Marta_Ares Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC02035.jpg hahaha swietne:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kocham dzieci równie mocno jak fakt, że dzięki nim mogę przypomnieć sobie własne dzieciństwo... Właśnie skończyliśmy oglądać... Jednak z najcudniejszych opowieści Disneya :loveu: dziś bajki nie uczą najmłodszych szacunku i miłości do natury... niestety. (a przynajmniej spora większość nie ) [/FONT][video=youtube;fhdg3PBvTc8]http://www.youtube.com/watch?v=fhdg3PBvTc8&feature=related[/video] Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ależ gromadka:) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC08657.jpg A jak Gin przyjął ten kubraczek moro? Bo po minach widać, że chyba nie była zachwycony...? Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Na zewnątrz paradował w kubraczku z podniesioną głową, ale w domu miał wsio w nosie :evil_lol: Co do min to robi je często nie zależnie od tego czy mu się coś podoba czy nie :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] idę bo mnie to dziecko zaraz zamęczy, normalnie przyczepił się jak rzep-ba ! jak Gin !! łażą za mną krok w krok... :mad: :loveu: żeby było trudniej każde chce coś innego ciągle ;) dobranoc, ja zasnę jak dziecko dzisiaj :diabloti: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje, bardzo dobrze :lol: nawet sny miałam ciekawe[/FONT]. Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tro[/FONT][FONT=Comic Sans MS]chę zabawy :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]leżał sobie leń, nic nie robił cały dzień ;)[/FONT] :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Akitowa głupawka[/FONT]:loveu: !!!!!!:diabloti: [FONT=Comic Sans MS]a masz za swoje !![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]śnię o moje Sayuri... ach gdzieś ty... oj gdzieś ty...:loveu::diabloti:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]przypadkowe spotkanie z Omodatus i pierwsze przymiarki to stójki :lol::loveu: słodziaczek:loveu: tak śpi Toffik :evil_lol: dumny Gini w krawacie [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]z cyklu cziłała i akita[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozaczepiam go to się pobawi :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oooj duży on torchę...:diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]lepiej spadam :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]- "Mała poczekaj!" [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]lepiej pooglądam mój krawat... :evil_lol:[/FONT] Quote
*Jot* Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cześć Angie !! Przyszłam białe futerko obejrzeć. http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC08721.jpg elegancik :loveu::loveu: I załapałam się na Toffika i piekną Chi. :loveu: :loveu: :multi: Quote
lirael Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC08721.jpg Ginuś w roli biznesmena prezentuje się bosko! :) Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]moje 3 kg cukierków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słodkich snów :loveu: [/FONT] Quote
cropka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 :crazyeye: chłopak pięknieje w oczach, cudny białas :loveu:. Ty nam tu nie wkręcaj, że to akit, przecież wyraźnie widzę, zę najprawdziwszy lew...tylko biały jakiś :evil_lol: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC02078.jpg Jak pięknie Ginuś się prezentuje w krawacie :loveu:, z Miśkiem nie byłoby takiego efektu, zbyt kolorowa bestia, żeby krawat mógł zrobić odpowiednie wrażenie :evil_lol:. Quote
Angelika_Roser Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [ Cześć Cropka ! :loveu: cieszę się, ze bialy lew sie podoba. Rzeczywiscie trzeba przyznać, że z wiekiem pięknieje, ale są jeszcze rzeczy nad którymi musimy mocno popracować żeby bylo naprawdę super, bo do tego dąże. Teraz jeszcze jest w rozwoju więc należy odpowiedniu nim pokierowac żeby wyzbyć sie nabytych niedoskonalości. wierzę, że bedzie dobrze :loveu: uściski dla Tygryska :razz::loveu: wrociliśmy wlaśnie ze spaceru z Omodatsu- Ozim, rozkoszny jest bardzo, taka mala ruda ciapa hihi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ="Comic Sans MS"][/FONT] Quote
*Aga* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][ Cześć Cropka ! :loveu: cieszę się, ze bialy lew sie podoba. Rzeczywiscie trzeba przyznać, że z wiekiem pięknieje, ale są jeszcze rzeczy nad którymi musimy mocno popracować żeby bylo naprawdę super, bo do tego dąże. Teraz jeszcze jest w rozwoju więc należy odpowiedniu nim pokierowac żeby wyzbyć sie nabytych niedoskonalości. wierzę, że bedzie dobrze :loveu: uściski dla Tygryska :razz::loveu: wrociliśmy wlaśnie ze spaceru z Omodatsu- Ozim, rozkoszny jest bardzo, taka mala ruda ciapa hihi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ="Comic Sans MS"][/FONT] Ale fajnie, że Ginuś ma nowego akiciego kolegę- zazdroszczę!! Fajnie pooglądać bawiące się akitki :-) Może masz jakieś foteczki? Quote
INU Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Angelika, a co w końcu z tą białą akitką z Twojego osiedla? Wiesz już co to za pies? Wam to dobrze, tyle akit macie blisko. U nas tych miśków, poza Fukashkiem oczywiście, brak :-( Quote
Baski_Kropka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja widze że Wam to się dobrze żyje, Gini z wielką psią rodzinką, kumple na osiedlu, żyć nie umierać :D Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]Aguś fotek nie mam bo juz bardzo ciemno bylo, ale to sie nadrobi :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Inu, pani od bialaska dawno nie spotkalam, wiec nic nie wiem. :loveu:oniaaaaaaa a jak wam poszlo na zawodach, gadaj mi tu !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: lecę bo jutro znow cieżki dzien, dobranoc :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]w przypływie wolnej chwili, wczorajsza mafia :diabloti: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ładnemu to ze wszystkim ładnie: i z zabawką, i z chi, i z yorkami i w krawacie:) pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]cześć Asiaczku :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts