Angelika_Roser Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Byłem piękny i biały wychodząc z domu... a po drodze ... ! :-o:mad::evil_lol: kąpiel błotna niby dobra ... :eviltong: Obraz304.flv video by Angelika_Roser - Photobucket kolega był bardzo towarzyski :lol: Obraz359.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Jezioro :mad: Ognisko Ooo goście ogniskowi idą :lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Z pozdrowieniami dla Bonsai :loveu: Birma i Gin :loveu: Quote
Agappe Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 tak nieśmiało Gin wchodzi wchodzi do tej wody ;) ah polowanie małej kitki cudowne:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Kapcie od Pani dobra rzecz... :razz: ;) Bardzo się zmęczył nic nie robieniem :p mina dnia :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Obraz595.flv video by Angelika_Roser - Photobucket Quote
Angelika_Roser Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 hihi łobuziak kochany :razz: :crazyeye: czyścioch... a potem do wanny, w końcu nauczył się nie drzeć i piszczeć przy płukaniu prysznicem, normalnie jestem w szoku :loveu: A może jakąś rybeczkę upoluję?! :lol: piękny zadek :cool1: Akit :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Mam już 4 miesiące i rozrabiam! Moja poducha to będę z nią robił co chciał ! Oooo chyba się udało bo coś białego wylazło ze środka :evil_lol: Moja :evil_lol: i nie oddam! Quote
Angelika_Roser Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Podobno jestem bardzo zabawny i robie super miny :razz: No oddawaj! Nawet umiem już puszczać oczko!!!!!!!!!! :crazyeye: :evil_lol: I wywijać jęzorek na bok :cool1: I takie coś też umiem :cool3: Kto mnie pokona na miny?! :p Quote
Angelika_Roser Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Cliford na mini-mini już się skączył to czas spać :loveu: Heeeeej dziewczyno-ooo spójrz na msia-aaaaaa, szczęśliwego-oooo białego misia-aaaa on przypomni, przypomni Gina Ci :loveu: Aaa-aaaaa Ginusie dwa... biało białe oby dwa... ..... .... .. . :loveu: :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Angeliko, masz prawdziwy dar robienia fantastycznych ujęć Gina, tylko podziwiać i zazdrościć :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Byliśmy dziś w katowickim oddziale ZKP na "szkoleniu wystawowym" :razz: Bardzo dziękujemy za pomoc i na pewno przyjedziemy za tydzień! komenda postawa i nauka chodzenia na ringówce jeszcze tylko ustawienie tylnych łapek do poprawy ;) Danusia ustawia Ginusia co bym wiedziała jak to robić :lol: :razz::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Kłusujemy sobie :razz: i zaczęło ładnie nam wychodzić, choć na początku to było ciężko... :eviltong: nauka pokazywania ząbków Quote
Angelika_Roser Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Link na dogomani do katowickiej seksji do której uczęstrzamy! http://www.dogomania.pl/forum/f930/sekcja-jh-o-katowice-144805/ Quote
Angelika_Roser Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Rączkę mam małą... Ginuś się kręcił, ale dało rade :evil_lol: Jęzorek Buziak :loveu: :loveu: i znowu buziak Quote
adriatom Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Powodzenia w przedwystawowej nauce, KAMEYO też ćwiczy nie jest łatwo :shake:;) Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cześć, ale fajne foty :multi: mały rośnie z szybkością światła :lol: A. Quote
Angelika_Roser Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wyprawa do sklepu zoologicznego! Zakochałam się w tej fretce, zaledwie 300 zł :eviltong::loveu: Ginusiowi też się spodobała :razz: Mmmm kocie jedzenie... O króliczki :evil_lol: Jest do oddania czarny króliczek całkiem gratis! Quote
Angelika_Roser Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='adriatom']Powodzenia w przedwystawowej nauce, KAMEYO też ćwiczy nie jest łatwo :shake:;) Systematyczną pracą można wiele osiągnąć! Powodzenia dla słodkiej Kameyo! :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Angelika_Roser'] Buziak :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Ginus ma jezorek dlugiiiiii.... Quote
M&S Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 nawet kolorystycznie pasują do siebie.....;) http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz980f.jpg A. Quote
Bartiśkowa_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witamy :loveu: Ginuś Jest cudny :cool3: i ta jego puszysta sierść :loveu: Będziemy do was często zaglądać. Quote
bonsai_88 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Świetna ta fredka :loveu:... Weź ją, będzie ci do Ginusia pasować :diabloti: Quote
Recommended Posts