Akity rosną chyba szybciej niż inne rasy:evil_lol: prawda Shirai