Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kocham dzieci równie mocno jak fakt, że dzięki nim mogę przypomnieć sobie własne dzieciństwo... Właśnie skończyliśmy oglądać... Jednak z najcudniejszych opowieści Disneya :loveu: dziś bajki nie uczą najmłodszych szacunku i miłości do natury... niestety. (a przynajmniej spora większość nie )

[/FONT]
[video=youtube;fhdg3PBvTc8]http://www.youtube.com/watch?v=fhdg3PBvTc8&feature=related[/video]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Na zewnątrz paradował w kubraczku z podniesioną głową, ale w domu miał wsio w nosie :evil_lol: Co do min to robi je często nie zależnie od tego czy mu się coś podoba czy nie :evil_lol::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
idę bo mnie to dziecko zaraz zamęczy, normalnie przyczepił się jak rzep-ba ! jak Gin !! łażą za mną krok w krok... :mad: :loveu: żeby było trudniej każde chce coś innego ciągle ;)

dobranoc, ja zasnę jak dziecko dzisiaj :diabloti: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Akitowa głupawka[/FONT]:loveu:

!!!!!!:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]a masz za swoje !![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]śnię o moje Sayuri... ach gdzieś ty... oj gdzieś ty...:loveu::diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]z cyklu cziłała i akita[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]pozaczepiam go to się pobawi :evil_lol::loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]oooj duży on torchę...:diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]lepiej spadam :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]- "Mała poczekaj!" [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]lepiej pooglądam mój krawat... :evil_lol:[/FONT]

Posted

:crazyeye: chłopak pięknieje w oczach, cudny białas :loveu:.

Ty nam tu nie wkręcaj, że to akit, przecież wyraźnie widzę, zę najprawdziwszy lew...tylko biały jakiś :evil_lol:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC02078.jpg

Jak pięknie Ginuś się prezentuje w krawacie :loveu:, z Miśkiem nie byłoby takiego efektu, zbyt kolorowa bestia, żeby krawat mógł zrobić odpowiednie wrażenie :evil_lol:.

Posted

[ Cześć Cropka ! :loveu: cieszę się, ze bialy lew sie podoba. Rzeczywiscie trzeba przyznać, że z wiekiem pięknieje, ale są jeszcze rzeczy nad którymi musimy mocno popracować żeby bylo naprawdę super, bo do tego dąże. Teraz jeszcze jest w rozwoju więc należy odpowiedniu nim pokierowac żeby wyzbyć sie nabytych niedoskonalości. wierzę, że bedzie dobrze :loveu: uściski dla Tygryska :razz::loveu:

wrociliśmy wlaśnie ze spaceru z Omodatsu- Ozim, rozkoszny jest bardzo, taka mala ruda ciapa hihi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
="Comic Sans MS"][/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[ Cześć Cropka ! :loveu: cieszę się, ze bialy lew sie podoba. Rzeczywiscie trzeba przyznać, że z wiekiem pięknieje, ale są jeszcze rzeczy nad którymi musimy mocno popracować żeby bylo naprawdę super, bo do tego dąże. Teraz jeszcze jest w rozwoju więc należy odpowiedniu nim pokierowac żeby wyzbyć sie nabytych niedoskonalości. wierzę, że bedzie dobrze :loveu: uściski dla Tygryska :razz::loveu:

wrociliśmy wlaśnie ze spaceru z Omodatsu- Ozim, rozkoszny jest bardzo, taka mala ruda ciapa hihi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
="Comic Sans MS"][/FONT]

Ale fajnie, że Ginuś ma nowego akiciego kolegę- zazdroszczę!! Fajnie pooglądać bawiące się akitki :-)
Może masz jakieś foteczki?

Posted

Angelika, a co w końcu z tą białą akitką z Twojego osiedla? Wiesz już co to za pies?

Wam to dobrze, tyle akit macie blisko. U nas tych miśków, poza Fukashkiem oczywiście, brak :-(

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Aguś fotek nie mam bo juz bardzo ciemno bylo, ale to sie nadrobi :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Inu, pani od bialaska dawno nie spotkalam, wiec nic nie wiem. :loveu:oniaaaaaaa a jak wam poszlo na zawodach, gadaj mi tu !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

lecę bo jutro znow cieżki dzien, dobranoc :lol:
[/FONT]