Angelika_Roser Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Niestety kiedy wybraliśmy się na spacer złapała nas burza więc zdjęcia z kategori "domowe zabawy" Komenda "siad" A tam... pobiegam sobie :lol: No dawaj smakołyka :lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 komenda "zrób jeża" :razz: :roflt: Brykam Uczymy się komendy "postawa" I czasami nie wiemy o co chodzi ;) ale się nauczymy :loveu: Zabawa piłeczką w nagrodę Quote
Agappe Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 hmm widze, że Ginowi się trochę łapki rozjeżdżają:roll::roll: (tzn, że nie ma ich prostych tylko dół jak u kaczuszki zaczyna sie robić) niektórzy dają swoim pociechom jakieś specjały, które działają najbardziej u szczeniąt (chociaż czasami nic nie pomaga).. ale zabijcie nie pamiętam co.. poszukajcie czegoś na ten temat, bo wraz z wzrostem będzie tylko trudniej, a może być i gorzej.. Pooglądajcie sobie zdjęcia Taishi'ego jak był w podobnym wieku miał podobne łapki.. a teraz jest to bardzo widoczne :shake: Quote
Angelika_Roser Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Ja mu podaję Arthroflex, więc nie będzie problemu z łapkami w przyszłości ;) Quote
Shirai - Koki Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agappe napisał(a):hmm widze, że Ginowi się trochę łapki rozjeżdżają:roll::roll: (tzn, że nie ma ich prostych tylko dół jak u kaczuszki zaczyna sie robić) niektórzy dają swoim pociechom jakieś specjały, które działają najbardziej u szczeniąt (chociaż czasami nic nie pomaga).. ale zabijcie nie pamiętam co.. poszukajcie czegoś na ten temat, bo wraz z wzrostem będzie tylko trudniej, a może być i gorzej.. Pooglądajcie sobie zdjęcia Taishi'ego jak był w podobnym wieku miał podobne łapki.. a teraz jest to bardzo widoczne :shake: Strasznie ciekawa bylam i przejrzalam galerie Taishi'ego i slepa jestem powazne, Daria czy moze masz jakies zdjecie Taishi'ego, na ktorym to widac i moglabys mi [przeslac na maila, :lol: poprosze, zmartwilo mnie to, chociaz ja jakiego problemu u Shirai'a nie zauwazyla i wet tez..., ale ja sobie porownam to mi bedzie sie lepiej spalo ;)... Quote
Angelika_Roser Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Gdzie Diabeł nie może tam Ginusia pośle :evil_lol:, szczenięca ciekawość nie zna granic. Tak! Tutaj lepiej widać :lol: i sły6chać kto tak szczeka Głębiej się już nie da.... "I po co ona się tak gapi?!" :lol: Quote
Agappe Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Strasznie ciekawa bylam i przejrzalam galerie Taishi'ego i slepa jestem powazne, Daria czy moze masz jakies zdjecie Taishi'ego, na ktorym to widac i moglabys mi [przeslac na maila, :lol: poprosze, zmartwilo mnie to, chociaz ja jakiego problemu u Shirai'a nie zauwazyla i wet tez..., ale ja sobie porownam to mi bedzie sie lepiej spalo ;)... haha właśnie też po napisaniu tego postu wpadłam do Tashikowej galerii:cool3: i rzeczywiście na zdjęciach tego prawie nie widać :cool3: musicie mi uwierzyć na słowo :cool3: niestety straciłam wiele zdjęć - popsuł mi się dysk zewnętrzny z kilkuset GB danych - zdjęć, filmów :shake: w tym zdjęcia z tamtego okresu, więc nawet nie mam czego szukać.. Shirai ma proste łapki, nie martw się Angelika przepraszam za offa w Twojej galerii Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wczoraj sama przegladalam Shirai'a wszystkie zdjecia od malego, ale mi napedzilas stracha, ze moza ja sama cos przeoczylam w jego zdrowiu, a tego bym sobie nie darowala. Biedactwo wczoraj poprzegladalam z kazdej strony. I jajeczka juz sa prawie na miejscu :lol:, to tak przez przypadek wyszlo. :evil_lol: Angelika przepraszam, ze nie w temacie :loveu: to dla Gina Quote
Kateczka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Moze sie ąłpki rozjeżdżaja na paneach?? ja pod tym wzgledem jestem uczulona...jest Artloflex...są szyjki i inne specjały :D rodzice przebadani...mały po slizgim nie chodzi...ale nigdy nic pewnosci nie daje.... poza tym to maluch słodziutki...mój tano też taki był hehe jeszcze dwa miesiace temu.....teraz kawaler rosnie i jakos zatrzymać się nie moze :crazyeye: Akity rosną chyba szybciej niż inne rasy:evil_lol: prawda Shirai Quote
Shirai - Koki Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kateczka, ja nie wiem co zrobie jak Shirai nie przestanie rosnac, ewentualnie bede miala w domu slonia :diabloti:, bez traby... Quote
AngelsDream Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 To jak z naszym wilczakiem - codziennie rano wyżej sięgał. Quote
Angelika_Roser Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 "no pogłaskaj mnie po brzusiu" :loveu: Niedźwiedzi sen Śliczne łapeczki :loveu: Quote
Agappe Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jej jak pluszowa zabawka!!!! białe małe akitki są niesamowicie urocze:loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ratunku Wilczuś mnie tłamśi :evil_lol: Aż pić się chce! Aż pić się chce! :lol: Liznę sobie moją kochaną panią! :evil_lol: Quote
adriatom Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Więcej i więcej zdjęć proszę bo mały Wam rośnie ! Super ! Quote
Angelika_Roser Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Cud i miód kiedy takie śliczności bawią się beztrosko :loveu: Nashi, Nagareboshi Gin i Natsukashi Quote
Angelika_Roser Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Z kochaną Nashi Wilczuś i Nashi Jutro więcej fotek :loveu: Quote
bonsai_88 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Słodziaki z tych maluchów :loveu:.. kiedy będziecie znowu rodzinkę odwiedzać? Powiedz, że tym razem to nie będzie dzień, kiedy mnie w Gliwicach nie ma :lol:... Quote
Angelika_Roser Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 No i co Ty na to Gin? :lol: A ja to!: Tylko tyle?! Lewy sierpowy :evil_lol: Nashi:"To ja się lepiej schowam to znów będzie na mnie..." :loveu: :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 I co? Rozejm?! A gdzie tam! A w nosie Cie mam Natsu... Quote
Angelika_Roser Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Co się mnie tak uczepiłeś jak pchła psiego ogona!? To ja chłopaki uciekam bo będzie na mnie... A phi popatrzę sobie... Ciągle to samo, Ci facecie to są beznadziejni... Ooo dajcie mi też! Quote
Angelika_Roser Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 No! A masz! Nashi nie gryź mnie po uchu dopiero mi stanęły! :roll: Oddam Ci zobaczysz! !!!!!!! Quote
Recommended Posts