Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka napisał(a):
trochę sie boję tego filmu....zeby nie zadziałał w Polsce jak reklama velvetu w przypadku Labków....a to tylko jeden przykład:roll:

A ja mysle ze tak zadziala wlasnie i zeby nie bylo pozniej tak, ze "Akity w potrzebie" beda mialy pelne rece roboty, a "chodofle" swietna sprzedaz !!!!! To bedzie wtedy prawdziwa tragedia !!!!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Byłam u veta... Ginuś waży 22 kg :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]choć optycznie wygląda na więcej to jednak to takie moje małe pióreczko[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]najdroższe![/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Byłam u veta... Ginuś waży 22 kg :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]choć optycznie wygląda na więcej to jednak to takie moje małe pióreczko[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]najdroższe![/FONT]

No no no widzę, że Ginuś ostro goni Natsu :razz: :lol: my też na dniach będziemy się ważyć :lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
A ja mysle ze tak zadziala wlasnie i zeby nie bylo pozniej tak, ze "Akity w potrzebie" beda mialy pelne rece roboty, a "chodofle" swietna sprzedaz !!!!! To bedzie wtedy prawdziwa tragedia !!!!!

oby się to nie spełniło, bo dla akitek naprawdę byłaby to ogromna tragedia :-(

a czy ktoś wie, kiedy ten film będzie u nas grany? na pewno się wybierzemy :lol:

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Jak tylko się dowiem to dam znać, ale pewnie gdzieś na początku przyszłego roku jak dobrze pójdzie, Kasia może wspólny wypadzik do kina? :loveu:[/FONT]

o no pewnie :p

a kiedy w ogóle będziecie w Gliwicach? :lol: może spotkamy się nad jeziorkiem w Czechowicach ? :lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Bardzo chętnie !! w piątek wieczorkiem przyeżdzamy do Łabęd, więc może w sobote spacerek na Czechowicach?! Jakoś tam dopełznę z Ginem piechotką :loveu:[/FONT]

wpadnę po Ciebie :lol: co Ty na to ? :razz: