Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie, nie, nie to nie tak, ze to Ty bedziesz zapeszac, tylko moze ja lepiej nie bede gadac, hm...bo jak nam nic z tego nie wyjdzie :placz:... Quote
Agappe Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 oo co Wy podajecie temu Ginusiowi?? :razz: strasznie szybko poszedł przez ostatni miesiąc w góre ;) rośnie chłopak jak na drożdżach :razz: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Na tym zdjęciu stoi prawie idealnie :loveu::loveu::loveu: tylko ciut, ciut łapkę tylnią trzeba mu cofnąć :cool3: ale na pewno masz tego świadomość :oops: http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/c2-1.jpg Podziwiam Was za systematyczną pracę :loveu::loveu::loveu: i gwarantuje, że cierpliwość popłaca :lol::lol::lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Daria karme... tylko,że on nie-jadek jest straszny! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Normalnie się nie raz za głowę łapie jak widzę ciągle pełną miske [/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]No ale jednak rośnie zdrowo i wesoło... ma 20 kg [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cool1: jego rówieśnicy już dawno temu przekroczyli dwudziestke...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Kasiu oczywiście, że jestem świadoma swoich błędów, ale to dobrze bo trzeba je z czasem poprawiać [/FONT]:loveu:[FONT=Comic Sans MS] Ładnie ćwiczymy co by Babcia i Dziadek byli z nas dumni [/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Moje białe Szczęście już urosło więc czas na nowe filmiki:loveu:[/FONT] Obraz873.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Obraz874.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Obraz874.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Rosnie, rosnie Ginus, dobrej nocki :cool3: Quote
Guest Madziadalena Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jestem pod wrażeniem energii rozpierającej Gina i jego umiejętności :crazyeye: :loveu: Brawa dla treserki :thumbs: :) Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Madziadalena napisał(a):Jestem pod wrażeniem energii rozpierającej Gina i jego umiejętności :crazyeye: :loveu: Brawa dla treserki :thumbs: :) Madzia a jak tam Negai się sprawuje ?? :lol: uczyłaś go sztuczek ?? :cool3: U nas Natsu ładnie aportuje :loveu: to się sam nauczył, a Nashi ładnie łapkę daje :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Z Negajątka to jest leń nad lenie, aportowac i biegac nie lubi, w ogóle do zabawy to niełatwo go sprowokowac :shake: Gdy są inne fajne pieski, to wtedy szaleje jak mały demon :diabloti: Zna podstawowe komendy, ale bywa, że "zapomina" ;) jak się je wykonuje. Jest indywidualistą i obserwatorem natomiast uwielbia polowac na wszystko, co żyje a człowiekiem nie jest :lol: Taki to mój samuraj :) ukochany :loveu: Ups, wcięłam się w Ginusia galerię, pseprasam :oops: Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nic nie szkodzi Madziu, dziękuje za uznanie mojej pracy :oops: szkoleniowej! Jednak połowa zasług należy się Ginowi za jego chęci i inteligencje, no i energie nie spożytą :evil_lol: Póki co uczymy się ładnie prezentować, co nie znaczy, że nie wymyśliłam nowych sztuczek, no ale one muszą poczekać :mad: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejszy spacerek :multi: pogoda nam dopisała, słoneczko wyszło zza chmurek! [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Filmik z dzisiejszego spaceru :loveu: [/FONT]Obraz884.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Uruwashii Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Super sie maluch bawi:loveu: fajne zdjęcia;) pozdrawiamy. Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 super fotki ze spacerku :-) mizianki dla Samuraja :-) Quote
Shirai - Koki Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ladowarka dojechala juz ??? Jakos tak dziwnie jak nie ma codziennie zdjec Ginusia :-(. Quote
Angelika_Roser Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Jest ładowarka ! Nie bawem będą nowe fotki :multi:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bardzo sie cieszymy :multi:, szybciutko doszla ta ladowarka i ze nie bedzie zaleglosci :multi: Quote
Angelika_Roser Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Haha nie doszła jeszcze... Wilczuś po fakcie jak już zamówiłam przypomniał sobie że mamy inna ładowarke w domu... :p no i teraz muszę zapłacić za nowa i dopiero mi ją przyślą.. więc będę mieć 2, chyba że może ktoś chce odkupić?! :evil_lol: Fotki Ginusia będą jutro bo dziś robię prezentacje na metodologię i nie mam czasu :placz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Pierwsze spotkanie Gina z białym puchem :loveu: Po drodze do lasu mijamy Biedronke.. oto Słupnik śniegowy (czytaj zasypany malamut :evil_lol:) Pierwsza przygoda z śniegiem :loveu: A co to w ogóle jest!? :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Czy on nie jest uroczy?! :loveu: z tym sniegiem na łepku :loveu: W końcu przyszła akitowa pora roku :razz: Czajówa :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No to lecimy dalej :loveu: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :multi: snieg...snieg... mam nadzieje ze my w tym roku tez zobaczymy !!! Ginus to chyba tak zaskoczenie wzielo, ze az ogonek opuscil, slicznie wyglada z tym sniegiem na lepku :loveu:...jak beda wieksze zaspy, zebyc Angelika go nei zgubila ;) Quote
Recommended Posts