Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zraz zakosze sobie twoje zdjęcia :D
Mnie wyszły z tego mojego klocka tylko Twoje i Giniego na molu...to wam prześle... bo od całego tego zamieszania i plątaniny smyczy to zapomniałam zupełnie że przeciez trzeba poustawiać to i owo i pstrykałam pstrykałam i psinco wyszło.. taki zemnie nie uważny fotograf :( :D

Posted

Angelika jeszcze raz bardzo ci dziękuję za wystawienie Rekishi!! :calus: :Cool!:
Dla Ciebie całuski od Rekuni i pierwsza foteczka z dzisiejszej klubówki :thumbs:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]duże i małe :evil_lol::loveu:

dziewczynki a wy gdzie? wracać !

balkonowiec

a tym czasem idę do łóżka... nie potrafię oddychać normalnie, cała prawa strona płuc mi szwankuje, jak do jutro mi nie przejdzie to do szpitala bo ból nie do wytrzymania, nie wiem czy mnie tak przewiało czy znów problemy alergiczne, bo przy alergii to u mnie potrafi być bardzo nie dobrze :placz: tylko co mnie uczula znowu?!.... ehhh do tego gorączka.

miłego dnia dla Was

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]cześć dziewczyny, dzięki za zyczenia powrotu do zdrowia, noc była lepsza niz ostatnia, lżej mi na płucu, ale wychodzenie na długie spacery odpada... biedny Ginuś teraz duzo siedzi w domciu, a miałam plany w tym tygodniu rowerowe, bu...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]miłego dnia[/FONT]