Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Alez cudna sesja maluchów z KK.... Szkraby piękne, odkarmione, wesołe:0 Trochę zazdroszczę tej wizyty.... Pzdr. Quote
*Jot* Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cześć Angie :multi: Wpadam i uciekam dalej. http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/380432_2691273974315_1630480879_2412023_586078394_n.jpg :loveu: Quote
Marcisia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [FONT=Comic Sans MS]No to wszystkie klusiątka są już wielkimi Kluchami :loveu::loveu::loveu: a 3 tygodnie temu to takie maleństwa :loveu: Ginuś jak zawsze piękny :loveu: a właśnie jak tam Ginuś, nabiera na wadzę? :razz: Pzdr. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Witamy się i my i czekamy na nowinki z zycia Ginusia:) pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [FONT="Comic Sans MS"]Z nowinek to mamy takie, że mamy nowych kolegów. Schroniskowce- jeden czarny mieszaniec i uwaga basenji! Słodki brazowo biały,niestety człowiek okazał mu sie ze swojej najgorszej strony ucinając bestialsko ogonek i wydłubując oczko :placz: Po kilku miesiącach w noym domu pies stał się bardzo ufny bo otoczony miłością, wesoły i zaczepny- wielkiego białego akity też się nie bał :loveu: uroczy jest bardzo szczególnie jak marszczy czółko :loveu: mam nadzieje, że resztę psiego życia będzie mu się szczęścić postaram się niebawem o jakieś fajne fotki, atym czasem ślemy buziaki i pozdrowienia dla odwiedzowiczów :lol:[/FONT] Quote
M&S Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Fajnie, że macie nowe towarzystwo, ale tan basek......zgroza!!!! Mizianki dla kitki:) Quote
Baski_Kropka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aaaaale wypas mega giga hiper duzo zdjęć :D Giiin cudniasty długołapy pluszak wysciskaj i wymiziaj go demnie... a kluseczkii mmmm cud miod i orzeszki!! Quote
Asiaczek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Angelika_Roser'][FONT="Comic Sans MS"]Z nowinek to mamy takie, że mamy nowych kolegów. Schroniskowce- jeden czarny mieszaniec i uwaga basenji! Słodki brazowo biały,niestety człowiek okazał mu sie ze swojej najgorszej strony ucinając bestialsko ogonek i wydłubując oczko :placz: Po kilku miesiącach w noym domu pies stał się bardzo ufny bo otoczony miłością, wesoły i zaczepny- wielkiego białego akity też się nie bał :loveu: uroczy jest bardzo szczególnie jak marszczy czółko :loveu: mam nadzieje, że resztę psiego życia będzie mu się szczęścić postaram się niebawem o jakieś fajne fotki, atym czasem ślemy buziaki i pozdrowienia dla odwiedzowiczów :lol:[/FONT] Bardzo-bardzo prosze o fotki tego baska..... skóra mi cierpnie, jak to przeczytałam... Rozumiem, że i chip i tatoo zostały sprawdzone? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Asiaczek napisał(a):Bardzo-bardzo prosze o fotki tego baska..... skóra mi cierpnie, jak to przeczytałam... Rozumiem, że i chip i tatoo zostały sprawdzone? Pzdr. Ponawiam! pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Asiaczek napisał(a):Ponawiam! pzdr. [FONT="Comic Sans MS"]Asiaczku Kochany, jak tylko będę się widzieć z piesami i włascicielem to zrobię fotki, póki co się nie widzieliśmy na spacerku ostatnio. Co do ewentualnego chipu czy tatuażu,podpytam. pzdr :lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Angelika_Roser napisał(a):[FONT="Comic Sans MS"]Asiaczku Kochany, jak tylko będę się widzieć z piesami i włascicielem to zrobię fotki, póki co się nie widzieliśmy na spacerku ostatnio. Co do ewentualnego chipu czy tatuażu,podpytam. pzdr :lol:[/FONT] Kochana, bardzo mi zalezy.... Będe czekała na jakies info... pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 M&S napisał(a):Fajnie, że macie nowe towarzystwo, ale tan basek......zgroza!!!! Mizianki dla kitki:) [FONT="Comic Sans MS"]cześć wilczusie!:loveu:[/FONT] Baski_Kropka napisał(a):Aaaaale wypas mega giga hiper duzo zdjęć :D Giiin cudniasty długołapy pluszak wysciskaj i wymiziaj go demnie... a kluseczkii mmmm cud miod i orzeszki!! [FONT="Comic Sans MS"]hej hooo laska! odezwij sie czasem na gadulcu :lol: ostatnio trafiłam an Travoisów pod wydziałem US mieliście jakąś kampanie reklamową? :loveu:[/FONT] FredziaFredzia napisał(a):Śliczny jest ten Twój Gin ;) [FONT="Comic Sans MS"]dziękujemy i pozdrawiamy!:loveu:[/FONT] *Jot* napisał(a):Cześć Angie i Gin :multi::multi: [FONT="Comic Sans MS"]Joooooolcia wieki Cie nie było,jak chłopcy? :loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Asiaczek napisał(a):Witam się sobotnio:) pzdr. A ja niedzielnie:) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No to ja poniedziałkowo, hahaha... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [FONT="Comic Sans MS"]Witam po małej przerwie :oops: amy kilka wiosenny zdjęć :cool3: już mu za ciepło to kopie sobie legowisko :razz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [FONT="Comic Sans MS"]Uśmiech :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts