Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ginuś miał dziś lekcje od Mikada na polance... i tak się wymęczył cała tą wiedzą i szaleństwem, że śpi jak królewna :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Nawet sam Cesarz (mikado) pozwolił Samurajowi wejść sobie na głowę, normalnie pękałam ze śmiechu z tego co oni wyprawiali, aż żałowałam,że nie miałam aparatu[/FONT] :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Duży Maxiu :loveu: inaczej zwany Niedźwiedziem bo Ginuś go okropnie obszczekuje![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]słodka papryczka Chilii [/FONT]:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Figa wyłaniająca się z mgły[/FONT] :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Figa i Chuck[/FONT]

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Ginuchna chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać :crazyeye: Toż to istny wulkan energii :loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Ja też się nadziwić nie umiem... w lesie to ma głupawkę.. na łące też wariuje.. ale jak ma zostać na dłużej sam w domu to jest grzeczny :loveu:[/FONT]

Posted

Angelika my tez mamy...mozesz zapytac o to w administracji...ale ja juz jakis czas czekam na info czemu nie dziala u mnie "zapamietaj logowanie" i do tej pory nie wiem czemu...a wszystko sie zaczelo wraz z modernizacja dogo...

Posted

Ale to nic bo ja jestem Addicted a z tego co mi wiadomo (choc moge sie mylic) tzn ze jestem Uzależniona :roflt: chyba sie przestane logowac choc nas pamieta a dogo mam na startowa :icon_roc: