Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No to wszystkie klusiątka są już wielkimi Kluchami :loveu::loveu::loveu: a 3 tygodnie temu to takie maleństwa :loveu:

Ginuś jak zawsze piękny :loveu: a właśnie jak tam Ginuś, nabiera na wadzę? :razz:

Pzdr.
[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Z nowinek to mamy takie, że mamy nowych kolegów. Schroniskowce- jeden czarny mieszaniec i uwaga basenji! Słodki brazowo biały,niestety człowiek okazał mu sie ze swojej najgorszej strony ucinając bestialsko ogonek i wydłubując oczko :placz: Po kilku miesiącach w noym domu pies stał się bardzo ufny bo otoczony miłością, wesoły i zaczepny- wielkiego białego akity też się nie bał :loveu: uroczy jest bardzo szczególnie jak marszczy czółko :loveu:

mam nadzieje, że resztę psiego życia będzie mu się szczęścić

postaram się niebawem o jakieś fajne fotki,
atym czasem ślemy buziaki i pozdrowienia dla odwiedzowiczów :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT="Comic Sans MS"]Z nowinek to mamy takie, że mamy nowych kolegów. Schroniskowce- jeden czarny mieszaniec i uwaga basenji! Słodki brazowo biały,niestety człowiek okazał mu sie ze swojej najgorszej strony ucinając bestialsko ogonek i wydłubując oczko :placz: Po kilku miesiącach w noym domu pies stał się bardzo ufny bo otoczony miłością, wesoły i zaczepny- wielkiego białego akity też się nie bał :loveu: uroczy jest bardzo szczególnie jak marszczy czółko :loveu:
mam nadzieje, że resztę psiego życia będzie mu się szczęścić
postaram się niebawem o jakieś fajne fotki,
atym czasem ślemy buziaki i pozdrowienia dla odwiedzowiczów :lol:
[/FONT]

Bardzo-bardzo prosze o fotki tego baska..... skóra mi cierpnie, jak to przeczytałam...
Rozumiem, że i chip i tatoo zostały sprawdzone?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ponawiam!

pzdr.

[FONT="Comic Sans MS"]
Asiaczku Kochany, jak tylko będę się widzieć z piesami i włascicielem to zrobię fotki, póki co się nie widzieliśmy na spacerku ostatnio. Co do ewentualnego chipu czy tatuażu,podpytam.
pzdr :lol:
[/FONT]

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT="Comic Sans MS"]
Asiaczku Kochany, jak tylko będę się widzieć z piesami i włascicielem to zrobię fotki, póki co się nie widzieliśmy na spacerku ostatnio. Co do ewentualnego chipu czy tatuażu,podpytam.
pzdr :lol:
[/FONT]

Kochana, bardzo mi zalezy....
Będe czekała na jakies info...

pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
Fajnie, że macie nowe towarzystwo, ale tan basek......zgroza!!!!

Mizianki dla kitki:)

[FONT="Comic Sans MS"]cześć wilczusie!:loveu:[/FONT]

Baski_Kropka napisał(a):
Aaaaale wypas mega giga hiper duzo zdjęć :D Giiin cudniasty długołapy pluszak wysciskaj i wymiziaj go demnie... a kluseczkii mmmm cud miod i orzeszki!!

[FONT="Comic Sans MS"]hej hooo laska! odezwij sie czasem na gadulcu :lol: ostatnio trafiłam an Travoisów pod wydziałem US mieliście jakąś kampanie reklamową? :loveu:[/FONT]

FredziaFredzia napisał(a):
Śliczny jest ten Twój Gin ;)

[FONT="Comic Sans MS"]dziękujemy i pozdrawiamy!:loveu:[/FONT]

*Jot* napisał(a):
Cześć Angie i Gin :multi::multi:

[FONT="Comic Sans MS"]Joooooolcia wieki Cie nie było,jak chłopcy? :loveu:[/FONT]

• 1 month later...