Asiaczek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Jak zawsze duzo fotek i jakie ciekawe... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy :multi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Witamy dzisiaj i czekamy na nowe zdjęcia...:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]może się dziś uda zrobić jakieś fotki na spacerze, ale najpierw lecę szybciutko do veta bo Gini ma bardzo paskudne zapalenie ucha :-([/FONT] Quote
Evelynkaa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09342.jpg Ślicznie razem wyglądacie :) Biedny Ginuś na pewno go boli uszko, ale to wszystko przez tą pogodę, przez ten wiatr. Alex ma oczko zaropiałe jedno :( Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Biedny Alexik... Byliśmy u pani weterynarz, Gin ma ostre zapalenie przewodu słuchowego w prawym uchu :-([/FONT][FONT=Comic Sans MS] Dostał antybiotyk w zastrzyku i tabletkach oraz krople do uszów. Mam nadzieję, że do Kielc się wszystko ładnie wygoi i nie będzie nawrotów, bo fajny skład KK ma być, nieco inny niż zawsze :razz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A skąd to choróbsko się przyplątało do Pana G.? Zdrówka! Pzdr. Quote
Baski_Kropka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Być może to pogoda. Baski był zaziębiony ostatnio troszke i osowiały, a Vero tez ropieją oczka i zaczerwienione ma...ale wiatr jest bardzo mroźny a pogoda zdradliwa, niby ciepło jest a jednak potrafi ta pogoda wygwizdać... :) Quote
Angelika_Roser Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini bez zmian na razie... [/FONT][FONT=Comic Sans MS]oby to szybko minęło. Fotek nie mam niestety,może jutro coś się uda zrobić w przypływie wolnej chwili, których mało ostatnio. Policzyłam ile akitek mamy w zasadzie na dwóch osiedlach włącznie z naszym :razz: uwaga całe 8 japońców i 1 amerykańca :evil_lol: 2 białe psy, 2 białe suczki 4 czerwone psy :loveu: wesoło co? [/FONT][FONT=Comic Sans MS]A coś mi się wydaje, że to nie będzie koniec ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]( a troszkę dalej, chodź i tak niedaleko mieszkaja Natsu i Nashi :loveu:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawaimy "odpisowiczów i podglądaczy" :loveu:[/FONT] Quote
anorektyczna.nerka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 mam nadzieję, że G. sie polepszy. Ogólnie super psiak to jest.. niedługo będę Cię męczyć z pytaniami o akity :D skąd masz te szele? http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09207.jpg Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szele ... hmmm no to tak: taśmę kupiłam u Marta_Ares, razem z całym kompletem smyczy obroży i amortyzatora. A do właściciela Hifiki się ładnie uśmiechnełam i zrobił mi ich szelki [/FONT][FONT=Comic Sans MS]z mojej taśmy, są super do spacerów i biegu przy rowerze, do ciągniecia koniecznie sledy ;)[/FONT] Marta Ares http://allegro.pl/krotki-amortyzator-do-smyczy-automatycznej-i1288294458.html hifika http://allegro.pl/prof-szelki-pa-z-poduszkami-na-miare-hifica-i1239541822.html Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Piękna złota jesień i Gin na spacerze [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cudnie było :loveu: nawet poznaliśmy nową koleżankę haszczaczkę o imieniu Yuka :multi: minki :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No i dalsza część[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rudasy to dopiero muszą fajnie wyglą[/FONT][FONT=Comic Sans MS]dać w ozłoconym lesie, ale Ginowi chyba też dobrze :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]i usmiechnięty pychol :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pozowanie :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]i rozglądanie się :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ostatnie, miłego oglądania dla spragnionych :lol::evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Kateczka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Tanoshii jest troche mało widoczny w liściach :D :P trzeba przyznac, że mamy jedna z piekniejszych jesieni w tym roku :) Quote
*Aga* Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pięknie Ginusiowi na tle złotej jesieni!! :loveu: Ja myślę że właśnie białasek fajnie wygląda bo faktycznie moja ruda zupełnie się z takim tłem zlewa:evil_lol: Zgadzam się całkowicie że jesień cudna!!! Dzisiaj też korzystaliśmy z pogody i spacerowaliśmy po lesie w towarzystwie najlepszych koleżanek Rekishi- oby jak najdłużej się z nimi zgadzała bo fajnie jest spędzać czas w towarzystwie innych futrzaków (tym bardziej ,że większość z jej czworonożnych przyjaciół to dziewczynki)!! Mizianki dla białaska i oby szybko uszko wyleczył bo w Kielcach musi obowiązkowo być! Quote
Monikaa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Uff wreszcie przejrzalam większość waszej galerii :D I mogę szczerze powiedzieć, że Gin jest przepiękny ^^ Quote
Asiaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jaka piękna głowa:) http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09376.jpg pzdr. Quote
Recommended Posts