Jurki :oD Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Angelika_Roser napisał(a): A na co Ginus tak Aluuuje?? Nasza dzis dala pokaz u dziadka na wazon gorniczy na meblach, chyba chciala zasluzyc na nagrode:razz: Quote
Angelika_Roser Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 A tak bez powodu mu się krótkie ałuuuu zrobiło :lol:, on wogóle jest bardzo cichy, może aż za bardzo :cool3: Quote
Jurki :oD Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nasza tez jest cicha ale czasem ja cos wezmie :lol: najlepiej jak sie spotkaja na balkonie z sasiadem z dolu a tamten to wyjec to daja opere sasiadom :evil_lol: Quote
Kateczka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 no bo akity to raczej ciche sa prawda.....a Tanoshik rozgadany własnie sporo szczeka do nas jak się bawimy na obcych i inne psy:oops: zwykle tak prowokacyjnie ale i tak więcej niż inne Akitki u nas... a to ałuuu mi się skojarzyło z tą wstawką w nowej piosence Shakiry the wolf czy cuś Quote
Kasia_Dawid Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 a u nas Nashi lubi obszczekać jakieś nowe przedmioty, które się pojawiają :-) ostatnio były to kubiki drewna na dworzu :-) poza tym jak ziewają to mam wrażenie jakby gadały, zwłasza rano :-) Quote
Jurki :oD Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A myslalam ze to tylko nasza urzadza nam takie pogaduchy poranne :lol: ale to jest takie slodkie :) Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Ginusiowa paszczka bez wielu zębów :loveu: psie więzienie Bałwanek :loveu: nie muszę czekać na zimę :loveu: A garnek na głowę dostanę? :eviltong: No dawaj smakołyka, co mam jeszcze na ogonie stawać? :evil_lol: Quote
M&S Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 .....uwaga rekin :evil_lol:;) http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz257gin.jpg ależ tez maluch rośnie.....uroczy jest :loveu: A. Quote
Agappe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 haha ostatnie zdjęcie cudne!!! Akitki to niby ciche psy, tak przynajmniej wszędzie jest napisane... ale większość mi znanych lubi sobie pogadać :loveu: Anata jak ziewa to jakby drzwi skrzeczały.. jak się cieszy jak ktoś przyjdzie do domu leci po zabawkę i z taką pełną paszczą poburkuje ze szczęścia, Taishi jak widzi psa to piszczy jak panienka :lol: znam akitki, które wyją, są tez takie które ujadają (ale to raczej "niemiastowe").. ale fakt, faktem moja niunia nie szczekała do momentu aż jej nie nauczyłam :evil_lol: ale nadal "daj głos" jest najmniej chętnie wykonywaną komendą Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Popołudniowe spanko a potem czas na spacer Ktoś tam strasznie szczeka... Czuję coś...czuję! Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Podoba mi się tu! Ktoś idzie... ...:loveu: :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Gin zdobywał szczyty :razz:, w końcu wpadły w moje ręce te zdjęcia :loveu: Urodzony podróżnik :evil_lol: Quote
M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ładnie stoi :lol: http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz382m.jpg Fajne foty A. Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Małe aitki... dużo rozruby :loveu: piękny czarno różowy nosek, kto jeszcze ma taki?! :evil_lol: Dobry sznurek :diabloti: Pancia pierwszy raz pozwoliła mi wejść na łóżko :loveu::p zadowolony Samuraj Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Moje zabawki :eviltong: :loveu: :loveu: Piłeczka moja ukochana! :cool1: Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Bardziej zabawna część dzisiejszego dnia :eviltong: :diabloti: :loveu: Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 fajna mina :lol: http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz721m.jpg Miłego dnia A. Quote
Angelika_Roser Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Akita balkonowa :lol: Ten kto robił nasze balkony nie pomyślał o psach... teraz biedak musi łebek przeciskać przez wąską szczelinkę, aby coś zobaczyć! A mi się przy tym udało uchwycić solidną kitę Gina :crazyeye: Nasze osiedlowe psie przedszkole dla większych i mniejszych! W porywach przychodzi 12 psiaków :razz: Szczotka mój wróg :evil_lol: A oto pierwsza akita, którą widziałam na żywo, była zimna... a on w pełnym włosie... zakochałam się :crazyeye::loveu: Teraz fotka z wilinki ale i tak jest uroczy, po domowemu zwany Bushido... Urodził się w hodowli Grodzki Zakątek.. lecz imienia hodowlanego nie znam Quote
Angelika_Roser Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Grono psiaków doszło dziś do 9.... a właścicieli troszku więcej :evil_lol: początkowa czwóreczka: Gin, Chuck, Borys i Szanta no pogłaskaj mnie, proszęeeeeee... Wykopał 3 takie dziury ... :evil_lol: Wara Borys to moje :eviltong: :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 No to ciąg dalszy imprezy :eviltong: Chucki ustawia maluchy :razz: :evil_lol: :lol: Quote
Kateczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Borys to labek czy golden...bo osobiscie znam trzech "Borysich labradorków":lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 He he he huskiemu tak imprezka sie spodobala ze az ogonek sobie zakrecil :evil_lol: Quote
Recommended Posts