Guest Madziadalena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ginuś przeuroczy :loveu: do schrupania :lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To zdjecie jak sie smieje to tak jakby maly bialy diabelek sie smial :loveu:... Quote
Kasia_Dawid Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 najlepsze życzenia dla Ginusia od siostrzyczki i braciszka :-) Dziś kończymy 5 miesięcy :-) czas tak szybko leci ... Quote
Agmar Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przejrzałam całą galerię Twojego maluszka i muszę powiedzeć że jest przeuroczy. Mój narzeczony zakochał się w Akitach na wystawie psów. Ale po zobaczeniu Twojego Ginusia wiem że nasza przyszła akitka musi być biała :) W ogóle muszę przyznać że pieski z hodowli kazoku kanshin są prześliczne :)) Gratuluję pięknego pupila, widać, że tworzycie zgrany team :) Quote
Angelika_Roser Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Agmar']Przejrzałam całą galerię Twojego maluszka i muszę powiedzeć że jest przeuroczy. Mój narzeczony zakochał się w Akitach na wystawie psów. Ale po zobaczeniu Twojego Ginusia wiem że nasza przyszła akitka musi być biała :) W ogóle muszę przyznać że pieski z hodowli kazoku kanshin są prześliczne :)) Gratuluję pięknego pupila, widać, że tworzycie zgrany team :) [FONT=Comic Sans MS]Bardzo dziękuję za miłe słowa, Gin jest niezwykłym psem, jestem dumna mając takiego przyjaciela! :loveu: A co do akitek Kazoku Kanshin to są naj NAJ NAJLEPSZE :loveu: (PS. Czy to z Wami rozmawiałam na wystawie w Łodzi? ) [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pięc miesięcy temu urodziły się nasze kruszynki..., no, no :) Pyszności dla Ginusia i drapanko od ciotki :loveu:.. i braciszka ;) Quote
Angelika_Roser Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No to świętujemy !! [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:Dog_run::BIG: [/FONT] Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 5 miesięcy :multi::multi::multi::lol::lol::lol: A. Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 To my tez Wszystkiego naj..najlepszego dla Ginusia i mamy pytanie kiedy imprezka :BIG: ? Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Może kiedyś się coś zorganizuje... po jakiejś wystawie :loveu: co by za zdrowie naszych akitek chlupnąć :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Na naukę zawsze jest czas... a w między czasie na wygłupy :diabloti: Oooo a co to? :evil_lol: Hmmm ja nie będę skakać... wcale ani trochę :evil_lol: A ta Pancia nie dobra.. robić fotki z zaskoczenia :mad: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nauki ciąg dalszy... misia pysia moja słodka :loveu: uśmiech po tatusiu :razz: na siedząco też się można uczyć :evil_lol: no niestety mamy 10 s na to żebym dobiegła do Gina i go ustawiła zanim zrobi się fotka i różnie to potem wychodzi :evil_lol: [/FONT] Quote
Agmar Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 niestety nie z nami rozmawiałaś, chciałam pojechać na tę wystawę niestety narzeczony wyjechał do Indii :) (szkoda że nie do Japonii...) jak wróci to napewno się gdzieś pojawimy :) Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Mmmmmmmmm Indie... zazdroszczę :loveu: no to życzę Wam abyście tak jak ja spełnili swoje japońskie marzenie :loveu: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ale ten Ginus smieszne miny robi, he he he.. trenujcie trenujcie to przynajmniej, bedziemy wiedziec ze to nie nasza zasluga trzymania kciukow, tylko wasza praca !!! A my dzisiaj odebralismy zestaw na wystawe :multi::multi::multi::multi: Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A jaki macie zestaw?[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tego to ja nie wiem czy taka tajemnice powinnismy zdradzac ???!!!:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Proszę się podzielić informacjami :mad::razz:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mamy maly klejnosci dla Shirai'ka na wystawe :evil_lol:, w kolorze zlota i koniec juz nic nie mowie :shake:, 24 pazdziernika wystapi w tym :lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ach złota ringóweczka?! Mmmm będzie mu pięknie, licze na fotki :loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :shake::shake::shake::shake: i juz nawet jak bedziecie mi dziure w brzuchu wiercic to nic nie powiem !!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A jak w uchu wywiercimy to też nie? :loveu: Zmuszać oczywiście nie będziemy ;) ale liczę na fotki z wystawy ! [/FONT] Quote
Recommended Posts