Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie Ginuś ma zawsze bujną i cudną sierść, nie wiem czy ogólnie białaski nie mają fajniejszego futra?- w takim sensie ,że jeszcze wyliniałego białaska to ja chyba nie widziałam. Natomiast moja ruda w okresie wylinki- chudzielec z płaską sierścią ;-)

Posted

[quote name='Auramu']Jak Ginuś to robi, że praktycznie cały rok ma taka piekną grzywę? W ogóle ma jakaś niesamowita sierść; nigdy nie wygląda jak wyleniały szczurek.
Nam dopiero grzywa rośnie, zmiana sierści dopiero była ze szczenięcej, a teraz pomału już zrzucamy podszerstek - śmiesznie to wygląda, jakby miał nałożoną jedną sierść na drugą;)

[FONT="Comic Sans MS"]nie mam pojęcia jak on to robi-ale fakt robi to ;) jak już coś mu się przypadkiem pogubi tego włosa to zaraz ma nowy, nie wiem, może to kwestia tego, że mieszka w bloku?![/FONT]

[quote name='unikatowydiament']wspaniale razem wyglądacie :)
:loveu:

[quote name='*Aga*']Faktycznie Ginuś ma zawsze bujną i cudną sierść, nie wiem czy ogólnie białaski nie mają fajniejszego futra?- w takim sensie ,że jeszcze wyliniałego białaska to ja chyba nie widziałam. Natomiast moja ruda w okresie wylinki- chudzielec z płaską sierścią ;-)
[FONT="Comic Sans MS"]może u białasów nie widać aż takiego kontratu przy wylince? [/FONT]

[quote name='bety']Wy tu chwalicie misia to ja napiszę dla odmiany - bardzo fajny skalniak w tle :lol:
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/e-9.jpg

Pzdr
[FONT="Comic Sans MS"]dziękujemy, skalniaczek mojego autorstwa i wykonania... tylko troche mu "się siadło" i trzeba by go podwyższyć wkońcu ;)[/FONT]

[quote name='Asiaczek']A mnie się podoba jeszcze ta fotka: prawie z perspektywy psa...
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/24-11.jpg

Pzdr.
[FONT="Comic Sans MS"]dokładnie Asiaczku- z perspektywy psa :loveu:[/FONT]

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Cześć Kochani! Wybaczcie, że nas tyle nie ma i nie ma ale czasu brak. U nas ok ;) Jak dobrze pójdzie to niebawem będzie piękna Giniowa sesyjka :loveu: Wtedy się odezwiemy najprawdopodobniej. A tym czasem wszystkiego dobrego :)

PS. Pozdrawiamy naszych podglądaczy :loveu:
[/FONT]